M-am hotarat.....adoptie(70)
Raspunsuri - Pagina 4
carmanuia spune:
Nu esti singura Pogonici dar ai sa vezi ca dupa ce puiul(puii) vor fi acasa nu prea o sa mai ai timp de stat pe net .
Merci SoriLea, am terminat din mai, iar in iunie am avut si certificatul gata(si fara greseli ) dar nu prea mai am timp de scris.
Pup dulce toate mamicile si puii lor, pe viitorele maimici si de ce nu pe tatici
pogonici1977 spune:
asa este...o sami fie dor sa mai am asa de mult timp liber..si de net...
dar eu chiar asta imi doresc... s afiu super ocupata si sa uit de toata dureeea si necazurile vietii de pana acuma
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
SoriLea spune:
Eee, nu-i chiar asa Carmenuia, daca se vrea se gaseste timp si pt net, asa cum gasim pt toate si reusim sa ne descurcam.
Eu de exemplu, fac ce fac si mai arunc cate un ochi pe forum, sa vad ce mai fac fetele. Nu pot sta fara ele. Chiar de nu pot intra cateva zile, la cel mult o sapt tot intru. Asa m-am obisnuit. Am observat ca mai toate fetele, in momentul cand si-au gasit puiutii nu au mai scris, motivand ca nu mai au timp. Sa fim seriosi ca nu-i chiar asa. Daca vrem se poate.
Uite ASI are 2 copilasi si mai tot timpul e pe net, ajutand cu sfaturi, sau impartasind din fericirea familiei ei. ea cum poate???
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
http://picasaweb.google.com/sorilea73
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
carmanuia spune:
Si eu citesc aproape in fiecare zi dar de scris mai greu, cand ma vede Cosmin ca vreau sa tastez deja e jale, vrea tastatura si nu te mai intelegi cu el(am schimbat deja una). Sper ca nu ai inteles gresit, nu ma plang ca nu mai am timp. Si nici nu sunt eu o mare "scriitoare" .
Pupici
SoriLea spune:
carmanuia nu ma refeream strict la tine, cand am spus case invoca lipsa de timp. Dar majoritatea (daca citesti din urma ai sa vezi ca asa e), cand intra dupa o lunga absenta asta spun. Ca nu mai au timp de cand au copilul acasa.
La capitolul scandal pe tastatura si mouse, la fel e si la noi. El trage, eu inping si uite asa reusesc sa mai scriu cate un mesaj . Vad ca au pasiuni comune copii nostrii si incapatanati (doar sunt taurasi amandoi )
Poze nu ne pui si tu??
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
http://picasaweb.google.com/sorilea73
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
pogonici1977 spune:
cine imi raspunde si mie la intrebarea de mai sus???????????
referitor la cererea de adoptie?*
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
asi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pogonici1977 o intrebare la voi..cererea de adoptie prin care motivam de ce vrem sa adoptam si despre ce copil vrem ni se da de la DPC? anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti |
Da , este cererea in care explici motivele adoptiei si "caracteristicile" copilului dorit : varsta, sex, etnie, starea de sanatate.
Sori ce mare s-a facut tizul.E un dulce, sa va traiasca.
Azi sun si eu la AS de pe post-adoptie sa vad daca mi-a facut raportul si sa stabilim data urmatoarei intalniri.Daca nu ma tin de capul ei facem post-adoptia 3 ani nu 2.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
pogonici1977 spune:
azi treb sami aduca cineva fisa medicala si apoi depun dosarul
abia astept...
irina_g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmanuia Si eu citesc aproape in fiecare zi dar de scris mai greu, cand ma vede Cosmin ca vreau sa tastez deja e jale, vrea tastatura si nu te mai intelegi cu el(am schimbat deja una). Sper ca nu ai inteles gresit, nu ma plang ca nu mai am timp. Si nici nu sunt eu o mare "scriitoare" . |
Eu, de ceva timp, nu prea mult, i-am luat puiului calculatorul lui.
Doar asa mai pot intra pe DC sau sa imi rezolv treburile pt servici. Altfel era" bataie" pe calculator.
Pupici
Irina si Mihai
danaionela spune:
Fetelor suntem fericiti. Astazi am avut termenul si totul a fost foarte bine. Acuma si legal sunt ale noastre. Ce bine ca s-a terminat. Acuma asteptam hotarirea, sa speram ca totul o sa fie bine...
Cind ma uit in urma nu-mi vine sa cred. A trecut mai putin de un an de cind am depus actele pentru atestat, 9 luni de cind avem atestatul si de cind le-am vazut pe ele pentru prima data; si acuma deja avem piticutele pe numele nostru. Cu siguranta cineva acolo sus ne iubeste multttttt.
Va pup.