America (209)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Da Buflea, la copii nu se rupe peretele, e cum ti-a explicat tipa aia la subiectul de la "parintii intreaba". E congenital. O sa fie bine! Drum bun in Canada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

fetelor multumesc de urari

Buflea, multa sanatate baiatului, o sa fie bine, ai sa vezi! Hugs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Vio, eu nu vazui, La multi ani si multa fericire!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Vio LA MULTI ANI!!! aceeasi zi cu feciorul Ramonei ;)

Vio si Ramona ! sa vedem daca o sa fie in ASAS classes Ralu atunci poate o sa mi mai treaca dorul de celalata scoala...
Mai o saptamana si un pic...

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

La multi Ani Vio si Alex!

Buflea, tin pumnii sa fie totul OK.

Sezonul asta voi fi soccer coach ca le mai trebuie unul (sic!) si m-au gasit pe mine :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei!

phillip...o ce tare esti.Enjoy si te admir ca esti asa de temerara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Dates?!
Ma bucur ca s-a mutat la Seattle fata aia periculoasa de-i tot trimitea e-mails. Cred ca asa fac cu ele, le trimit in alt capat de tara.
Multumesc pentru urari, am fost la scoala si am mincat lunch impreuna.

Buflea, pare sa fie ceva minor, dar te inteleg ca esti ingrijorata. Enjoy Canada, stii tu c-o sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Dates?!
Ma bucur ca s-a mutat la Seattle fata aia periculoasa de-i tot trimitea e-mails. Cred ca asa fac cu ele, le trimit in alt capat de tara.

Lume multa, oameni putini

Si tu ca mine LOL. "Mami de ce faci atita workout?" Raspuns: ca sa ii dovedesc pe eventualii boyfriends

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Vio, cred c-o sa ne fie cam greu!
Daca tot e ziua lui sa-l mai laud un pic. Cica l-au pus si la mate in clasa de avansati. Yay!
Nu stiu ce mare lucru fac la programul de gifted, dar mie imi place ca ii iau din timpul altor ore si apoi ei trebuie sa recupereze ce s-a facut in clasa.
Problema noastra era ca el era cam plictisit in clasa, de acolo s-au ivit probleme de disciplina, lene, de-astea. Cu cit e mai ocupat, cu atit mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulin spune:

Multumim fetelor si la multi ani sarbatoritilor
Buflea ai grija cu cel mic sa nu ridice nimic greu in perioada asta, iar operatia nu e grea, gen apendicita. Succes si curaj pt. tine

Lai ... eu acolo stau acum, 249-Louetta, in apartament. Avem contract pana la sf. lui septembrie si apoi ne mutam in Kingwood. Ufff ..mai fetelor ca tot vorbeati de prieteni si indragostit, pai sa va zic eu prin ce trec cu fica-mea. A venit din Romania indragostita lulea iar primele 2 sapt. au fost destul de grele in sensul ca era numai pe chat si facebook, conectata 100% cu cei de acasa, mai ales cu boyfriendul. ... am incercat sa avem tot felul de activitati si sa iesim din casa, sa o plimbam si sa o scoatem din starea asta. Am inscris-o la college, Lone Star Kingwood (Lai tu stii ) a testat-o si totusi tb sa faca ESL ca inca nu are nivelul academic de engleza cerut de ei. Si daca tot se duce ea la ESL m-am inscris si eu la ESL ca eu stau prost de tot cu engleza. Ce folos ca inteleg 80% daca nu pot vorbi, parca mi se inclesteaza gura si nu mai stiu nimic.
Acum ca a inceput scoala sper sa-si faca prieteni noi si incet incet sa se adapteze, dar pt. cei de varsta ei e tare greu si va fi un proces destul de lung. In Romania era libertina, in sensul ca iesea cu pietenii, se ducea la o cafea, la un suc pe o terasa, in club, pe cand aici e dependenta de noi, inca nu are permis de conducere, nu cunoaste pe nimeni de varsta ei, toti prietenii nostri care i-am cunoscut aici au copii mici si trebuie sa mearga cu noi peste tot. Asta e ... incet incet va trece si perioada asta si speram ca va fi bine.

Philip ... si ce trebuie sa faci acolo, ai specializare pt. asa ceva ... sa nu razi de mine, chiar nu stiu, dar cred ca e tare interesant.

Mergi la inceput