Nou stil de viata (302)
Raspunsuri - Pagina 11

mephala30 spune:
La multi ani cu sanatate si impliniri, Delia (Ioana)!
La multi ani sanatosi si fericiti, Nastad!
Delia, nu mai amana, pofta-ti vine mancand, nu?
Poate reusesti sa ne vizitezi mai des, .
Despre Anda nu stiu ce sa-ti spun, pur si simplu ne ignora.
Idei de mic dejun:
-un fruct (mancat cu 30 min. inainte de restul mesei)
-o felie paine integrala/secara/neagra cu gem fara zahar ori unt de arahide, un iaurt mic
-fulgi de ovaz cu iaurt, miere si scortisoara
-oua fierte tari cu sunca/jambon/branza
-o banana medie
Apropos, ati auzit c-a murit Montignac? Dumnezeu sa-l odihneasca!
Lai, ce fain trebuie sa fie la ora de samba, te invidiez.
Tumpi, cred ca voi trece ambele: greutatea si masuratorile, din doua in doua saptamani vom raporta. E bine?
Plec in oras, va pup pe toate si va doresc o duminica placuta.

mihaser spune:
Salut!
eu tocmai am revenit de pe insula...am in cap pescarusi, barci si valuri...nici nu m-am urcat pe cantar...
Anyway am mancat peste si creveti la greu facuti pe gratar ...asa ca rezultatul trebuie sa fie ok. Imi place Corfu...7 zile am facut un circuit pe toate plajele si am ramas cu gura cascata...una mai superba decat cealalta.
Va pup pe toate! ...incerc sa-mi revin...sa revin la realitate :)

tumpi spune:
Miha, bine ai revenit si acomodare usoara.
Carmen, bine si asa cu raportul, oricum an sa spun in cm si doar cat vreau sa dau jos, nu valorile pe are le am.De exemplu, voi spune cati cm vreau sa dau jos si la raport voi spune cu -, + sau stagnare.
Ce stiu in momentul de fata ca am la dispozitie 1,5 luni sa dau jos intre 5 si 7 cm, deja saptamana asta am dat aproape 2.
Lou, ti-am facut pofta cu carbonara?
Eu azi m-am porcit, am mancat mici si cartofi prajiti, plus porumb copt,dar macar am avut doar o masa pe ziua de azi si mi-am facut si miscarea zilnica: exercitii + mersul pe bicicleta.
Am probat kamutul azi, pana la urma l-am facut faina si a iesit asta
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

violeta70 spune:
La Multi Ani! Nastad! Sanatate si noroc! Ioana, La Multi Ani!
Louisea mananc si proteine, insa miercurea si vinerea eu tin post. Insa trebuie sa recunosc ca nu ma omor dupa carne sau derivate. Iar in ce priveste graviditatea, este adevarat, insa cred ca alimentatia este mai importanta dupa ce ramai insarcinata. Nu degeaba, atatea femei amarate, care poate carnea o vad de sarbatori, au o droaie de copii, si nu se opresc din a procrea.
O saptamana frumoasa!
Pupici

louisea spune:
Violeta proteine le poti lua si din fasole, linte, naut, quinoa, alune etc., nu doar din carne si derivate
Tumpi
Ce yumi arata ce ai facut acolo
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

vikinga spune:
Buna seara.Slabitul meu nu a mai mers bine, ba chiar am revenit la 79.5. Si de asta nu am mai trecut pe la voi. Plus ca am mai luat si o pauza de net.Probabil de data asta am nevoie de altceva, ceva nou ca sa slabesc si asa m-am bagat pe un site de suport pt slabit. Ca sa fii membru costa vreo 13euro pe luna, e bine organizat, am retete zilnici, lista de cumparaturi pe cite zile vreau inainte, cumulate frumos, e usor de folosit.Asa ceva am fost intotdeauna am crezut ca nu e pt mine si totusi cred ca o sa mearga stilul asta organizat nemtesc. Au si forum acolo, o groaza de femei au slabit si inca kg multe de la 10kg in sus, 20-30 frecvent, le vad cum vb intre ele si cred ca functioneaza dieta lor bine.sa vedem.Cica pina pe 10 noiembrie ar trebui sa am 65kg.Si ma tin, ca ambitie am numai ca imi lipsea nu stiu, organizarea si avintul. Si entuziasmul lucrurilor noi imi e specific. Poate de aiai o sa mearga.PupVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

gusta spune:
Neatza.
Cafeluta si ceaiul e gata .
La multi ani la sarbatoriti Ioana si Nastad.
Zuzi am cerut liber 2 zile sa pun cate ceva in ordine si de azi sunt pe baricade.Iar lui mama mai mult de cat fac acuma nu pot eu am rugat-o i-am explicat trebuie sa vrea si ea ,iar la mine cu mansarda nu e joaca si de asta stau linistita ca am un copil de crescut si nu imi pot bate joc de mine.
Meniu azi
cafea cu lapte (altfel nu o pot bea)
o felie paine neagra inmuiata in lapte ca eu mai am probleme cu dinti
supa de pui
mancarica de legume
suc de portocale ,apa si incerc sa revin la ceai.
sport ceva cu aspiratorul si 15 minute pe bicicleta
Tumpi si cm spunem de unde vrem sa ii dam jos sau cum.Ca eu uite la bust sus nu ma masor la mine la talie ,burta si la picior ma intereseaza.
Carmen ce sunt pastilele alea?
Lou eu legume le fac la wok dar daca tu spui ca ies bine la cuptor pe hartie de copt incerc.
Violeta de cand mi-am scos maselele numai mananc asa multa carne si singura e de pui si cu greu.
Ma duc sa imi intind masina de rufe .
Marilena si Mara Augusta

puskin spune:
Neata,
dau o cafea cu lapte, fara zahar ca eu am un dinte impotriva lui, fie el si brun .
Am terminat cu mutatul la casa noua , am avut sambata seara si party de casa nou cu 19 invitati
. Am primit o floare super, un philodendron.
De mancat am mancat cam anapoda in sensul ca nu am avut program de masa din cauza crizei de timp. Am mancat chiftele din piept de curcan facute la cuptor, rulada din muschi de porc, branza de toate felurile, salata de vinete, tzatziki, legume, fructe. Sport zero.
Miha, bine ai revenit.
Vikingo, pai asa scurt?
Carmen, tu cum mai stai cu dulcele?
Delia, hai si ia taurul de coarne.
La multi ani sarbatoritelor de zilele trecute , Ioana si Doina!

emilia.m spune:
Buna fetelor.
In week-end am mancat ton cu porumb, pizza cu ton, salata de rosii cu ardei, ceapa si branza, popcorn si pepene rosu.
Azi mananc ciorbita de fasole uscata (o portie mica pentru ca dimineata m=am porcit cu niste pandispan).
Nu mai am ceai de slabit... trebuie sa imi mai cumpar desi nu prea sunt sigura ca are vreun efect.
Mi-e tare somn... dar sunt la job deci n-am voie
O saptamana usoara va doresc!
Em
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

vikinga spune:
Puskin am fost asa scurta ca incepuse cea mijlocie sa plinga, aia mica doarme bine:)Felicitari pt casa noua! sa fii fericita si implinita in ea.Aldo e de 2 saptamini la scoala in primul an, am tot fost inainte de asta in mini vacante cu copiii, asa pt ei, ba in Legoland, in Danemarca ba in Heidepark, ba niste vizite prin niste orase de pe aici, la niste prieteni si in rest ne-am dezdrabalat vara asta cu o vreme superba! Asa o vara nu am prins decit sunt aici si am fost mai tot timpul pe afara, acum e mai rece si de aia parca prind usor usor chef de net si de stat pe acasa.Si sper si de slabit
.Imi place site-ul asta nemtesc pe care m-am bagat, cred ca o sa functioneze, pina acum m-am tinut excelent, am deja 78,2kg, ma simt bine, dorm mai bine.Si tot ziceam eu inainte ca nu as putea sa stau sa cintaresc mincarea, ei bine acum asta fac. Nu mai merge altfel, pur si simplu portiile erau prea mari si daca tot nu slabeam, ei atunci mai mergea si cite un desert si cite o masa la resto buna. Stilul de dieta e cam in stilul Carinei, adica variat, insa portii micute, cintarite. Am 3 mese pe zi a cite 350-380-400calorii si 2 gustari de 75-100calorii. Maxim am voie la inaltimea mea 1500calorii, meniurile zilnice se invirt pe la 1300calorii.ce aduce nou dieta asta e ca ma invata sa gatesc mai de dieta, ma invata sa am un control al portiilor, ca io cam ziceam las' ca merge si asa
. In fine mai subtiez stomacul cel labartat de nesimtenie si invat sa ma bucur de mincaruri diverse gatite mai finut asa. Si gusturile noi ma tin in priza vad. Ca-s curioasa, nah
.Si bineinteles promisiunea ca daca ma tin cu dintii pina la mijlocul lui noiembrie as fi iar zina, ma ademeneste:).Spor la slabit tuturor fetelor, vad ca lista e cam micuta, insa vara lumea mai leneveste, cred ca o sa-si revina din ce in ce mai multe fete.
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.