Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (444)
Raspunsuri - Pagina 10
mstela spune:
Salutare...
Ma bucur tare ca Cuscra e acasa si langa puii mari!
Cuscra
,Doamne ajuta lui Siluan in continuare!
Odihneste-te,fii increzatoare!Trebuie sa fie bine!
Ramo,imi pare sincer rau,dar lupta,sigur vei gasi ceva..nu a fost sa fie acum!
Zoze,tin pumnii!
Olga,bravo pt zilele fericite!

Luny,pun si poze,cand le-oi sorta!Eu v-as recomanda cu caldura zona asta -Lacul Sf Ana..e minunata!Te deconecteaza!

Claudia
Mimo,va fi bine,ia-o usurel!
La mine raman mormanele cu rufe prin fotolii,lucruri nearanjate,cu zilele,cum nu credeam ca voi ajunge ever!
..eu care adunam tot timpul pana si scamele de pe covor
...si sunt multe seri cand ma culc nemancata,fiindca nu mai apuc
...dar daca vedeti pe careva cu desaga plina de mancare dimineata ducandu-se la servciu, urmand a manca pe rupte acolo,EU sunt
..colegii stiu
.."asta-i Stela nemancata"...si multe alte seri cand imi vin nervii pe Geo ca ar putea sa faca si el mai mult fiindca eu nu fac fatza!dar uite asa,trece timpul

,Duamna cu subalterni
...

Sanatate bolnaviorilor!
Un gand bun pentru fiecare...nu apuc sa scriu fiecaruia,dar va port in gand.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE NATY!

LA MULTI ANI ADRIANILOR/ADRIANELOR!
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Nicoleta spune:
Ariel, Naty, sunteti grozave!! 
Simo, bine ai venit printre randunici!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
daciana.t spune:
mimo, cum a trecut ziua de azi?multa santate mimului
stela, multa putere si tie. e mai important sa te joci cu copii juma de ora decat sa stragi juma de ora la rufe...crede-ma, mama mea prefera sa adune si sa calce rufele nu sa se joace cu noi...eu fac invers...las lucrurile asa cum sunt si incerc sa ma joc cat mai mult cu gaza mea.
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+22 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
daciana.t spune:
LA MULTI ANI NATY!
LA MULTI ANI: ADRIANILOR SI ADRIANELOR
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+22 si mami de
daciana.t spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Simo27![]() ![]() ![]() ![]() Va sarut dragele mele!Ne-am intors acasa.... Va multumesc din inma pentru tot ce ati facut pentru scumpul nostru bebelus! Sper sa pot intra sa va povestesc mai multe! mami de David , Sam si Siluan![]() "Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic decat omul fara Dumnezeu" |
SIMO, bine ati venit acasa, multa sanatate in continuare, multa putere si vesti bune in curand

_
Claudia
+22 si mami de
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic S-a rezolvat, se pare ca au intrat banii din PP, uff ce usurata sunt! Avem peste 200 milioane!!! Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica ![]() DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! "Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! |
felicitari! sunteti super!...ma bucur foarte mult, ar fi fost pacat sa se piarda toti acesti bani, incaodata felicitari!
_
Claudia
+22 si mami de
tuchita spune:
'neata!
pentru toata lumea.
Sunt trista, am avut o garda grea si-am aprins o lumanare de dimineata.
La multi ani, Lyvy!

, Sam
si Siluan
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica