M-am hotarat.....adoptie(70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Danaionela felicitari!!!!
cat de fericiti trebuie sa fiti cu doua printese!!! S-o tineti tot asa.

Eleny79 felicitari si voua pentru bebelina, fiv-ul, inseminarile si toate celelate incercari le vei uita cat de curand.
Cat mai multe clipe frumoase alaturi de copilul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

Buna fetelor! Nu am mai intrat de mult aici...Nici nu mai retin daca v-am spus, dar din 13 aprilie o avem acasa pe Angie, ingerasul de 1an si 10 luni care ne-a schimbat viata in cel mai frumos mod cu putinta. Timp prea mult de stat la laptop nu prea mai este, e foarte energica si sunt tot timpul pe urmele ei...
Am si eu rugamintea de a modifica la prima pagina. mai avem cateva zile si depunem dosarul pt incuviintare. Cei de la DGASPC ne-au spus ca va dura mai mult fiindca sunt multe dosare si a fost si per de concediu, multe dosare au ramas in urma...

Vreau sa o felicit pe Simo_75. M-am bucurat tare mult cand am citit ca deja este mamica unui baietel! DD are cate un plan pt fiecare...pana la urma asteptarea a meritat.Sa fiti sanatosi si Alexandru sa va bucure intreaga viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

Doresc mult succes noilor aspirante! Sper sa va gasiti cat mai repede copilasii!
Acelasi sfat vi-l dau si eu...cereri trimise in toata tara nu doar la DGASPC-ul de care apartineti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

va multumim frumos de sfaturi.....
abia astep

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpluhovici spune:

danaionela, Eleny79, criss_85 FELICITARI! fetelor sa aveti parte de mmmmmmmmmmmmmmmulte bucuri
liliana csaki sunt superbi, sa-ti traiasca

noi suntem bine asteptam sa legalizam hotararea si ssa devenim membru cu acte in regula , nu-mi vine sa cred ca pe data de 11.09 facem un an de cand am vazut-o prima data pe Antonia, trece timpul asa de repede............ parca ieri eram cu atestatul in mama si nu stiam de unde sa incep .....si acum am cea mai frumoasa printesa care ne umple viata de fericire si bucurie, este sufletul meu, viata mea, nu pot sa exprim in cuvinte ce simt pentru ea.
Admir fetele care au 2 ingerasi, si eu imi doresc al doilea copil, dar sotul meu isi face atatea probleme.........oofff, dar mai tatonam terenul, deoarece Antonia vrea o surioara (adica are momente cand vrea).

va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpluhovici spune:

pogonici1977 activeaza-ti PM-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

criss_85-multumesc pentru felicitari.
nici eu nu mai am timp de scris .Abia apuc sa vad ce se mai intampla pe aici.
Le rog din suflet pe fetele care sunt la inceput sa drum sa fie increzatoare si eu le inteleg fiecare off si fiecare cuvant.
Eu stiu cat de greu a fost drumul pana la Alex insa acum ....acum m-am nascut din nou ,daca ma intelegeti.
Cineva acolo sus ne iubeste,ne iubeste pe noi cei care vedem dincolo de limite si nu ne lasa.
Acum sa va mai spun in ce faza suntem si noi-
trebuie sa depunem dosarul pentru incuviintare!!!!
Alex este absolut minunat,nimeni nu ma crede ca e adoptat atat de bine imi seamana.
Cand am timp voi pune pe emailul comun poze cu noi.
va pup si sper sa pot intra mai des sa le sustin pe fetele care sunt la inceput de drum insa pana atunci le doresc cale cat mai scurta si cat mai usoara spre puiul lor.
Fetelor mai vechi care ma stiu le doresc multa sanatate si sa aveit parte numai de bucurii alaturi de puiutii vostri.
mariaa-iti trimit in avans un mare mare LA MULTI ANI! pentru puiuta ta si sa va dea DD numai fericire si numai bucurii in fiecare clipa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

simonel azi ma gindeam la minunea ta(pt pui mami si tati)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

chiar nu mai scrie nimei aici?/
abia astept sa incepem cursurile..stiu cas formale..dar trebuies facute....

eu vreau bebe fetita.....sanatoasa sa fie

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

danaionela, eleny felicitari si din partea mea!!!!!!!! Sa fie intr-un ceas bun!!! Fericire si implinire alaturi de copiii vostri!

Maribela multumesc frumos! Toate cele bune si tie si copilului tau! Nu stiu nici eu sa pun poze la semnatura, dar se pot pune pe mail-ul comun.

Fetelor nu am mai intrat de ceva vreme pentru ca nu am avut noutati. Acum cateva zile insa am facut din nou o vizita micutului nostru care s-a bucurat mult de tot cand ne-a vazut si in special cand a vazut punga plina de jucarii ( masinuta de politie care are baterii si suna in toate felurile, ambulanta care , la fel, scoate sunetele specifice, un ATV micut care se demonteaza tot si apoi se poate reconstrui, un trebulet-tir care transporta masinute si o cutie cu bomboane de ciocolata). A fost tare fericit! L-am luat cu masina si ne-am dus la o terasa unde am luat pranzul si apoi in parc la leagane etc. Nu mai voia sa plece de acolo, chiar ne-a fost greu la sfarsit sa il facem sa inteleaga ca trebuie sa il ducem inapoi la maternala si noi sa plecam la Bucuresti....In masina a zis la un moment dat:"Tati, eu m-am gandit la ceva. Eu sunt pregatit ( nu stiu exact ce a vrut sa zica, probabil se referea la bagajul pe care vrea sa il aduca la noi cu hainutele lui si cu jucarii). Vii maine sa ma iei si sa ma duci la Bucuresti?". Va inchipuiti ce greu ne-a fost sa ii explicam ca deocamdata nu il putem lua....ce o fi in capsorul lui oare?! Simte nevoia de siguranta, de a avea un loc al lui, familia lui, de care sa nu se mai desparta niciodata si mai ales din toate intrebarile pe care ni le pune, cu cuvintele lui,la 5 ani si 5 luni, reiese clar ca simte nevoia de iubire, de o iubire numai pentru el, care sa nu mai fie impartita cu alti copii....cel putin deocamdata....La maternala lui au mai fost doi copii, frati, fetita si baiat si am inteles ca maternala si sotul ei s-au atasat tare mult de baietelul acela si i-au aratat ceva mai multa dragoste decat lui si el saracutul a suferit....Ei voiau sa adopte acel baietel, dar nu si pe surioara lui si pentru ca fratii nu se despart...au fost amandoi adoptati de catre o alta familie....si acum Marian al nostru nu stie ce sa mai inmteleaga, ce sa mai creada....a fost invatat ca noi suntem parintii lui, familia lui, dar pana nu va veni la noi si il vom face sa priceapa ca nu il vom da niciodata si il vom iubi si ingriji toata viata , nu cred ca va pricepe ce se intampla. Cu timpul toate se vor rezolva, dar cred ca va fi greu la inceput....sper sa reusim sa facem totul cat mai bine si pentru el si pentru noi, sa fim o familie implinita cat mai curand....
Apropos de asta, azi m-a sunat AS mea si mi-a zis ca s-a dat dispozitia in cazul nostru ( ce-o mai fi insemnand si asta!) si sa sun la biroul juridic unde e dosarul nostru, sa le pistonez sa ne dea avizul, dupa care ea va putea trimite dosarul la AS micutului....Of, ma omoara birocratia asta!!!!!!!!!!

Va imbratisez cu drag si va doresc toate cele bune!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput