Giardia...HELP!
![](images/user_woman.png)
Buna tuturor!
Sunt si eu mamica de albinuta de iunie 2009.De vreo luna albinuta mea abia daca mai mananca si acum cateva zile a avut diaree.Am facut copro si coproparazitologic si are giardia.Care sunt cele mai eficente tratamente?e nevoie sa facem tratament toti cei din casa, chiar daca bebe nu foloseste wc?trataemntele naturiste sunt eficiente?
Va multumesc!
Gabrilici, mami de Sofia dulce si haioasa
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Trebuie mers la medic...sa i se dea trat coresp varstei...
Da si tratmentele naturist-o-babesti dau rezultate
Da toti membri familie trebuie sa faca tratament...nu-i vorba doar de folosirea wk-lui ci si de maini
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alex_andra spune:
Tratamente naturiste: usturoi, seminte de dovleac,propolis.
Tratament medicamentos care da rezultate garantate:Zentel.
Dar trebuie administrat cu mare grija,numai la recomandarea doctorului,poate dauna ficatului.
Multa sanatate
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CorinaDani/CorinaDani.jpg)
CorinaDani spune:
buna,
vad ca nu ti-a precizat nimeni un detaliu important : albinuta ta sa nu consume apa de la robinet, nici macar in varianta ceaiurilor sau a mancarurilor pregatite cu apa de la robinet; in majoritatea oraselor apa din reteaua publica este infestata cu giardia, iar forma chistica a acestui parazit este extrem de rezistenta, nu se distruge prin fierbere
ori ii dai sa bea si ii pregatesti mancarea exclusiv cu apa plata (DAR NU din aceea 3 lei bidonul de 5 litri, cumpara dorna, izvorul minunilor sau perenna) sau faceti o investitie sanatoasa, pentru intreaga familie si va achizitionati un filtru performant de apa, pe care il veti instala in bucatarie - in felul acesta toata familia va fi protejata si nu va avea loc recontaminarea...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Zina spune:
Tratament: la copil Helmiflores care este produs naturist, iar adultii, Zentel.
Noi asa am scapat, dar era vorba de lamblii (cred ca este valabil si pentru giardia).
alex_andra spune:
CorinaDani, eu nu am precizat de apa de la robinet, pentru ca nu stiam ca mai exista copii care beau apa de la robinet
Noi, cel putin, nu mai bem de ani de zile.Fetita mea, nici atat, clar.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Este Gyardinophit de la Plant Extract parca.Eu dinala i-am dat.Sunt picaturi care se pun in apa.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
ana l spune:
Vermox ne-a recomandat noua medicul, dar nu stiu daca merge pe giardia.
La coprocultura nu ne-a iesit nimic, insa la singe au iesit eozinofilele crescute. Ne-a zis sa luam Zentel sau Vermox. Dar neaparat cu un hepatoprotector. Primul 5 zile, al doilea doar 3 zile. Inca stau in dubii, astept sa vad si parerea pediatrului.
Cum accepta copiii preparatele naturiste? Ce gust au?
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
Gabrilici spune:
Va multumesc din suflet pentru recomandari!Bebe nu bea apa de la robinet dar la gatit din aceea folosim.Oricum ma gandesc ca poate bea accidental atunci cand ii fac baie.O sa imi notez sugestile voastre si o sa intreb si pediatra.
Sanatate multa tuturor!
Gabrilici, mami de Sofia dulce si haioasa
andreea.2009 spune:
Si Izabela mea are giardia.Am aflat saptamana trecuta.Nu mai manca decat cu cearta. Am inceput tratamentul cu Tinizol (2 vinerea trecuta 2 ieri) si ne-a dat si Giadinostop. Doctorita nea dat Hemiflores dar nu am gasit deloc(Nici la herulane nici la orsova,asa ca ne-a dat acest giardinostop)Ce e drept a inceput sa manance...si chiar foarte bine de cateva zile. Si dupa terminarea tratamentului pentru giardia ne-a dat si LIV 52 ,i-au iesit si transaminazele mari , dar cica tot din cauza Giardiei.
Ce am citit aici si noua nu ne-a zis doctorita...trebuia sa luam si noi tratament? Si cu Sebi?
OFF...de asta chiar nu a pomenit nimic. Si mai trebuie repetate analizele? la cat timp dupa tratament?