Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (444)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Na noaptea!Tocmai am revenit si noi de la tara,o zi splendida si caniculara de nu aveam aer nici acolo,Tea s-a balacit si distrat cu Antonia-verisoara-finuta la maxim,bineinteles ca nu au dormit la pranz,am cam intarziat la plecare si bineinteles ca direct in pat la culcare am pus-o acum,fiindca e franta...dar si murdara,parca e un purcelus,un Gavroche,plina de pete de noroi...sper numa sa nu se irite pana dimineata..
Kya,sa va fie de BINE!!!!Ce marfa peripetiile turcesti!Si,las,ca vine el Victoras,de ziua lui!Nu stati!Si eheeey,INTRU MULTI ANI FERICITI!!!IN 4!
Mimo,m-ai facut sa rad,Duamno!Las' ca te faci tu mare!Si acum,de-o mirosi bona o soseta,un chilot murdar de-al lu' Mimu,ce,o lua foc??Asa ai fi si tu mai detasata de fuchin' munca necalificata de acasa si mai fresh pt munca pan dupa 5 juma.
Bubu,bine ati revenit!
Pup all.NB
SILUAN

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kya, animatorii din Turcia sunt cu mult, mult peste cei din Bulgaria!! plus la facilitatile pentru copii! La Duni nu aveau deloc tobogane in piscina, aveau piscine pentru copii, dar atat, un mini-club cat de cat ok, cu destule jucarii, un parc cu leagane si alte alea pe plaja, de fapt unde se termina plaja, era la umbra, cu copaci de jur imprejur, un mini-golf si cam atat...la disco pentru copii nici n-am fost pentru ca o singura data am nimerit si nu era nimic acolo...in schimb in fiecare seara aveau spectacole in amfiteatru unde aici au fost cu mult peste turci, aveau niste dansatori senzationali si super spectacole. Doamne, aici era plin de romani!! si am vazut si nesimtiti dar si destui civilizati

Iar de mers in Antalya cel mai bine este la inceputul lui iunie sau in septembrie, in rest e jale mare!!

Baietii mei au cazut la datorie in 2 minute, nu au dormit decat o ora in masina, treziti de la 7 dimineata...acasa au fost in extaz sa-si scoata iar jucariile si s-au jucat pana la 9 seara Eu am bagat 2 ore de somn pe la 4, Cata i-a pazit si acum a picat si el, doarme dus...si mie nu mi-e somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

bubu bine ai revenit

merg si eu la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!!!

Bubul meu behaie de zor, afara ploua, n-am chef de nimiiiic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
naty cumnata-miu a cautat anul asta Papillon, e setat pe el... daca o fi sa fie, oricum, in iunie mergem, in extrasezon, ca e mai ieftin si temperaturile sunt ok, nu rupe soarele.. el spunea ca anul asta in iunie a gasit cu 700 si ceva euro/pers, si inca la agentia Marshall.. despre 4 stele la turci, noi am fost in Kusadasi, iar la masa in afara dulciurilor care erau din belsug si supermegaextra, mancarea se baza pe legume, salate si tocanite, un fel de parizer roz pe care-l gaseai la fiecare masa.. multe feluri, e adevarat, gaseai ceva sa mananci, insa ma asteptam la mai mult. Partea cu animatia pe noi nu ne incanta, mi se par obositori si insistenti oamenii aia, cel putin asa erau astia aici, acum poate mi s-o parea mai interesant daca l-ar atrage pe Matei cu ceva dragut, altfel, nu am nevoie!... berea era fara alcool, sucurile Tec, d-astea.. iar in afara resortului, durere mare, alta lume, alta viata, cum a spus si Kya.. in Kusadasi as merge doar pt un singur lucru, si ala e Adaland... iar la 4 stele, poate am nimerit noi prost, nu stiu.. hotelul era bine cotat la vremea aia, si arata chiar f bine!
anul asta la bulgari, tot la 4 stele AI mergem, si sunt sigura ca o sa fie SI mai rau ca la turci! d-aia eram aproape sa ne razgandim... in schimb, Liviu a fost in Grecia la 4 stele AI, si nu suporta comparatie, mancarea era bestiala, fructe de mare seara, etc... si la demipensiune in Mallorca a fost de maaare exceptie, si hotel si masa, numai branzeturi fine, cu mucegai si fara, fructe de mare zilnic, ca exemplu...
uite ca tocmai ce imi confirma kya partea cu temperaturile.. oricum, noi am spus ca vom merge cu Muf numai in septembrie sau iunie, tocmai d-asta! acum, partea cu luxul, pe Premium mi l-as dori si-l visez..insa cu siguranta e peste bugetul nostru!.. si asa, nu stiu inca sigur daca ne va iesi planul asta pt la anul, deocamdata visam..
bubuuuu la ce hotel ati fost la Duni? hai ciu poze!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

'Neata!
Azi-noapte ascultam cum latra javrele de caini pe-afara si mi-am dat seama ca mi-au lipsit o saptamana

Luny, acum incarc poze, aseara s-a blocat facebookul...am stat la Marina Royal Palace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Niste poze de aici incolo
Mai am de incarcat filmuletele.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Gata, am reusit sa incarc pozele
http://www.facebook.com/album.php?aid=20987&id=100000694887697&l=1ed2703d12
Enjoy!

Mergi la inceput

Kya, superb
Seamana foarte mult cu IC Green Palace, unde am fost noi, dar mai frumos aici la Rixos
Superb, superb!

Ca si raport calitate-pret, la bulgari a fost pe jumatate cat ati dat voi acolo, a fost perfect! dar mi-ar placea la anul in Antalya

Am uitat sa va spun, cand am ajuns la mare l-a apucat pe Stef stranutul si a facut instant niste muci , i-am dat Sinupret si Nurofen si in 2 zile era ca nou , doar ca mai are si acum cativa mucisori...sper sa-i treaa de tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Wow, ce poze frumoase aveti Oana! Foarte haioase alea cu Cata indian si copii cowboy
Ma bucur ca si voi v-ati simtit bine.

Noi la Rixos am platit in total 2200 de euro. La Rixos Premium in Belek ar fi cu vreo 25% mai mult.

Ma enerveaza Webshots ca nu vrea sa-mi incarce filmele

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput