America (209)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

asta?
http://www.greatschools.org/

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ala-i, da.

Sinzi, ce magari au fost! Ei stiu dinainte cit valoreaza casa. Doar mie mi-a spus market value cind am sunat la ei. Cred ca la inspectie poate sa mearga mai la nord sau mai la sud un pic. Ati avut si ghinion, ca au scazut mult preturile in zona voastra. Au scazut un pic si aici, de aia m-am mirat cind mi-au zis valoarea casei, eu as fi zis vreo 80k mai putin. Dar bine ca stiu!
Adevarul este ca tocmai s-a vindut o casa asemanatoare. Am vazut-o listata si chiar am ris si i-am zis sotului ca astia-s nebuni, cum s-au gindit sa puna asemenea pret? Stiu ca au luat-o cu vreo o suta de mii mai putin, acum trei ani. E drept ca au facut niste imbunatatiri, dar nu mare lucru. Cind colo vad ca-i casa in contract! Zau ca nu mi-a venit sa cred.
Eu cred ca-i din cauza ca nu sintem izolati cum zise Virgi, de m-am speriat si nu m-as muta in padurea aia. Chiar ca aproape toate cele sint la doar citiva pasi de noi, este perfect daca ai copii.

Oana, bafta si voua! Inteleg ca-i pe incheiate la voi.

Miere, ma bucur ca-i bine Aidan si-si da drumul la vorba.

Corina, am tot uitat sa-ti spun ca mi se pare ca-s enorm de multi copii la middle school. Asa-i pe la voi sau este o exceptie scoala Ralucai?

Cami, abia astept sa povestesti din experientele voastre.

Ana a facut temele pe toata saptamina, plus cele de la chinese school si a zis "that's all"? As vrea sa spun acelasi lucru si despre Alex...
By the way, miine-i birthday boy, am fecior de 11 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulin spune:

Buna fetelor ... am revenit si eu dupa o lunga absenta, dar motivata. Poate va mai amintiti ca eram proaspat venita in SUA, Houston si acum pot sa ma laud ca am o 'vechime' de 4 luni. Intre timp a venit si fata mea, Roxana dupa ce a terminat liceul, iar acum suntem cu totii impreuna.

Vergi imi pare rau ca nu te poti adapta aici. Acum ce sa-ti spun ... mie chiar imi place mult zona in care stati voi. Chiar duminica am fost acolo pt. show-ul care a fost la hotel Marriott (nu stiu daca am scris bine) legat de case si gradini. Tare interesant dar probabil ca acum depinde si de preocupari si interese.
Noi am cautat sa ne cumparam casa acolo, dar erau destul de scumpe si la suma noastra ne incadram la o casa mediocra si destul de veche si am fi platit 'zona' mai mult, iar noi nu mai suntem legati de scoala, Roxi fiind la college - se putea inscrie oriunde, sotul trebuie sa fie aproape de un aeroport si eu deocamdata nu am job, asa ca eram destul de flexibili la capitolul 'zona'.
Dar in schimb ne-am gasit in Kingwood, care e asemanatoare, asta fiind si modelul dupa care a fost proiectat Woodlands-ul. Tot cu pomi multi, verdeata asemenea ... asta ne-am si dorit avand in vedere caldurile toride din Texas. Iar la aceeasi bani ne-am gasit casuta visata, cu un confort bun si zona frumoasa.
Asa ca abia asteptam sa ne mutam in casuta noastra, sper ca asta sa fie cadoul de ziua mea, pe 15 sept.
Legat de timpul stat in masina ... asta e in Houston. Intr-adevar distantele sunt mari, dar e imposibil ca in acea zona sa nu fie locuri unde sa puteti sa va petreceti timpul liber. Noi am fost in parcul unde e lacul Woodlands, unde sunt casele alea super frumoase, am dat de mancare la rate ca erau o gramada si sunt asa de blande ca iti vine sa le iei acasa ... ha,ha,ha ... erau si leganele, topogane, teren de volei si tot felul de chestii din astea pt. copii. Tot aici am venit si am pescuit ... a fost pt. prima data cand am pus undita in mana, dar a fost fun !!! V-ati plimbat cu vaporasul si mi se pare ca este si un tramvai care face turul zonei, sau cel putin acolo in centru, unde sunt si restaurantele, terasele, magazinele ... tot acolo aveti si 3 cinematografe ... nu stiu ce sa-ti zic dar mie mi se pare centrul Woodlands-ului ca o mica parte din Europa ... ori o fi doar impresia mea ???

Ramona ... noi am facut loan-ul printr-un broker si acum asteptam aprobarea bancii care nu mai vine sau ni se pare noua ca trece greu timpul
Tipul ne-a zis ca de 1 an s-au schimbat legile imprumuturilor in Texas si acum sunt mai severi cu asta, iar appresailul nu mai e valabil daca il faci tu cu o companie. Acum fiecare banca are compania ei sau aproape fiecare banca si daca platesti appresailul si banca nu-ti aproba loanul (cum a patit Sanzi) si iti depui dosarul apoi la alta banca e posibil ca banca a doua sa nu-ti recunoasca appresailul. De aceea nici noi nu l-am facut si in momentul in care vom fi aprobati atunci il vom face pt.ca e posibil sa coste intre 400-600$ ???
Eu nu ma prea pricep cum e cu refinantarea e posibil sa fie diferit, dar ca sa stii si eventual sa intrebi ca sa fi pregatita.

Nu v-am citit din urma, doar capitolul asta ca tare sunteti vrednice la scris.
Sanzi felicitari pt. baiat, super tare !!!Cred ca sunteti tare mandri si fericiti
Miere ... ma bucur pt. cel mic ca ati reusit sa treceti cu bine si peste hopul asta, ati avut un an greu si sper de acum sa aveti parte numai de bucurii.
Ramona ... la fel si pt. copilasii tai, succes la scoala, daca mai e nevoie la cat de isteti sunteti !
Imi cer scuze pt. restul fetelor ...dar tb sa va 'invat' ca tot va incurc

Mergi la inceput

Bine ai revenit si felicitari pentru casuta! Sper sa finalizati cit mai repede actele.
Cum se acomodeaza Roxi, a inceput scoala?

Nu datoram atit de de mult la banca, daca iau casa chiar fac un deal. Bat in lemn desigur!

Vroiam sa spun ca distantele mi se par si mie enorme aici. Pe unde am mai locuit n-am mai vazut asa ceva. Trebuie sa te gindesti bine cind alegi locatia, altfel risti sa faci zeci de mile pina job.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ramona LA MULTI ANI lui ALEXANDRU!!! sa va traiasca feciorul mult frumos si bine!!! <3 noi mai avem o luna si ceva pana la 11 ani :)

Mda... este mare rauuuu scoala ptr ca sunt doua intr un singur campus o magnet si o charter dar cu o singura conducere; teachers diferiti. Si dupa ce au 2400 de copii inchipuieti ca nu au nici o cladire doar bungalouri inconjurate de alei, gradini, parculete, fantani, mai au si ferma asa ca da ti tu seama in ce hal se intinde campusul. Si amfiteatru si town hall si gym. A! stai ca am uitat de terenurile de tenis, fotbal si nu stiu cate de basket noroc cu astea ca s in spate cumva, nu tr sa le traversezi. Deservita (magnetul -Ralu i in charter) de 25 autobuze nici nu vreu sa ma gandesc ce nebunie o fi dimineata...Este asezata cumva pe dealuri, zone este minunata. Acum sa vad ce copii or fi pe la ea prin clasa ca ce am vazut la tur :(((
Nu stiu cum avem noi "noroc" tot in scoli din astea uriase :(

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ramona, LA MULTI ANI lui Alex!!! Ai baiat mare mami!!

Corina, oricat de scary este o sa fie bine si daca e mare o sa se obisnuiasca de pe acum cu asa ceva ceea ce e bine ca scolile viitoare o sa fie si mai mari probabil.

Adriana 39+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Multumesc pentru urari, chiar ca am baiat mare!

La multi ani Vio!

Corina, sper sa fie OK cu scoala. Mie imi suna interesant.

Pantera, uitasem sa-ti spun ca mie mi-ar placea Florida, cu conditia sa nu fiu departe de apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

LA Multi Ani Alexandru! wow chair ca ai baiat mare, maine poimaine are dates:))Esti pregatita?

Bubulin bine ai revenit, ma bucur ca totul merge bine pentru voi, Roxanei cum ii place?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Ramona
Alexandru ! si sa ai o viata frumoasa!!!

Corina uitasem sa zic ca si mie mi s-a parut nr. de copii tare mare dar probabil ca asa e pe la voi, mult mai aglomerata zona. Noi mai la tara asa Ii dorim numai bine Ralucai tranzitie usoara si bafta!!!

Miere tare ma bucur ca Aidan e bine! Poate te induri de noi si ne pui filmulete sa-l auzim si noi ciripind de constelatii si cite'n luna si'n stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Vio e ziua ta?
La multi ani! Sa fii iubita si fericita!

O sa incerc sa il filmez, e absolut fascinat de filmuletul asta cu galaxii si stele, cand le vede incepe sa mormaie twinkle twinkle little star:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput