Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe ( 61)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

buna!!!
fetelor pe mine azi m-a durut burta de cm cam toata ziua.deci nu prea cred ca a prins inseminarea...normal maine se fac 14 zile de la inseminare si ar trebui sa fac test dar m-am saturat sa ma amagesc singura si apoi sa fiu dezamagita.dar nu inteleg de ce nu vrea sa se prida pt ca luna asta am facut stimulare cu gonal si am avut 6 foliculi...nu stiu unde se greseste...sau ce se intampla.
va pupacesc
dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Dana84..nu te descuraja inainte de a afla daca esti sau nu...Si eu am avut dureri ca de CM...cateva zile..si cum nu venea am facut testul..care a iesit pozitiv..asa ca nu zice nu pana nu vezi clar!
Bafta!

Missipi..sa fie cu noroc iubita.La sfarsit dupa ce tragi linie ne spui daca a costat chiar 150 mil...pup

12+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello girls! mi-a fost dor de voi n-am mai apucat sa intru pe net sapt asta pt k am fost in verva cu mutatul tot impachetez si car dar parca nu se goleste deloc apartamentul! in fine, sambata ma relochez cu tot cu sot si motan :)
nu mai stiu daca v-am spus ca am facut inj 3 cu diphe :) in ultimele saptamani chiar am observat ca nu mai am bufeuri asa de des si nu mai sunt asa de intense insa au inceput sa se indeseasca migrenele si mai trist este k am inceput sa iau in greutate abia ma bucuram si eu k am reusit sa mai slabesc dupa operatie si akum.... oricum de luni merg la sala (fitness de 3 ori pe sapt :))
wow panseluta se pare ca ai un bebel grasunel :) stai lini k sotul meu a avut 4.800 kg la nastere si socrella a nascut natural...deci, se poate (desi pare incredibil!!!!) asteptam vesti, poze etc :)
misspii super productie!!! Doamne ajuta sa fie bine! pot fi si 2, de ce nu?
didi24 - in privinta regimului alimentar...trebuie doar sa ai grija sa mananci sanatos si sa-ti pastrezi greutatea sub control. poti sa spicuiesti mesajele anterioare unde am mai discutat noi despre regim ;)
ellyshor - acum daca stau sa ma gandesc si eu aveam niste pete maronii cam cu 4-5 zile inainte de CM, dar nu m-am gndt k ar putea fi de la endo :( hmm...vad k inca mai descopar k anumite simptome pe care la mom respectiv nu le-am luat in seama, erau tot generate de blestemata asta de endo!
va pupacesc pe toate si aveti grija la viroza asta nenorocita (eu fac zilnic slalom ptintre virusi la serv )

Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Dragele mele - asa este costurile sunt f mari,este si o pagina cu Polisano Sibiu si sunt trecute costurile standard ,oficiale.punctia costa la fel chiar daca ai 1 sau 100 de foliculi este 5518.si embriotransferul este cel mai scump in ziua 5 dar bine ca ajung pana acolo.deci fara tratament este depinde de zi peste 8000.pe mine puregonul m-a secat cand a zis prima data suma am inlemnit ,nu stiam pe ce tratament merg si spre casa am avut doar bani de motorina.Inainte de punctie te avertizeaza sa ai la tine cascavalul .socul a fost prima data - nu ma asteptam sa coaste asa de mult Puregonul.Am impresia ca sunt putin umflate preturile ca se stie ca dorinta este atat de mare incat nu mai te intereseaza nimic si sacrificiu nu mai conteaza.Nu am exagerat cu nimic ca eu mai am de platit doar embriotransferul si cam acolo ajung.
Conditiile sunt exemplare ,curatenie si tot ce este normal pentru o clinica moderna.Si mai trebuiesc socotite si analizele...si cheltuielile suplimentare (motorina,masa ...)
Panseluta - ceva vesti,sper ca esti Ok si totul a decurs bine.
Va pup pe toate!!!!!!!!

Mergi la inceput

Am gasit o lista cu preturi orientative dar cum este trecut si in lista nu sunt incluse analize si medicamentatia care difera f mult de la persoana la persoana si binenteles si de medic ce cere.

preturi proceduri:
-prima consultatie 80 ron
-FIV z1-3 -6.798 ron
-FIV z4-5 -7.662 ron
-ICSI z1-3 -8.078 ron
-ICSI z4-5 -8.942 ron
-IA 1.060 ron
-IA donator 1.920 ron
-ET dupa dezghetare 1.280 ron
(preturile nu includ medicatia si analizele necesare)-spermograma 100 ron
-inghetare embrioni si conservare pt fiecare an 960 ron
-inghetare sperma si conservare pt fiecare an 960 ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

lalely ai dreptate ca nu trebuie sa zic nu pana nu vad daca imi vine sau nu dar deja ne chinuim de 4 ani si mi se pare o minune prea mare sa mi se intample mie un asa lucru minunat.
dar cred ca pana la urma o sa-mi fac maine un test ca sa ma potolesc si gata...ori sarbatorim

ori ...

va pupi
dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_84 spune:

Salut!
M-au cam speriat preturile la FIV...asa ca o sa ramanem la naturel o vreme.
Mie doct no.2 mi-a zis ca daca ma operez iar, sa trec din prima la incercat, n-a zis nik de diph...si vad ca voi faceti toate!:((

Trying for a baby
http://simplujurnal.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

buna fetelor! ce faceti? e vineeerrrriiiii!!!! my favourite day
mai misspii ne bagi in sperieti cu preturile astea eu cd i-am zis sotului l-a luat ameteala oricum mi se pare de neconceput lipsa asta de preocupare a statului fata de problemele de fertilitate! chiar nu se gandeste nimeni ca aceste probleme sunt din ce in ce mai frecvente??? eu cand am fost la CMU si mi-au spus ca daca am nevoie de analize pt infertilitate trebuie sa le platesc ca nu se compenseaza mi s-a urcat sangele la cap!!!! da' ma rog, nu ma mai mira nimik in tara asta de kk

dana84 - nu dispera draga mea stai linistita ca toate trecem prin fazele astea de deznadejde, dar sa stii ca important este sa ne pastram speranta si sa ne rugam si sigur Doamne Doamne va avea grija de noi si la un moment dat se va infaptui si minunea mult asteptata :) asa cum spuneam si in unul din mesajele anterioare, unii trebuie sa lupte mai mult pentru a obtine anumite lucruri, insa atunci cand le obtii satisfactia este maxima!!!! capul sus si curaj suntem aici sa ne incurajam una pe alta

cristina 84 - legat de inceperea tratam cu diphe imediat dupa operatie - sa stii k si eu m-am intrebat daca nu era mai bine sa incerc intai 1-2 luni sa raman natural (k tot era "curat" pe akolo) si abia apoi sa fac diphe, dar mi-a zis dr ca e mai bine sa fac tratam imediat ca sa nu ma umplu din nou de chisturi si sa ajung la operatie mai ales k la mine deja ajunsese la grad 4 endo :( eu mai am 3 inj de diphe si pe urma vreau sa-i zic dr sa ma lase vreo 3 luni sa incerc natural si abia apoi sa facem laparo explorativa...sper sa fie si de acord

va pupacesc pe toate si va doresc un week end excelent!!!

Roxy

Mergi la inceput

Fetelor - eu nu sunt un exemplu bun,pe mine tratamentul m-a costat f mult si am avut doza mare 250 unitati pe zi .o fiala ajungea 3 zile si mai sunt cazuri in care in loc de diph se merge pe contraceptive.eu am avut 3 cutii de dipherelin a cate 7 fiole .
Si am facut toate analizele de baza (hormonale,vaginale) plus AMH ,inhibina B care sunt mai scumpe.dar am avut noroc ca pe stimulare am vent acasa erau fete din Constanta sau Iasi care au stat acolo toate perioada ca nu se merita cu transportul.
Am avut in toatal cred ca 6 drumuri la Sibiu si stiti si voi cum este..dar nu mai conteaza,am facut curat ,fac cumparaturi ca duminica venim acasa in echipa completa si la anul o sa am 4 baietei ( sotul,catelul si binenteles cei 2 baietei - trebuie sa fie baieti )
Va pup pe toate si sa ne auzim cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana84

lalely ai dreptate ca nu trebuie sa zic nu pana nu vad daca imi vine sau nu dar deja ne chinuim de 4 ani si mi se pare o minune prea mare sa mi se intample mie un asa lucru minunat.
dar cred ca pana la urma o sa-mi fac maine un test ca sa ma potolesc si gata...ori sarbatorim

ori ...

va pupi
dana

pai si cu testul cine stie, poate e prea devreme sa apara ceva...cam cate zile a intarziat CM-ul? si stiu ca e normal sa ai dureri ca la ciclu si sa fi gravida, asa a patit o prietena, era sigura ca-i vine CM-ul nici nu se astepta sa vina bebele, si dureri, si o pata maro si surpriza era bebe.
Eu zic sa crezi inca in minuni.

Mergi la inceput