Perfuzii copil Constanta...unde?

Perfuzii copil Constanta...unde? | Autor: Marilen

Link direct la acest mesaj

Fetita mea a varsat si s-a deshidratat(se intampla din cand in cand dar nu am reusit sa aflam cauza)si am cautat o policlinica particulara unde sa o vada un medic pediatru si unde sa existe posibilitatea sa i se puna o perfuzie...ca sa evitam sa ajungem in spital...unde am ajuns de fiecare data...si imi este groaza...
Am sunat la toate policlinicile private din Constanta unde am gasit nr. de telefon, zi lucratoare,ora 16,00...Peste tot mi s-a spus ca nu au medic pediatru.Nu mi-a venit sa cred!
Stie cineva vreun loc in care se pot pune perfuzii unui copil?Intr-un oras atat de mare...sa nu existe o alternativa a spitalului oare?
Multumesc celor care au un raspuns pentru noi...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

ieri am aflat caci crucea rosie din fiece oras poate sa vina acasa si sa acorde gratuit max zece zile per sapt perfuzii etc
ps medicatia trebuie sa o ai tu !
sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Marilen, la Homeomed ai incercat?

Sigur fac perfuzii acolo si cred ca au medic pediatru non-stop.

Adresa: B-dul Alexandru Lapusneanu nr.75, Bl. LV4, Ap.20, Tel/Fax: 0241.093.355, 0730.006.188, 0742.156.577

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

SC. SANAMED CENTER SRL ..PREL. LILIACULUI NR. 21 (km 4-5, putin mai sus de posta)..tel:0241615045
DR. BRODEL EMMA - Pediatru...program L,Mi.V=14-19;Ma,J=8-13

sunt dotati si cu perfuzii, cel putin asa era ultima data cand am fost , noi suntem inscrisi la dna Dr...dar la receptie poti intreba , preturile nu sunt f mari.

Mami de Alex( 27.07.2005 )

"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

Mi-a luat-o Cornelia inainte, tot Homeomed voiam sa iti recomand; sau varianta unei asistente care sa iti vina acasa pt perfuzie, daca stii deja ce ii trebuie fetei.

off topic: LA MULTI ANI DIANEI!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Va multumesc frumos pentru raspunsurile promte!

Da, Homeomed este o varianta.Desi cunosteam cabinetul nu m-am gandit sa sun si acolo.M-am gandit ca daca la cele cu renume nu au....cabinetele mai mici nici atat.La Homeomed este si medic de garda.Poate e o informatie care va fi de folos si altor mamici.
Vladis, multumesc pentru urari.
Din pacate timpul nu-mi mai permite sa intru decat rar pe DC si imi este dor de voi.
Sanatate tuturor!

Mergi la inceput