Suflete nevinovate arse la 200 grade Celsius!

Suflete nevinovate arse la 200 grade Celsius! | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

Cine nu stie ce este un PREMATUR nu stie lucrarea Domnului!
Sunt suferinte inimaginabile,sunt miracole,SUNT INVINGATORI!

Eu stiu si cand ma rugam la Dumnezeu ca sa-l tina in viata cat sa-l botez,in gandul meu ma intrebam:mai este in viata?Parca auzindu-mi gandul,a miscat un piciorus,am fost convinsa ca Dumnezeu este cu noi si putem sa ne lasam in voia LUI!
Acest PREMATUR fara sorti de izbanda dupa doctori, a devenit un INVINGATOR!

La Polizu,in SECTIA DE PREMATURI puteti sa vedeti un mare panou cu poze de LUPTATORI SI INVINGATORI!In alte maternitati exista un astfel de panou?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Am observat acum,dupa impulsul care m-a calazuit spre SC!
Nici macar un user de pe DC,sectiunea SC,sa nu reactioneze la drama care s-a intamplat la Giulesti?
Care este pozitia userilor SC cu credinta si umilinta fata de Dumnezeu LA DRAMA UNOR FIINTE VII NEVINOVATE?...INDIFERENTA SI NEPASARE?
CATEGORIC FF.CIUDAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Nici macar un user de pe DC,sectiunea SC,sa nu reactioneze la drama care s-a intamplat la Giulesti?
Care este pozitia userilor SC cu credinta si umilinta fata de Dumnezeu LA DRAMA UNOR FIINTE VII NEVINOVATE?...INDIFERENTA SI NEPASARE?
CATEGORIC FF.CIUDAT!

Categoric intreci masura, asa cum faci in ultima vreme! De unde stii tu ce gandesc, vorbesc, cum traiesc userii SC aceasta drama? Ti-e careva dator sa iti dea tie explicatii? Singura forma de manifestare a durerii/revoltei echivaleaza cu a scrie la aceasta sectiune? Cum iti permiti sa judeci, aia vreau eu sa aflu!!!!!!!!!!!!1

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2894&Itemid=419" target="_blank">Monseniorul Vladimir Ghica

Mergi la inceput

De ce crezi Crinuta ca intrec masura?
Ultima postare este dedicata Madalinei Manole!Foarte bine,are sufletul ei mare nevoie de rugaciuni si ganduri bune!

Dar sa fie asa de impietrit sufletul acelora care frecventeaza acest subforum incat sa nu considere demne de rugaciunea lor sufletele unor fiinte supuse unor crunte suferinte fizice ... dar care nu erau botezate?
NICIUN CUVANT DESPRE MICUTII ARSI DE VII la Maternitatea Giulesti,AICI?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crinuta

Citat:

CATEGORIC FF.CIUDAT!

Categoric intreci masura, asa cum faci in ultima vreme! De unde stii tu ce gandesc, vorbesc, cum traiesc userii SC aceasta drama? Ti-e careva dator sa iti dea tie explicatii? Singura forma de manifestare a durerii/revoltei echivaleaza cu a scrie la aceasta sectiune? Cum iti permiti sa judeci, aia vreau eu sa aflu!!!!!!!!!!!!1

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Crinuta,de ce intrec masura?Sunt user SC si nu inteleg un anume comportament.
NU IL JUDEC,nu il inteleg in contextul subforumului!
Tu,cu ce drept ma acuzi?
Ai cunostinta de suferintele unui copil prematur?Cunosti drama familiei care se confrunta cu o asa nenorocire?
Daca nu o cunosti prin propria experienta te rog sa-ti revizuiesti acuzele si comportamentul!
Drama acelor micuti de la Maternitatea Giulesti este perceputa la limita suferintei de catre parintii care au avut copii PREMATURI!Este greu de suportat o astfel de drama!

Mergi la inceput

Oare de ce ma mir?
Acei copii au fost condamnati imediat dupa nastere si nu li s-a dat nicio sansa!
Este cea mai degradanta pozitie ,aceea de a considera un copil care nu se incadreaza in normele obisnuite sa devina " unul de sacrificiu".
De ce sa plangem dupa copiii care sunt nascuti altfel si cu tare?

Cine are copii nascuti in conditii care le-au produs suferinte inimagibabile si sunt acum niste minuni cu inteligenta cu mult peste medie,cu un comportament uluitor,nu pot sa fie decat revoltati de PREJUDECATILE CARE CONDAMNA COPIII NASCUTI PREMATUR fara sa-i cunoasca !

Acele suflete neprihanite,pierite in foc si cu suferinte inimaginabile,nu-si au locul aici pe SC ca sa fie pomenite in rugaciuni?De ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

b.nica, nu inteleg nimic din ultima ta postare; in legatura cu copiii de la Giulesti, nu cred ca exista om sa nu se fi cutremurat, sa nu-i fi plins sufletul, poate cu exceptia acelor cadre medicale care i-au lasat sa arda si au avut grija sa-si asigura pielea; numai ca unii nu ne manifestam <tzipind> revolta si durerea, ci o facem in tacere;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Citat:

Oare de ce ma mir?
Acei copii au fost condamnati imediat dupa nastere si nu li s-a dat nicio sansa!
Este cea mai degradanta pozitie ,aceea de a considera un copil care nu se incadreaza in normele obisnuite sa devina " unul de sacrificiu".

Cine are copii nascuti in conditii care le-au produs suferinte inimagibabile si sunt acum niste minuni cu inteligenta cu mult peste medie,cu un comportament uluitor,nu pot sa fie decat revoltati de PREJUDECATILE CARE CONDAMNA COPIII NASCUTI PREMATUR fara sa-i cunoasca !

Acele suflete neprihanite,pierite in foc si cu suferinte inimaginabile,nu-si au locul aici pe SC ca sa fie pomenite in rugaciuni?De ce?

nu te-ai obosit sa citesti mai jos, b.nica?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155237&whichpage=1

Mergi la inceput

tot nu inteleg! sunt 13 postari la topicul la care ti-am pus linkul (Iasmine, gabriella, pogonci, si alte fete), apoi nu le-am numarat sau verificat pe cele de la generale unde au scris atitea fete, sincer, mi se pare morbid ce faci, sa le ceri socoteala;
nu cred ca exista user SC, exista doar useri DC.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

Citat:

Oare de ce ma mir?

nu te-ai obosit sa citesti mai jos, b.nica?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155237&whichpage=1

Poate m-am obosit [b]Ana/b] si tocmai de aceea,absenta interventiei Crinutei care ma sanctioneaza aici,m-a tulburat si nedumerit!

Mergi la inceput

[b]Ana/b],am sters un raspuns al meu,poate am reactionat impulsiv,dar trebuie sa intelegi ca este ff. ciudat cum sunt percepute reactiile userilor frecventi pe aici,pe acest subforum,cand le citesti postarile dupa un timp de absenta!
Te rog sa privesti subiectele,postarile si sa le raportezi obiectiv,la importanta lor!

Mergi la inceput