Suflete nevinovate arse la 200 grade Celsius!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

La subiectul tau, desigur. Si uite cum incet, incet iti arati adevaratele intentii si ajungi acolo unde vroiai initial sa ajungi, dar nu stiai cum...

Mda, cata dreptate are Iasmin...

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2894&Itemid=419" target="_blank">Monseniorul Vladimir Ghica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Ups!Sunt bagata in Teoria Conspiratiei si nu stiam?
Crinuta,nu crezi ca aici ar trebui sa fim buni crestini,toleranti si sa ne aratam cu orice prilej iubirea fata de aproapele nostru?
Sau la catolici intransigenta este fundamentala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Draga b.nica,si simpla mila fata de cineva ,si simplul gind de compatimire si simplul gind de Doamne ajuta-l pe cutare,simpla parere de rau pt o intimplare rea sint rugaciuni si ginduri bune care pot cintari mai mult decit un text scris pe un forum,oamenii se exprima diferit,se roaga diferit.Eu de ex n-am scris decit o data la un asa subiect,nu pot s-o fac pur si simplu.Dar te asigur ca mi s-a intimplat sa ma pun in genunchi imediat ce am citit de un rau si sa ma rog de ex 30 de sec in fata unei icoane.

Si in afara de asta,chiar de m-as ruga cu usurinta pe forum,nu as face-o la subiecte cu asa titluri melodramatice cum e al tau si cum mai sint vreo 2 la generale.Parca sint titluri din presa romana,din alea de vor sa impresioneze si sa stoarca lacrimi,cu litere mari si scrise cu rosu,scoase in evidenta etc.Era deja un subiect de condoleante si rugaciuni aici,asa cum era si altul la generale despre incendiu si ce s-a intimplat.Dar sa tot iasa altele si altele care mai de care cu titluri mai "impresionante",la ce bun?Dar asa e la romani,sa rascolim durerea pina nu se mai poate.Fiecare se roaga cum stie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Ups!Sunt bagata in Teoria Conspiratiei si nu stiam?

Te rog nu te autoflata..., please....

Crinuta,nu crezi ca aici ar trebui sa fim buni crestini,toleranti si sa ne aratam cu orice prilej iubirea fata de aproapele nostru?

Exact, ai pus punctul pe i. Cand incepi sa pui in aplicare asta?

Sau la catolici intransigenta este fundamentala?

Draga Bnica, inainte sa afirmi ceva despre catolici, incearca sa inveti cate ceva despre ortodocsi, religie careia ii apartii. Pana una alta ai afirmat mai devreme ca toate religiile au acelasi Dumnezeu si se urmeaza aceeasi cale prin profetii lor. Pai simpla afirmatie de mai sus spune multe despre ceea ce nu cunosti.... so, las-o mai moale cu judecatul altor religii despre care oricum nu stii mai nimic.
Vezi, nu trebuie sa spun nimic tu mergi mai departe in stilul tau. Unde vrei sa ajungi? Parca plangeai pt prematuri, acum ai ajuns sa batjocoresti alte religii? Intr-adevar, emotionant subiect, de toata jena.
Si inca ceva, pt cultura ta religioasa: stii cum a suferit Fecioara Maria? Te intreb, cunosti felul in care si-a manifestat Ea durerea?
Parca vroiai sa inchizi subiectul. Serios, nu te retinem.

Crinuta si minunea ei

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2894&Itemid=419" target="_blank">Monseniorul Vladimir Ghica

Mergi la inceput

Katya,recunosc ca nu am dat un titlu inspirat mai ales ca intentia mea nu se regaseste in el si mai recunosc ca ai f. mare dreptate,rugaciunea spusa in particular,cu sufletul deschis,are cea mai mare putere.
Ai vorbit cu sufletul tau si pt. asta iti multumesc.

Trebuie insa sa ma disculp;in media au aparut comentarii care m-au durut,aici regasesc un cinism asemanator,dar cunoscand ce inseamna un PREMATUR,aici pe DC nu pot sa nu spun tot ce am trait eu!
Nu pot sa nu lupt cu cei care considera un PREMATUR un esec "a priori"!
Poate acest dispret pt. un copil cu handicap la nastere le-a semnat sentinta ingerasilor!Nimeni nu s-a gandit la asta pt. ca NU A TRECUT PRIN ACEASTA DRAMA!

Mergi la inceput

Deja s-a acordat cam multa importanta subiectului tau....

In concluzie, ca sa nu te las nelamurita:
1) te-ai folosit de subiectul cu prematurii pt a ataca. De fapt asta te interesa, ai facut-o constant.

Cum? Cu jigniri la adresa userilor de la SC, cu atacuri indirecte la adresa mea facand referiri la dorinte de convertire, cu atacuri clare la religia mea. Esti incoerenta in idei, in afirmatii.
Lamurita?

Cand ajungi sa te folosesti de o drama ca sa ranesti, in timp ce fluturi si strigi tare ca esti judecata si ca suntem la SC unde se promoveaza tolerenta, bunatatea, buna intelegere... e grav.
Sper doar ca ai o pasa proasta, ca altfel nu-ti gasesc justificare pt faptele tale.

Crinuta si minunea ei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Katya,recunosc ca nu am dat un titlu inspirat mai ales ca intentia mea nu se regaseste in el si mai recunosc ca ai f. mare dreptate,rugaciunea spusa in particular,cu sufletul deschis,are cea mai mare putere.
Ai vorbit cu sufletul tau si pt. asta iti multumesc.

Trebuie insa sa ma disculp;in media au aparut comentarii care m-au durut,aici regasesc un cinism asemanator,dar cunoscand ce inseamna un PREMATUR,aici pe DC nu pot sa nu spun tot ce am trait eu!
Nu pot sa nu lupt cu cei care considera un PREMATUR un esec "a priori"!
Poate acest dispret pt. un copil cu handicap la nastere le-a semnat sentinta ingerasilor!Nimeni nu s-a gandit la asta pt. ca NU A TRECUT PRIN ACEASTA DRAMA!

Cine dispretuieste un prematur? Unde ai vazut tu dispret? Nu cunosc macar o singura persoana care sa dispretuiasca prematuri, si daca exista inseamna ca dispretuieste omul, creatia suprema a lui Dumnezeu.

Daca e vorba despre dispret, atunci sa discutam despre medicii care provoaca avorturi. Ei, ce spui?

Crinuta si minunea ei

Mergi la inceput

[/quote]
Crinuta,tu intri intr-o biserica ortodoxa?
Eu cred ca nu si daca gresesc imi cer scuze,eu,in schimb,intru frecvent intr-o biserica catolica care imi este in drum si in care este o statuie a Sf.-lui Anton de Padova la care ma inchin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizaj spune:

b.nica,nu ma pot abtine...nu vrei sa inchizi subiectul,daca tot a deviat in asemenea hal?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Crinuta a intrat cu mine in biserici ortodoxe. Cu mine. De manutza!!! Char in catedrala patriarhala in care multi dintre ''credinciosi'' ca... (ma abtin sa mai exemplific) evita sa intre...
Da, daca tot ai intrebat, eu sunt martora ca a intrat si s-a inchinat, a facut sfanta cruce in mod catolic.

elizaj, stai linistita, ca subiectul nu e deviat. De fapt primul comentariu, cel initial, nu este decat un paravan. Ce a urmat este subiectul....

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput