Prietene la bine si la greu -45

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Nu zic nici buna ziua inainte de a-mi exprima revolta extrema: ce au domnule' doctorii astia cu copilasii nostrii? Unde naiba scrie ca tb copilul sustinut de manute la 9 luni? De ce nu lasam copiii sa se dezvolte in ritmul lor? De ce tb sa aiba nu stiu cate kg si sa spuna si vreo poezie eventual?

Ma iertati fetelor insa efectiv nu mai suport cand vad atata tampenie care se rasfrange asupra unor fiinte nevinovate. Ali scumpa, vezi cum evolueaza statul in fundulet si daca tot nu progreseaza peste vreo luna, du-te la un fizioterapeut pentru linistea ta sufleteasca. Eu nici nu incercat macar sa pun fetita in picioare sau sa o sustin de manute. O sa se ridice ea singura cand se va simti in stare cum a inceput de doua zile sa se aseze in fundulet singura din pozitia pe burta.

Nici nu mai stiu ce vroiam sa zic, sunt si pe fuga, cu bagaje, rufe, curatenie si altele. mai intru pe seara ca sigur vreau sa mai spun cate ceva.

Lavi, multa rabdare si fii tare, sigur nu-i nimic

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

App. ieri s-a ridicat singur din pozitia spate in fundulet ii drept ca prima data s-a tras de cearceaf si l-am vazut cum s-a ridicat pe o parte si apoi in fundic si a doua oara fara ajutorul cearceafului.

Fetelor mersi de incurajare , cand am iesit de la medic nici nu am mai vazut usa ca mi-a spus asa: Mihai e retard eu am confundat cu retardat , eu o intrebam disperata pe doctorita dar ce are d-na copilul meu la cap , ea a zis in doi peri copilul e sanatos dar vrea parerea medicului de specialitate si ca imi da medicul ceva medicamente.Pai ce daca isi da drumul mai tarziu la umblat ce sa fac sa il infund de medicamente?
Inebunesti nu alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

iar nu am timp de scris, dar am citit si zic pt moment atat:

Iulian nu s-a ridicat in picioare, habar nu are la ce folosesc. daca il tin de maini, sta ca o maimuta atarnat de ele si se holbeaza la picioare. de pasi ce sa mai zic? dar nici nu-i fac nimic pt asta, asa cum nu i-am facut nimic pt statul in fund si la 7 luni a inceput sa stea singur. ba as face ceva - as da una in cap la doctorii care decreteaza cu seninatate ca un copil la fix 9 luni, 1 saptamana, 3 zile si 5 ore nu face nu-stiu-ce, de zici ca in ziua aia ar fi trebuit sa inceapa

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

ne-am simtit super la intalneala, eu si Alex, mai vrem si noi!!!!!
cand am ajuns acasa, adupa tztz a dormit 2 ore juma , deci ii prieste aerul de centru

lavi, ce noutati mai ai de la dr 2?

smara, ma bucur ca timi e mai bine

lumi, am trecut toate prin valea plangerii dar parca a ta e mai adanca...

gabitza, cum te-ai descurcat singura cu 2 la mare? eu cu alex am luat-o razna, cu socrii a fost de vis

simina, sa-ti fie de bine tunsoarea , imi pare rau ca ai ratat intalnirea, poate vom face alta saptamana viitoare. nu am putut sa votez...
o sa vina nepotu mai repede

RamoX, si noi visam la o rulota plimatoare, da' e scumpa nene...pupam soricelul busilator

Cristina, ce plimbareti sunteti asa diversificat e Andreiul? si pufuleti si cozonac?
La Multi Ani fericiti impreua!

Ali, ce dr tau...ce naiba sa mai zic...vad ca din ce in ce mai multi se uita precum caii, nu se abat de la drum, ori de la caz la caz

litoralu', cam zgarcit la poze...
sa va fie de bine nisipeala!

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Ali, si eu cred ca doctorul tau procedeaza gresit incercand sa incadreze copiii in tipare. Suntem diferiti si evoluam in ritmuri diferite. Din experienta mea cu Ana, am retinut ca doar statul in fundulet e un punct de reper. Si chiar si cand se intarzie cu statul in fund, nu e o tragedie: fie astepti dupa copil, fie il duci la niste sedinte de kinetoterapie. Incearca sa te linistesti si nu te lasa prada gandurilor negre.

Lyly, ce de poze ai facut la plimbareala noastra! Eu nici nu stiu cand. Si nota 10 lui Alexutzu pt asa record de somn. Ana a mai adormit abia la 17.45, pt 25 de minute. Dar chiar si asa, azi am avut mai multa rabdare si energie sa ma joc cu ea acasa, pt mine a fost tare benefic sa mai socializez in timpul plimbarii. In plus, Ana nu a plans deloc la plimbare, preocupata fiind sa va studieze, asa ca am ajuns chiar fresh acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ali, inca doo vorbe: e cu retard doctorita voastra (Diana, sa nu o iei in nume personal ca vb de doctori aici, da doctorita ei chiar m-a enervat, nu am eu studii de specialitate, dar de aici si pana a spune ca la 9 luni jumate tre musai sa mearga tinut de manute, ca altfel e cu retard...e cale lunga)

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Medicul 2, zice ca e posibil ca fara sa vrea copilul sa se fi lovit cu o jucarie si sa se fi inflamat putin. Mi-a zis ca umflatura se va trage dar sa stau linistita ca el nu crede ca e cheag, chist sau altceva, ca s-ar fi vazut tura trecuta la tomograf. Dar maine oricum ma duc la Mures, sa fiu mai sigura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Medicul 2, zice ca e posibil ca fara sa vrea copilul sa se fi lovit cu o jucarie si sa se fi inflamat putin. Mi-a zis ca umflatura se va trage dar sa stau linistita ca el nu crede ca e cheag, chist sau altceva, ca s-ar fi vazut tura trecuta la tomograf. Dar maine oricum ma duc la Mures, sa fiu mai sigura!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Buna seara

Lylyana multumim de pozici . F tare Alexul, cum a dormit el mai mult . Poate ca si el, ca Ana by Dozz a fost f ocupat sa admire lumea asta mare, lucru care l-a obosit mai mult ca de obicei.

felicitari fetele de pe litoralul insorit pt intalneala, frumosi copii aveti

Ramo cred ca toti am trecut prin faza "vreau rulota, nu casa"

Laura-andreea acum e 'mai pe seara', pe unde esti?

Lavi te asteptam cu vesti bune de la Mures si in general

Citat:
citat din mesajul lui Dozz
Mamicile, simpatice, exact cum mi-am imaginat citindu-le postarile. Nu stiu ce senzatie au avut ele, dar eu nu m-am simtit ca intre persoane abia cunoscute, dimpotriva. ..... Mai vreau!

reciproca valabila-valabila

Licurici imi place de rechinasa ta care ti-a 'aranjat' planurile cu ciorbitza dumitale

Ionela . As fi regretat enorm daca nu ajungeam sa ne vedem. Poze din vacanta?

Ralu cat a mai dormit Matei in parc? ceva poze si de la tine?

fetelor, are Matei by Ralu_seby niste ochi!!! n-am vazut asa culoare, super faina!

Raluci sa saluti Marea Nordului si de la mine
(daca ai link, punem retetele pe prima pag, dar eu nu stiu unde sunt )

Lumi si eu ma gandeam ca va fi complicat sa-l invat cu incaltarile, insa, pe de alta parte a meritat sa stea toata primavara si vara descult, ca e asa bine . Papucei cu bretele... habar nu am
Oare Annabelle sa fie primul care va merge in picioare???

Gabitza imi pare rau de vacanta voastra... pe de alta parte, am asa o impresie ca la anul va fi si mai greu

Cristina_boc multi ani fericiti impreuna !!

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Lauriciu,i-am facut ciorbita special pt ea,dar...nu a avut succes nici aia...macar a luat vreo 4-5 lingurite,din pilaf nu a vrut deloc(si asta tot special pt ea,nu pt noi). Vom lua pauza,din nou...
Am vazut gagicile la terasa,una si una,frumoase foc toate!

Dozz,Broscuta,Lylyana

Ali,du-te la neurolog,sa-ti scoti piticii bagati de isteata de pediatra,dar dupa....schimb-o! Cand am mers la ecografia de sold,aveam pitici bagati de pediatra noastra,ca de ce nu sta copilul in picioare sprijinit de canapea(la 7 luni)-ortopedul m-a intrebat ce nebun a spus asa ceva(nu i-am mai spus ca una dintre colegele lui). A mea refuza sa mearga sustinuta,dar eu nu vad absolut nici o problema in asta,cand va fi pregatita si va avea chef,o va face.

Lavi,sper sa nu fie nici o problema cu Raresu mic! Va doresc multa sanatate si putere sa treceti peste toate necazurile

Bucurestencele,sa va fie de bine intalneala! Lylyana,multumim de poze,mi-a placut mult sa va vad!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput