America (209)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Si mie mi-a iesit pozitiv de 2 ori si au vrut sa imi mai faca si a treia oara dar le-am zis sa se duca invartindu-se si mi-au facut x-ray. Asta cand am devenit dependent al sotului in military.
Pt cetatenie nu am facut nici un vaccin pe ca mi-au luat sange si mi-au verificat anticorpii, eu am cam avut toate bolile copilariei.

Ruxij, intrebarile la testul de cetatenie sunt o gluma, desi sunt intrebari mai greute pe lista, ei te intreaba ce e mai usor, gen capitala USA, vecini la nord si sud, ce ocean e pe coasta de est sau vest, cati senatori etc, cele mai simple intrebari.

Adriana 38+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

indurance-ul meu a fost 15 mm ... adica na se vede si cu ochiu liber ca-i ditai umflatura.
acum exista si un pozitiv mai pozitiv ca altele (adica e mai grav dc esti in grupa "mare" ca mine decit in grupa "mica" (cineva cu indurance intre 5mm si 10mm ))?
ma duc dupa amiaza la chest x ray.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Miere, doamne ajuta si vin luni sa citesc vesti bune de la voi!

liris, si eu la fel ma inscriu in multimea cu testul pozitiv, x ray negativ. Dr.la care am fost ne-a spus ca daca avem vaccination record din copilarie si-i pot duce o copie, nu mai trebuie sa fac vaccinurile care erau obligatorii, nu mai tin minte detalii.... Noua nu ne-a dat tratamente, dr. la care am mers e evreu din SE Europei si probabil ca stia bine drillul.
Noi am luat gc la 5 ani dupa ce ne-am mutat in US si la 4 ani dupa ce am inceput aplicatia. Acum mi-am amintit ca puteam sa aplicam pt cetatenie prin februarie si nu am facut-o de lene...

Lia cat te-au costat toate fees pt cetatenie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Alina, $595 taxa plus $80 amprentele. La mine amprentele au fost gratis ca le-am facut la baza militara

Adriana 38+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Io am platit 670$ pt cetatenie, applicaton fee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ruxij, 670 doar pt tine???? Si noi putem sa aplicam de prin nov.....oare cat ne costa pe toti 3??? 670 de caciula???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sanzi, da, 670 de caciula De aia am si intarziat eu, de unde ma dadeam mare ca din martie aplic, am aplicat in Iulie ca am asteptat sa termin cu vacantele si sa vad ce bani imi raman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cam mult pt un pasaport..si mai trebuie sa mergi si la examen !!! Hahaha....daca dai 1000$ de caciula, te scutesc de examen???

Noi ne-am intrat in ritm cu scoala...se pare...in plus...am iesit la joaca in fiecare seara pe strada...se pare ca s-au strans si la noi vecinii...3 fete, David si baietelul mai gras...Acum David vrea si el trotineta...ca toti cam au!!!!

Am fost la dentist cu el....si are o carie pe o masea permanenta...plus dentista cica o sa aiba nevoie de bracelet (sau cum se numesc) in cativa ani...nu stiu de ce...ca mi-a spus ca nu are dintii prea inghesuiti!!!! . Nu stiu daca sa accept gas la dentist...sau sa il las asa....cica caria e superficiala...deci nu ar trebui sa doara...doar sa nu se sperie!!!! (eu oricum merg la dentist doar daca ma adoarme)
Si-a intrat si el mai in ritm...face teme cu mai putine comentarii....ba chiar a scris note si la pian....am schimbat proful...am gasit o tipa din macedonia (dar cred ca e rusoaica la origine) care a facut acolo conservatorul si scoala de muzica, si aici e studenta la compozitie si pian....si e si tanara....
Imi place ca il pune sa si scrie note pe caiet de muzica...si ii atrage atentia sa stea drept la pian!!! E simpatica....si o combinatie de bland/strict care sper sa functioneze!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Sinzi mai e vreo 100 de caciula in plus pentru pasaport:-)

Dar la copii nu trebuie sa platesti, isi deriva cetatenia din a voastra.
Poti sa aplici pentru certificatul de naturalizare separat, nu stiu cat costa, unii zic ca e bine sa il ai si pe asta, sau direct pentru pasaport (cu dovada ca parintii sunt cetateni).

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Va multumesc pt raspunsurile cu pretul. Acum inca o intrebare. Eu in primii ani dupa ce am luat GC am umblat prin lume non stop, poate si cate 3-4 iesiri din US pe luna, am inteles ca in aplicatie trebuie listate toate iesirile /intrarile din US. Eu am schimbat vreo doua pasapoarte in ultimii ani si nici nu am toate stampilele.
E foarte strict sa listez absolut toate iesirile/intrarile?
Mi-e imposibil sa le determin pe toate. Existra vreun site unde pot sa imi listez toate iesirile si intrarile in US?

Mergi la inceput