M-am hotarat.....adoptie(70)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

asi sa stii ca sunt mai calma mai linistita..acum...ptr intro zi va veni si ziua noastra

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Kora, am vazut email-ul, dar am avut niste zile ingrozitoare la serviciu si nu am apucat sa-ti raspund. Multumesc pentru poze. Fericire, fericire si iar fericire, asta vi se citeste in ochi.
Intrebarile pe care ti le pui, sunt intrebari firesti. E teama de necunoscut. Veti fi niste parinti minunati. E clar ca ati fost sortiti. Un nume dintr-o lista ti-a spus ceva, te-a facut sa vezi lucrurile alfel, ti-a trezit interesul.
Esti un exemplu pentru cei care nici macar nu iau in calcul varianta adoptiei unui copil marisor, dar se indragostesc iremediabil de un astfel de copil.

Data trecuta ne-am intalnit ca sa-mi dai medicamentele pentru FIV, acum sper ca ne vom intalni ca sa mergem cu copii in parc. Vezi ce copiii frumosi si destepti au iesit din stradania noastra de peste ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Anca multumesc! Eh, cand ma gandesc ca pe vremea cand am inceput eu tratamentele se nastea de fapt micutul meu... Ciudata mai e si viata asta...!Eu sincer ma bucur ca am inteles in cele din urma ce trebuie sa fac. La fivuri mereu am avut piedici de parca DD imi spunea ca nu e bine ce fac ( cine stie de ce ne-a scapat...!)si acum la adoptie totul merge nesperat de bine si frumos...Tu "te-ai trezit" muuult mai devreme,insa vorba aceea "mai bine mai tarziu decat niciodata" imi spun si probabil ca acum trebuia sa se intample ca sa il cunoastem pe Marian. Nici mai devreme, nici mai tarziu. Imi vine sa le trag de maneca pe unele fete de la fiv care nu renunta, sunt bataioase si hotarate sa fac fivuri la nesfarsit....eh, exact asa eram si eu, zambesc acum cand imi amintesc ca spuneam ca eu voi face fivuri pana la ultimul ovul si apoi cu ovule donate pana voi reusi. Atata bucurie si fericire am acum incat ii multumesc lui DD ca "m-am trezit" si nu mi-am urmat planurile de mai sus. Nu stiu ce se alegea de viata mea si nici nu are rost sa ma gandesc la asta. Asa cum le-am zis si fetelor de la fiv ( si poate ca nu le-a placut...) daca ar reusi prin fiv toate fetele de pe lista aspirantelor (prin absurd) atunci nimeni (sau doar foarte putini oameni) nu ar mai adopta acesti copii minunati....Unii oameni suntem lasati pe pamant ca sa alegem aceasta cale ( asta daca ne dam seama ca aceasta e calea pe care trebuie sa o urmam) spre fricire!
Si eu abia astept sa ne intalnim prin parc cu copilasii! Pupici Danutei!

P.S. Va rog, vreau si eu pe listuta. Ziua mea de nastere e 03.10.1972 si a lui Marian e 06.03.2005. Situatia noastra cred ca e cunoscuta. In curand speram sa obtinem incredintarea pe 90 zile si sa il aducem acasa. Apropos, AS lui mi-a spus ca la ei daca parintii si copilul se plac, au o relatie frumoasa ei fac un angajament scris cu noi si cica ne dau copilul inainte de a avea termen la judecatorie. Asta inseamna ca il vom lua acasa muuult mai curand decat am crezut. E minunat!!!!! Multumesc.

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

pogonici iti doresc bafta multa!!!!

liliana csaki multumesc pentru ca l-ai trecut si pe micutul meu pe listuta! Ai copii mari si frumosi (m-am uitat la poze)! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

adenuti ti-am trimis si mail de pe mail-ul comun,dar iti spun si aici ca e tare scumpic micutul vostru. Intr-adevar este comoara voastra asa cum este pentru fiecare parinte copilul/copiii lui! Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa fiti fericiti impreuna toata viata!

P.S. Am pus cateva poze noi pe mail-ul comun. Sper sa va placa!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Kora vreau sa-ti admir si eu puiutul.

Citesc din umbra si toata stima ptr. mamici sau mamici in devenire.

Doris mamica implinita de Matteo - 7.12.2009 ..
poze

23/08/2010-----75-----73,5
target-----65

Mergi la inceput

miam depus azi dosaul de adoptiii

doamne ajutaaaaaa

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Bravo pogonici!

Kora e un dulce.

Fetelor mailul comun este exclusiv pentru cei care au adoptat si care inteleg regulile confidentialitatii acestei proceduri.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

asi dar ptr cei care sunt in curs de adoptie nu e valabil mailul comun?????

Mergi la inceput

stiti ce am visat eu asta noapte??
ca mau sunat cei de la DPC si neau chemat sa ne arate o fetita bebelusa...

doamne ce bucuroasa eram.......

radiam de bucurie..

oare visul va deveni realitate?????

Mergi la inceput

Asi
Acu' tre sa fug, ma duc la magazine ca i-am promis micutului o minge de fotbal, printre altele...

P.S. Doris sau alte fete care sa pricep, invatati-ma si pe mine sa pun poze la semnatura, Asi are dreptate mail-ul comun e doar pentru fetele care au adoptat sau sunt aproape..., sunt acolo poze chiar si cu parinti alaturi de copii si trebuie sa ramana confidential....

Kora

Mergi la inceput