sarcina extrauterina?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

Ultima menstruatie a fost pe 11 luna asta,adica saptamana trecuta,dar a fost putin si mai inchis la culoare.Dar simteam niste fluturi dinainte.Luna trecuta am avut un ciclu mai abundent si nu m-am panicat acum ca a venit putin ca patesc asa des,dupa o luna mai turbulenta.
Ideea e ca nu am nici un fel de durere si am facut un test de sarcina azi si a iesit cu o liniuta.Nu e nici macar urma de a doua liniuta.Nici nu am alte simptome decat o ameteala,pe care o pun pe seama lipsei de calciu si a caldurii(si poate a statului cam mult la calculator seara).
Ideea e ca noi ne protejam,asa ca nici nu stiu ce sa mai cred.
Noi plecam maine la munte pentru weekend si d-aia am si facut azi testul.
Ma gandesc,daca simt miscari,ar trebui sa fie maricel,macar de 3 luni.
Tu unde aveai durerile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Nu cred ca e sarcina extrauterina.Daca era,aveai dureri crunte si sangerari..dar durerile crunte sunt cele care te alarmeaza cel mai mult.
Si mai mult nu stiu cazuri in care o sarcina extrauterina sa se dezvolte atat de mult cat sa simti fluturi..pt ca cu cat creste sarcina cu atat creste si presiunea pe trompa,ovar..devenind mult prea mare si grea si la un moment dat se rupe trompa...Eu am stat acasa 10 zile cu tratament,cu ecografii peste ecografii,cu controale in care nu s-a vazut nimic..Mi-am facut beta-hcg pt ca eu banuiam o sarcina din cauza simptomelor,chiar daca lumea imi zicea ca e altceva si ca-s eu chitita pe asta si-mi induc simptomatologia...Pana sa iau eu rezultatul de la analiza mi s-a rupt trompa si am ajuns mai mult carata in brate de sot la spital ..cu trompa rupta si hemoragie interna..Deci nu as neglija asa ceva daca ar fi..
Inca ceva,primele mele 3 teste au iesit negative,abia testul facut chiar in ziua in care mi s-a rupt trompa si mi-am luat si rezultatul de la analiza beta hcg mi-a iesit pozitiv.
Si inca ceva si inchei..si noi ne-am protejat!
Sanatate multa.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

Cate saptamani avea sarcina ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

durerea a fost in partea stanga ,initial am crezut ca e stomacul.destul de mare ca am stat 2 ore in pat,dar nu exageratde violenta.
sarcina era de aprox 4 sapt,sangerarea o aveam de 10-11 zile,fara alt simptom evident.ultima mentruatie normala fusese cu 6sat si jum inainte.

miscarile pe care le simti nu sunt ale copilului ci pot ficauzate de faptul ca embrionul creste,iar diametrul trompei este f mic fata de uter.

Mergi la inceput