Aspirante optimiste!Felicitari ama22(555)
Raspunsuri - Pagina 19
mandreeac spune:
Katy, am mai scris, dar ma repet, ieri ma laudam ca am scapat de starile de greata si ca ma simt mai bine, iar in aceasta dim la 6 am imbratisat wc-ul. Acum mai nou am dureri de cap si de ochi, de fapt ma dor pleoapele, dar asta e, pentru bebe al meu nazdravan eu suport.
Sa dea Domnul fetelor sa va duceti toate la odiseea de mai-iunie.

tuturor
Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 12+
didi32 spune:
Of Andreea, ce-am mai vrea noi greturile si durerile tale! Nu-mi vine sa cred ca ai deja 12 sapt! Parca mai ieri ai avut nunta...si ce emotii aveai si voiam sa vin cu Ralu la biserica, mai stii?
in devenire
didi32 spune:
La multi ani BByasmi! Neuronul s-a prins destul de greu, mai citesc si eu din urma
Sa fiti sanatosi toti si sa va bucurati de Yasmi si de bebe!

in devenire
didi32 spune:
Cami eu am fost la clinica de pe Grivitei, dar tb sa suni sa vezi daca nu cumva dr e in concediu acum. Am incercat sa intru pe site sa vad adresa exacta, dar nu merge, nu stiu de ce.
in devenire
ukume24 spune:
Hello fetelor si de la noi,
Vroiam sa va intreb daca stiti ceva de bebelu? oare se odihneste??
24+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
gabyv spune:

fetele
imi place azi optimismul vostru :)
bine ar fi sa ne mutam cu toate la odisee ![]()

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui didi32 Of Andreea, ce-am mai vrea noi greturile si durerile tale! Nu-mi vine sa cred ca ai deja 12 sapt! Parca mai ieri ai avut nunta...si ce emotii aveai si voiam sa vin cu Ralu la biserica, mai stii? in devenire |
Da Didi sigur ca imi aduc aminte si de faptul ca a plouat in ziua nuntii mele, mama mama si d-asta nu ati mai venit!

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 12+
neliaCris spune:
Pentru Donna!????Cu siguranta...Haide Sophie.In sfarsit.Nastere usoara ca un fulg..

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008
cos_minutza spune:
Buna seara dragutzelor!!!
Am citit tot,dar nu am retinut multe ca deobicei

Yasmi
,La multi ani,multa fericire si tot ce iti doresti
Rama multumim de veste

Hai Dona,nastere usoara!!!!

Va pupacesc pe toate fara exceptii!!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin