*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (117)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Azi dam de baut : sarbatorim 5 ani de la nunta si 1 an de la ultima operatie.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Salutari mamici dragi si cozonacei scumpi.

A trecut foarte mult timp de cand n-am mai trecut pe aici. Se cunoaste ca a trecut vara si ca stam ceva mai mult prin casa. Am mai citit din cand in cand despre ispravile copiilor, despre progresele lor si cat de mari si frumosi si destepti s-au facut.

Ginye felicitari pentru aniversare. Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de tot ce va ofera viata.

Malinas super filmuletul cu David.

Sa va spunem si despre noi cate ceva. Lory este deja o domnisoara in adevaratul sens al cuvantului, foarte cocheta si atrasa de tot ce e femim (moda, pantofii mamei, oglinda, haine). Poate reusesc s-o filmez ca sa exemplific.Suntem topiti dupa ea, ne uimeste mereu cu cate cava. A inceput sa vorbeasca in propozitii, stie clar ce vrea si pronunta destul de bine cuvintele. Este tare sociabila si ii place la nebunie sa se joace cu copiii in parc. Ii imbratiseaza si vrea sa mearga la plimbare cu ei de mana. E tare scumpa.
Sunt multe de spus dar speram sa intram mai des si sa va impartasim ispravile noastre.

Va pupam dulce,
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput

Neatza!

Hai la o !
Slaba activitate....tot prin concediu?

Loryd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Neatza si de la noi.

Ginye merci de cafea, delicioasa. Sunt deja la a doua.
La noi e vremea cam urata asa ca ne facem de lucru prin casa azi mai ales ca e si tati acasa.
Sa aveti o duminica asa cum va doriti.

Pupici

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

GYNIE, felicitari pentru aniversari si multumim pentru cafea!
Intr-adevar, cam slaba activitatea in ultimele zile, probabil cozonaceii se pregatesc pentru toamna. Noi iesim mult, profitam de ultimele zile cat de cat frumoase, asa ca ne ramane putin timp pentru forum.

O veste buna: am scapat de suzete. Intai Radu (de vreo 2 luni) si acum, de o saptamana, si Anastasia. Oricum nici ea nu mai folosea suzeta decat la somn, dar acum am scapat definitiv.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Lory, bine ai revenit! Pune niste pozici sa va mai vedem!

Mai sunt fete care n-au scris demult si ne e dor de ele: Ramo2007, carmendu, Diamisha, Mirtha, Mav, Lauramiron, Alra (care ne-a sedus si iar ne-a abandonat)... Ce mai faceti, mamici dragi?

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Leeloo!!! Sa fii sanatoasa si iubita!

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 35+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna mamicutelor!

La multi ani cu intarziere pentru Eli!!! Multa sanatate iubita si tot ce-ti doresti! Sa ai o sarcina cat mai usoara in continuare si o nastere asisderea!

La multi ani si pentru Leeloo!!! Sa fii fericita si sanatoasa, sa ti se indeplineasca visele si sa te bucuri de toti cei dragi tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Mamici dragute, am intrat sa va mai salut.Sa stitica nu v-am uitat. Sper totusi ca de acum in colo sa am mai mult timp sa povestesc cu voi. Vreau sa le felicit pe mamicile cu burtici.

Mami fericita de Narcis George (ap20.02.2000) fratior grijuliu de surioara Mara Ioana (18.11.2008)

http://community.webshots.com/album/569593045qaPJzi

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

Neatza!

Manumanu

Mnarcisa bine ai revenit! Ce ne mai povestesti despre cozonocica ta?

Noi ne-am pricopsit cu prima raceala pe sezonul asta: muci, stranut, tuse, raguseala.

Mergi la inceput