Aspirante optimiste > 20 ani (556)
Raspunsuri - Pagina 20
ancadragoman spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi ![]() ![]() ![]() mamica fericita de 2+ si 13+"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama." |
wowwwwwwwwww sa iti traiasca!!!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
RAMONELLA spune:
| citat din mesajul lui anda15 Ramonella, sa fie durerile de burtica de la ovulatie? ![]() |
Nu cred,ca am ovulat in Z9,10 cam asa,si atunci am si avut durerile specifice.Eu am un ciclu de 24,25 de zile...habar n-am...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
cos_minutza spune:
Neatza!!!
Fetelor eu habar n-am daca Ac-ul inhiba sau nu ovulatia
Insa asta mi-a aratat graficul
TB-ul de aia il iau ca sa nu ma dezobisnuiesc de el ca mie greu sa ma reapuc de el
O zi frumoasa!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Acum mi-am introdus Tb-ul de azi dim si nu mai arata ovulatia
Isi bate joc de mine graficul asta
tuturor!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
anda15 spune:
| citat din mesajul lui RAMONELLA Nu cred,ca am ovulat in Z9,10 cam asa,si atunci am si avut durerile specifice.Eu am un ciclu de 24,25 de zile...habar n-am... |
Poate se cuibareste

Lia73 spune:
la cate zile de la UM se cuibareste? ![]()
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
Lia73 spune:
o sa-mi ziceti ca depinde cand ovulezi
nu? 
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
RAMONELLA spune:
Habar n-am...
![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
ancadragoman spune:
dupa ovulatie in 7-10 zile![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
RAMONELLA spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman dupa ovulatie in 7-10 zile anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Daa...acuma am citit si eu...deci inca e prea devreme
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

2+ si
13+