buna
buna andreea ma numesc...am si eu o intrebare?va rrog daca ma puteti lamuri?de 3 ani am probleme la ovarul stang unde din cate mia spus doctorul ginecolog am un chist iar din cauza acestuia ovarul stang nu-mi functioneaza....acum 2 saptamani am avut o hemoragie si am fost pt tratament vreau sa mentionez ca in iulie "neam programat" eu si iubitul in ziua fertila sa avem un bebe...ca asta nu pot eu intelege:(( d o saptamana ma dor ft tare ovarele acm am fost la 2 ginecologi si nu sa vazut a fi sarcina nici extrauterina nici normala....poate ma lamuriti voi....s-ar putea sa fie sarcina si sa nu se vada intr-o luna daca da e normal sa am asemenea dureri persistente?scurgeri nu am decat normale...ca nush ce sa ma mai fac durerile nu trec si sunt decat in partea de jos sau se poate sa fie vb d o extra uterina daca da d c nu se vede?va rog sa mi dati vreun rasp daca puteti!multumesc!
Raspunsuri
tamaryllis spune:
Beta hcg ai facut? Pt ca in functie de rezultat/evolutie, iti poti da seama daca e vb de o sarcina intrauterina/extrauterina sau e o dereglare.
19+ 
incepand cu anul 2010 voi fi
fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.