Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe ( 61)
Raspunsuri - Pagina 21
cristina_84 spune:
misspii, bravo!!!
cu ocazia asta ma familiarizez si eu cu pasii unui FIV! Tu il faci in Ro? si pretul? cam la cat se ridica aproximativ?
panselutacum o fi, sanatos sa fie! nastere usoara iti urez!
Trying for a baby
http://simplujurnal.wordpress.com/
Ellyshor spune:
Buna searaa!
Misspii...suuuuper recolta de outze!! Se lasa cu bebelasi siiigur! Asculta la baba aicea!![]()
![]()
![]()

Panseluta...floricica mea preferata. Intodeauna mi-au placut panselutele mi se pare ca au o finete aparte.
Ce voiam sa spun de fapt este....nastere usooooara!!!

Doamne Doamne sa fie alaturi de tine si sa treceti si tu si bebe cu bine peste momentul cu pricina.
Didishor
...imi pare rau de maseluta ta!

Poooop dulce obrajorii...dar du-te si rezolva problemutza la nenea dentistul. Nu mai sta asa ca cele mai groaznice dureri sunt cele de masele.
Despre mine nimic nou...am inceput Vitex si de maine vreau sa iau si tinctura de zmeur. Tot sapt. asta vreau sa ajung sa-mi iau Omega 3 si 6, Vit B Complex, Seleniu si Zinc.
Aaaa si am inceput si dieta.
Sper sa fie bine!
O seara minunata va doresc!
Babyboom
...vino la mami...acum

Panseluta spune:
Neata fetelor! veste mare! azi nasc!
pana la urma bebe nu era atat de mare, ar avea 4,2 kg, dar cu aceasta valoare pot sa traiesc
.
Pt ca deja s-a deschis un pic colul (2cm) si e si "pregatit" (adica moale) am luat decizia cu medicul sa nu mai asteptam pana or veni contractiile si sa inducem nasterea azi.
Asa ca la ora 10 tb.sa fiu la spital, sunt foarte emotionata!Ah, da...nasterea e naturala, nu cezariana, am uitat sa zic. Sper ca totul sa decurga bine (xdidi, povestea prietenei tale m-a incurajat, mersi!)
va pup si revin cu vesti!
cristina_84 spune:
Panseluta
multa bafta!!! pupici!
Ellyshor le iei pe toate deodata? ca si eu voiam sa iau suplimente de genul, dar mi-e frica sa bag si Vitex, si omega, si B-uri si seleniu si zinc..nu se iau la bataie? ![]()
Azi noapte m-am visat
hihi
Trying for a baby
http://simplujurnal.wordpress.com/
Ellyshor spune:
Wowwwwwwwwww...ce emotie Panseluta, scumpo!...la ora asta deja lucrezi in echipa cu puiul tau pentru marea intalnire. Doamne ajuta! Doamne ajuta! 
Suntem cu tot sufletul alaturi de tinneee. Ne simti, nu-i asa?!

Cristina
..vitex si zmeur am mai luat combinate si am avut rezultate foarte bune, iar despre restul nu au cum sa interactioneze intre ele. Sunt vitamine...B-ul, Zn si Se...iar Omega 3 si 6 sunt acizii grasi produsi natural si de organism. Deci e totul cat se poate de natureeeel![]()
Pooop fetele! Vb mai pe seara, acum sunt la serviciu.
Nu mai stiu cine m-a intrebat unde fac monitorizari, Didi cred ca tu
N-o sa fac multe...doar luna asta pt ca vreau sa vad daca e vreo schimbare dupa operatie si tratament. Fac la mine in oras, sunt din Craiova.
Byeeeee

Babyboom
...vino la mami...acum

lelu spune:
Panseluta multa bafta!!!

P.S. sa ma anuntati si pe mine va rog cand incepeti un nou capitol, am vazut ca celelalte capitole se cam incheiau pe la 20 si...
misspii spune:
Fetelor - va multumesc ,nu-mi functioneaza net-ul acasa si la birou este atata treaba de uit si sa-mi "bag" utrogest...sau cum se numeste.
Am 12 embrioni "frumosi" si se spera pentru sambata embriotransferul...
Trebuie sa plec la camera de munca si nu am nici un chef...
Va pup pe toate.
xdidi spune:
salutare fetelor
am scos-o, si mi-a mai gasit si o carie la maseau de langa si acum lucrez la dinti....mi-a facut 2 anesteii ieri si azi sunt cam zombie
Panseluta
sa fie bine, cred ca deja esti cu bebelicul in brate
, asteptam sa ne spui cum a fost ....
misspii oau oau oau, deci una naste alta ramane pe aici asa merg lucrurile....asa fetelor bagati productie buna....bafta sambata si peste 14 zile sa fie cu ochisori
(nu cobesc de gemeni, dar poate ai noroc de 2X)![]()
ellyshor nu stiu ce sa zic , eu n-am facut monitorizari, as vrea sa fac la anu, sa vad si eu daca functionez ...m-am gandit sincer la tutu, daca nu gasesc alt ginecolog dispus pana atunci, eu am fost o data la el si a vaz ca ovulam, si asta in perioada cand n-aveam menstra decat indusa cu duphaston, deci se poate....
incearca la un doc bun, cu aparat bun, ca eu tare ma indoiesc de monitorizarile astea cand nu sunt facute profi, iar tutu a avut rezultate ce sa zic....spor la outze si tie
va puuup pe toate , mai gravidutelor noi va vrem prezente aici, ca tot ale noastre sunteti![]()

didi
lalely07 spune:
Doamne Panseluta!Sper ca sunteti bine si tu si bebe.Ma bucur atat de mult ca a venit momentul incare iti tii minunea in brate.
Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va protejeze!
12+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!