America (209)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Iry, intru si eu sa te incurajez ca totul o sa fie bine, o sa ma gandesc luni la voi. Iar n-am reusit sa vorbim in week-end, se pare ca nu prea ne potrivim la program .
Pupici tie si lui Aidan si Doamne ajuta!

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns savarina spune:

Multumesc de ajutor Blackpantero si Alintaroma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

am si eu o mare problema si o intrebare legata de ea.
am facut miercuri TB skin testul ptr gC. miine trebuie sa ma duc sa-l citeasca dar in mod evident va iesi pozitiv.
sigur ma vor trimite si la x rays.
voi ati avut o asemenea experienta? pe unele forumuri am citit ca asta ar fi o reactie a unora dintre cei care au fost vaccinati BCG cind erau copii (si cazul meu). in fine, orice experineta, sfat legat de asta sunt mai mult decit apreciate.
in plus, miine am programare si cu Robert (si el vaccinat obligatoriu de olandezi cu BCG inainte sa facem prima vizita in Ro) la injection room. si el trebuie sa faca skin testul. aici chiar majoritatea gradinitelor cer testul asta ...
multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Liris nu e obligatoriu sa iti iasa pozitiv, lui Lucian i-a iesit in limite normale, mie la fel. Parca Sinziana avusese problema asta cu David, nu mai retin exact.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

noua, adica si mie si sotului ne-a iesit pozitiv si ne-a fost recomandat antibiotic. sotul a si luat o vreme pana nu-si mai simtea ficatul , eu am declinat din prima. pt ce faci testul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Simona, lui David i-a iesit pozitiv...a fost un adevarat circ...mai aveau putin si il internau la infectioase...eu le explicam ca are vaccin si e reactia de la vaccin....ele se foiau pe acolo cu linia de masurat, si se cainau ca e pozitiv....au chemat 3 doctori pana cand ultimul a inteles ca reactia este cauzata de vaccin.... (testul de piele, este f sensibil, si indica intrarea in contact cu bacilul tbc, vaccinul chiar asta contine...:D bacilul inactivat...deci reactia asta pe piele e absolut normala!!!)
Mirela si ea a patit si mai rau...pt ca noi lucram in sist sanitar....nu s-a putut fofia...si desi x-ray e negativa, a trebuit sa faca un tratament preventiv de 6 luni la health department (pe care nu l-a luat evident) ca sa ii poata sterege din record testul pozitiv!!!!!
Mie, mi-a iesit negativ....de 2 ori!!! Nu am nici cea mai mica idee de ce...caci eu in copilarie am fost infectata cu bacilul tbc
Sa insisti ca ai vaccinul facut, si ca de asta este o reactie!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Mie imi iese negativ pt ca atunci cand eram copil si au facut vaccinul, la mine "nu s-a prins". Adica nu s-a inrosit/umflat, nimic, ca si cand nu ar fi fost facut. Nu am semne din alea de vaccin. Din cate stiu eu, idiotii ar tb sa stie ca astia din Europa ies fals pozitivi. Dc. iti zic sa iei antibiotice, zici si tu din gura ca le iei, dar recomand sa nu iei antibiotice aiurea. Eu as incerca sa fac ceva research pe net sa caut articole care vb despre raspunsul fals pozitiv la TB test al anumitor populatii si sa le dai informatia, ca pe tine ai sanse sa nu te creada, ei o stiu pe a lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Miere, o sa treaca repede! O sa fie bine Aidan.

Ruxij, da, a venit programarea neasteptat de repede, a fost la amprente si eram chiar in perioada cu mutatul. Nici nu am avut timp sa ajungem aici si sa schimbam adresa, ca intre timp a venit tot in Ohio programarea (de fapt, sapt asta a avut interviul).
Apropo, nu mai tin minte exact, dar parca e o intrebare cu cati judges sunt in curtea suprema. Pe la inceputul lui august, obama a mai numit un judge, adica 9 in total. Dar nu mai tin minte raspunsul din carte:-)

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Liris depinde peste ce medic dai, si mie mi-e iesit pozitiv testul si medicul m-a trimis sa fac un X-ray pe care l-a oprit el si gata.

Miere multe ganduri bune,sa mearga totul usor si multa sanatate pentru Aidan. Felicitari lui L. pentru GC.

Ruxi felicitari pentru cetatenie,interviul si restul banuiesc ca sunt mai mult o formalitate.

Multa bafta scolarilor in noul an si mamicilor muuulta rabdare..:)

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui liris

am si eu o mare problema si o intrebare legata de ea.
am facut miercuri TB skin testul ptr gC. miine trebuie sa ma duc sa-l citeasca dar in mod evident va iesi pozitiv.
sigur ma vor trimite si la x rays.
voi ati avut o asemenea experienta? pe unele forumuri am citit ca asta ar fi o reactie a unora dintre cei care au fost vaccinati BCG cind erau copii (si cazul meu). in fine, orice experineta, sfat legat de asta sunt mai mult decit apreciate.
in plus, miine am programare si cu Robert (si el vaccinat obligatoriu de olandezi cu BCG inainte sa facem prima vizita in Ro) la injection room. si el trebuie sa faca skin testul. aici chiar majoritatea gradinitelor cer testul asta ...
multumesc mult!

Chiar de curand am facut si eu asa ceva. Skin test pozitiv, m-au trimis la x-ray care a iesit negativ. Ei stiu cum e cu tarile care fac vaccin la nastere, mi-au spus ca skin test iese pozitiv dar daca nu am avut boala x-ray iese negativ.
Cu ocazia asta am vazut pe rezultat ca "se observa ceva degenerative changes" la cervical spine..noa, alta belea, cre' ca stau prea mult pe scaun tre sa ma apuc de ceva yoga cred.

I♥pink

Mergi la inceput