Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (444)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

superbe toate pozele,mamici frumoase,peisaje,mancaruri,deserturi dar Zana cea curajoasa e bestiala... pentru piticii Bubulinei ca nu i-am mai vazut de multisor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am vazut si eu pozele...M-a impresionat taaare mult aia cu patul mare si Zana miiica...restaurantul specializat in fructe de mare pe ponton ....familia Bubu deghizati...si mamicile frumoase si sexoase!
Da, Mimo, e nisip la bulgari! Unde am fost noi, e drept pe plaja privata a hotelului (dar la fel era si pe bucatile de plaja "publice") JUR ca in 7 zile am vazut o singura data UN muc de tigara si o punga de plastic ingropata in nisip. In rest, absolut nicio mizerie! Asa ca, da, mai au bulgarii mult pana la turci dar si romanii din pacate mai au mult pana la bulgari...
Bubu, de multe ori stiu ce o supara/ce vrea, ca slava Domnului vorbeste convenabil de bine acum, atat cat poate. Dar mi se pare ca reactioneaza ingrijorator de exagerat la frustrari...daca ceva nu se poate sau nu se poate ACUM. Sa nu-mi ziceti careva ca sa-i explic, ii explic pana ma dor plamanii, n-ai cu cine nene...Urla si izbeste si se arunca pe jos. Dar ce m-a speriat de fapt cel mai tare ieri si azi (si bonei i-a facut acelasi lucru acum vreo 3 zile) e ca au apucat-o crize din astea cam fara niciun motiv, in plina stare de bine! Iar in afara crizelor, e o bomboana de copil, vesela, dulce, iubitoare, sociabila, ascultatoare. Apoi dintr-o data...frate, zici ca a intrat alt copil in ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

so: ma doare capul rau
am vazut pozele:kya arata super resortul, mi-a placut, cum era de asteptat, masa cu deserturi, si relaxarea voastra, abia astept filmulete cu Zana, asta daca azi mi se reinstaleaza windowsul ca sa le si pot vedea, dar eu astept calma
bubu sa va fie de bine si voua,frumoase pozele! tu arati super, ai slabit ca lumea!
naty cam recunosc crizele, nu stiu daca sunt chiar asa, dar nervisorii si faptul ca nu ne lasa sa-l luam, sa-l linistim etc, daca nu e ca el, cam tot aia ar fi.. se uita lumea, dar probabil ca dupa expresiile noastre, au considerat mai prudent sa nu se bage, dar nu se stie pe viitor, oricum, se pun la punct imediat respectivii.. nu stiu ce sa zic, nevazand-o atunci... faza cu sufera cu nervii/autism/si alte cretinitati, da-le-n ma-sa, chiar nu cred ca e cazul, noi stim mai bine ce copii avem!.. cu Maxinne poti vorbi, si ea te va linisti imediat! ce facem cu ei in situatiile astea?... nu mai stiu nici eu... oricum, ignor-ul cateva minute merge la Matei... altfel ma chinui degeaba oricum..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Naty, comentez ultimele 3-4 randuri din ultimul mesaj postat de tine: asta e buba la noi, parintii, ei in mod cert au ceva frustrari, probleme, exact in momentul ala cand se declansaza criza, insa eu sunt sigura ca indiferent daca ptr noi nu pare nimic in neregula si totul pare minunat, in realitate ei au un motiv, care le pare important si grav pe moment, insa noi nu reusim sa ne dam seama care-i ala , intelegi ce spun?

Mergi la inceput

Da, Luny, si la ea ignor-ul merge pana la urma cel mai bine; doar ca na, acum a fost aiurea sa o las cu fata in jos pe asfaltul mizerabil si apoi au fost aiurea comentariile...unii imi aruncau priviri ca unei criminale.
Maxinne, cat e ea de priceputa, la Iulia bag seama ca nu e, probabil e prea implicata sentimental. A facut odata si de fata cu ea o scena din asta si ei i se rupea inima sa o auda ca plange asa, nu stia nici ea ce sa-i mai faca. Atunci stiu ca mi-a spus ca, la carte, intr-o astfel de situatie pe care nu o mai poti controla cu frumosul, solutia e de fapt luatul pe sus fara comentarii si mers glont acasa; si explicat ca asa se va proceda cu ea ori de cate ori va mai face astfel de scene. O sa o sun si acum, n-as fi vrut sa o deranjez ca e in pragul sustinerii doctoratului, cu morcovi cat Casa Poporului...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

Naty, comentez ultimele 3-4 randuri din ultimul mesaj postat de tine: asta e buba la noi, parintii, ei in mod cert au ceva frustrari, probleme, exact in momentul ala cand se declansaza criza, insa eu sunt sigura ca indiferent daca ptr noi nu pare nimic in neregula si totul pare minunat, in realitate ei au un motiv, care le pare important si grav pe moment, insa noi nu reusim sa ne dam seama care-i ala , intelegi ce spun?

Da, Anca, stiu si-ti jur ca, spre deosebire de barbatul meu, in clipa aia in niciun caz nu-i pun eticheta "fitze" si gata, una la fund si am incheiat socoteala. Nimic nu vreau mai mult decat sa fiu un parinte-prieten si asta sa o simta inca de pe acum, ca asa ii va fi mai usor si pe mai tarziu sa-mi spuna deschis ce o doare...Dar ea pur si simplu vrea ca ea si punct, incercarile mele de a o aduce pe calea logicii nu tin. Da, poate/sper sa fie o faza trecatoare si sa devina mai rezonabila. Oricat as vrea, nu pot si sunt convinsa ca nu trebuie sa ajung sa nu-i refuz nimic...pt ca in viata asta mai mereu se va izbi de "nu se poate" si "nu e voie" si nu voi fi vesnic acolo sa-i rezolv frustrarile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty, dar ce anume vrea ca ea? Ca acum nu mai inteleg ce zici... Face "crizele" astea cand vrea ceva?

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

No, situatie clara ca nu vrea: a facut caca pe el. Vreau sa-l schimb, el nu vrea. Vrea sa-l schimbe tati care doarme... Il intreb daca vrea sa vina sa-l schimb, zice ca nu... asa ca asteptam linistiti si "iritati" sa se trezeasca tati . (in conditiile astea cum sa-l las fara chilotei? la pishu spune ca face, nu mereu, ba chiar se abtine cateva zeci de secunde... dar la caca?? si imediat incepe gradi... brrr...)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Da, Luny, si la ea ignor-ul merge pana la urma cel mai bine; doar ca na, acum a fost aiurea sa o las cu fata in jos pe asfaltul mizerabil si apoi au fost aiurea comentariile...unii imi aruncau priviri ca unei criminale.
Maxinne, cat e ea de priceputa, la Iulia bag seama ca nu e, probabil e prea implicata sentimental. A facut odata si de fata cu ea o scena din asta si ei i se rupea inima sa o auda ca plange asa, nu stia nici ea ce sa-i mai faca. Atunci stiu ca mi-a spus ca, la carte, intr-o astfel de situatie pe care nu o mai poti controla cu frumosul, solutia e de fapt luatul pe sus fara comentarii si mers glont acasa; si explicat ca asa se va proceda cu ea ori de cate ori va mai face astfel de scene. O sa o sun si acum, n-as fi vrut sa o deranjez ca e in pragul sustinerii doctoratului, cu morcovi cat Casa Poporului...

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!

aha, cam asa incercam si noi sa procedam, dar faza ca ca Omu' Mic se face mare, e pietroi asa, si daca se mai si zbate, eu nici sa vreau n-am cum sa-l iau pe sus, so il las sa-si consume criza si cand 'simt' ca e mai moale, incerc cu pacalelile de rigoare, distrasul atentiei...
pai sa-ti spun ce mi-a facut ieri dimineata: meregm la piscina. De la intrare pna la locul de 'campat' e de mers ceva, vreo 300 metri, prin soare, noi mereu suntem cu masa, scaune, gratr,bagaje etc dupa noi ca asta e... deci caram ceva.atei merge pe jos de obicei, insa ieri nu a fost chip!vroia in brate!! pur si si8mplu nu aveam cum, niciunul din noi!am crezut ca mor de nervi, l-am luat cu frumosul, cu explicatul, iar el s-a asezat jos in fund, si a inceput cu vaicarelile! am zis sase duca Liv inainte sa lase bagajele lui, noi ramanem acolo... eu las tot din mana, dau sa-l iau in brate, no way.. si asa a tinut-o pana a venit ta-su inapoi, cand cu chiu cu vai a reusit sa-l ridice sa plece cu el, si eu sa vin in spate cu ce aveam de carat de ce a facut faza asta?? habar nu am!! s-a rasfatat, cred..am tipat putin la el, l-am pupat, l-am luat cu frumosul, cu amenintatul ca plecam acasa,nimic nu a mers, ba chiar s-a aruncat pe jos in nisip, de i-am tras si o palmuta la fund, fara niciun efect normal... apogeu: la plecare, acelasi lucru!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Naty, dar ce anume vrea ca ea? Ca acum nu mai inteleg ce zici... Face "crizele" astea cand vrea ceva?

pai exact asta e intrebarea cheie!!! ei clar ceva vor, dar uite ca de multe ori, noi nu pricepem

Mergi la inceput