Aspirante optimiste!Felicitari ama22(555)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

'neata

mersi de cafeluta

iar e activitate mica azi ...dar de maine sper ca o sa avem si ceva vesti bune...nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Buna dimineata,
Eu am avut intentia sa ma loghez si sa lucrez un pic.Dar am avut "norocul" sa nu mearga un system.Asa ca am intrat pe net sa vad ce mai faceti voi.
Gabyv,iar bintuim pe aici singurele.Ce fac ratustele tale? Aici se iau la intrecere cu un bebelas.L-am auzit acum citeva minute vorbind in limba lui si ratele macaiau in limba lor(sunt sigura ca ei se intelegeau)
Bebelu cu rochia aia primesti un premiu de "sexy mama".Sper ca v-ati distrat aseara.
Lorena, sper ca nu te-ai supart pe mine ca am indraznit cu "sfaturi"-mi-a ramas in cap ce am scris,si ma certam eu pe mine insami de ce mi-am bagat nasul. Sper sa iasa la testarea de saptamina asta.
Mai este cineva la testari saptamina asta?
Eu declar miercuri inceputul de saptamina buclucasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Camcris mi-ai facut pofta de pastries.Poate imi arunca si mie Gabyv ceva peste balta-ca doara acolo se fac renumitele croissant.Te pricepti sa arunci cu prastia Gabyv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

buna,
acum am vazut
Ratustele mele fac bine, "am" una cu puiuti -care s-au facut mai maricei (5 sunt de toti), iar ratoii cand le dau paine se amuza, fac un HAHAHA mare - mai hranesc si niste pasari de balta negre cu mot alb sau rosu (in functie de gen- in fr se numesc pui de balta- arata ca nista gaini) si pe balta mai sunt 2 cormorani. Rezervatie in toata regula

Da iti arunc niste croissant-e, a luat sotul de dimineata pt mic dejun, dar eu sunt la cura si nu mananc. asa ca mai am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna seara fetele!
sunteti careva pe aici? la cate zile creste temperatura dupa ovulatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

servus, draguta! cred ca numai noi suntem pe aici
eu stiu ca a doua zi dupa ovulatie creste peste 37, dar nu sunt sigura

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB

ovulation ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

draguta, ai grafic pe fertility friend? e tare bun

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB

ovulation ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna dimineata!

Lorena, hai cu testul pozitiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neatza si de la mine

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neatza fetelor,

Observ ca nu a prea fost activitate pe aici, dar aveti o scuza a fost week-end.

Bebelu cum te-ai distrat aseara? Asteptam vesti de la tine.Ai avut o rochie foarte frumoasa si ce a crescut burtica

Lorena te asteptam cu testul pozivtiv si daca nu este nici acum, fii optimista ca va fi totul bine.

Draguta imediat dupa ovulatie, temperatura nu creste peste 37, creste e adevarat, insa nu atat de mult, iar la cateva zile vei observa o alta scadere, nu la fel de mare ca la ovulatie , dar va fi.

Daca e buna Madutza sa va puna graficul de cand a ramas insarcinata, veti vedea ca asa este. La mine cel putin asa a fost, a scazut la 35,9 a urcat la 36,7 si apoi ( daca nu imi joaca feste memoria ) a scazut la 36,3 sau cu 2, oricum eram dezamagita crezand ca nu s-a petrecut nimic si cand colo bebe isi facea simtita prezenta.

pupici tuturor

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 12+

Mergi la inceput