care este cauza? am vb cu dr mea mai devreme si mi-a zis sa stau linistita ca nu sangerez de la recoltarea de ieri si ca s-ar putea sa ovulez.....i-am zis ca sunt chiar in perioada ovulatiei si a zis ca asta este sigur , dar pana joi cand ma duc la ea ......poate ma ajutati voi sa inteleg si sa ma linistesc, ca pana acum nu mi sa mai intamplat nu am mai sangerat niciodata la ovulatie ...tratament nu iau decat vitex fruit ...sunt fix in ziua 15 ....a mai patit cineva asa ceva?
----------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
ti-a facut recoltare pentru testul papanicolau ? daca da, poate fi o explicatie, se intampla deseori sa apara o mica sangerare dupa recoltarea pentru acest test...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
mi-a facut pt chlamydia,ureaplasma,mycoplasma si inca vreo 2 dar nu papa......si am intrebat-o daca de la recoltare este si mi-a zis ca nu , ca doar ovulez mai violent.......dar nu sunt la prima ovulatie si nu am mai patit asa ceva , acum sa oprit dar ieri toata ziua a trebuit sa folososc absorbant...
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
asa am patit si eu cand mi s-au recoltat culturi din col...deci eu zic ca asta este si la tine.