Clientul nostru ...
Raspunsuri - Pagina 7
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carola/carola.jpg)
carola spune:
Buflea, imi poti da site-ul despre care vorbesti? ca idee.
multumesc,
LE: l-am gasit. ce tuta sunt :)
www.flickr.com/photos/carola456/
![](images/user_woman.png)
iulianm spune:
Petra, ai obtinut unda verde de la OP?
Uite, Carolyne vrea sa mute discutia spre medical. Eu vad tabu subiectul doar daca discuti sistemul din Ro, am parerea ca daca raminem pe partea asta de ocean, suntem safe .
La profesori/invatatori nu ma bag.
[sa stii ca m-ai hotarit sa le cer masina la schimb, cind merg la urmatoarea revizie. Daca iese aiurea, te tin responsabila ].
petra spune:
Iulianm, tu nu ai fost pusa niciodata la zid ca indraznesti sa-ti spui parerile de aici de peste ocean ? Imediat vine cineva care sa ne faca "destepte" pentru ca gandim altfel. CHiar si aici cu cateva pagini in urma s-a iscat un foculet de paie.
Eu am pomenit sa vorbim de profesori/invatatori in sensul nu sa-i criticam neaparat ci sa facem asa comparatii intre cei de aici si cei din Ro.
Putem vorbi si despre medici ca vorba Carolynei "suntem safe virtual"!
masina poti cere daca revizia dureaza mai mult decat normal, adica zic ei cam o ora si trebuie sa astepti 4 sa zic ! si daca-ti iese 'aiureala' considera-o o chestie faina!
iulianm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petra Iulianm, tu nu ai fost pusa niciodata la zid ca indraznesti sa-ti spui parerile de aici de peste ocean ? Imediat vine cineva care sa ne faca "destepte" pentru ca gandim altfel. La toti numai bine! |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
da' fiecare cu parerea si locatia lui geografica
![](icon_smile.gif)
Nu m-am gindit la critica (referitor la profesori), ci la faptul ca nu m-am lovit prea mult de problema aici, iar in Ro sistemul pre universitar s-a tot schimbat dupa ce am plecat eu. Mai multe cunosc cind vine vorba de sistemul medical.