plansul bebelusului...:((

plansul bebelusului...:(( | Autor: carmickey

Link direct la acest mesaj

va rog ajutati-ma cu un sfat,parere....fetita mea de 4 luni plange incontinuu de luni dimineata,azi joi...

am fost la pediatru cu ea,nu are nimic,am crezut ca pot fii dintisori...eu am inceput diversificarea cu cereale burtica sanatoasa,pun la 150 ml de lapte doua lingurite de cereale...poate nu se prepara asa???

sa opresc cerealele? cred ca este singurul motiv pentru care ar putea plange...nu vrea nici in parc,nici in brate,nici in scaunel,nici in masina...

am incercat orice,dar ea tot urla...sunt epuizata,stresata,cateodata mai lacrimez si eu imi este mila rau de ea ca nu ne poate spune ce o doare....

ati patit asa ceva cu bebelusi???

PS
colici nu mai avem...au fost la ore fixe seara...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

De ce trebuie sa-i dai cereale la 4 luni?
Peste tot scrie si se spune ca diversificarea incepe dupa 6 luni,indiferent daca e alimentata natural sau cu lapte praf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

alina....

da asa este am gresit aici..dar a fost recomandarea pediatrului,care acum spune sa incep cu supe si branza de vaci...:((( NU NU

este alimentata lapte formula....oare asta poate fi cauza?durere de burtica????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Opreste cerealele, da-i doar lapte din care bea in mod normal. E foarte posibil sa fie o intoleranta la cerealele alea. De cate zile ii dai cereale? (si eu sa fiu in locul tau as cere parerea si altui pediatru)

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

offf

cerealele burtica sanatoasa (de la nestle, nu-i asa ?) sunt recomandate in cazul diareei !!!!

ajuta practic la "strangerea" continutului intestinelor; nu ai citit pe cutie pentru ce sunt recomandate si cum se prepara ?

tare mi-e teama ca cea mica e constipata si de aceea plange; a facut kk de luni pana acum ?

iar la 4 luni e prea devreme sa incepi diversificarea, mai asteapta si tu putin, macar pana implineste 5-5,5 luni; daca incepi cu cereale, da-i din gama humana, milupa sau nestle, insa din gama potrivita pentru varsta ei

schimba urgent pediatrul, nu-ti da sfaturi bune in privinta diversificarii !!!

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Branza de vaci se da dupa 9-10 luni pentru ca e foarte bogata in cazeina care se digera greu.
Mai devreme, pe la 8 luni, poti incepe cu iaurt.

Mergi la inceput

tot eu

cumva i-ai facut recent vreun vaccin (obligatoriu sau optional)?

ia uita-te in gurita copilei, insa du-te langa o fereastra luminoasa si incearca sa vezi ca lumea si cerul gurii ei; daca zaresti niste pete rosii, nu e prea bine...

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JARMO spune:

Brinzica de vaci la 4 luni ?????????????????????????????? Pai atunci la 5 ani trece la un pahar de bere ... hai sa fim seriosi , consulta si un alt pediatru !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

da cereale de la Nestle i-am dat...face KK doar cu supozitor..deci a constipat-o....da asta e...

corina......
nu i-a facut nici un vaccin...dar daca vad pete rosii in cerul gurii ce inseamna??? cerealele nestle erau pentru varsta ei..de la 4 luni...le-am oprit ii dau doar lapte Nan 1...150 ml,cateodata mananca 180 ml....

laura....
dar daca este intoleranta cum o vindec??

am oprit cerealele sper sa isi revina....

PS
pediatrul ma supara rau....sunt terminata..caut alt medic..:(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Nu stiu daca 'intoleranta' la care ma refeream eu trebuie sau se poate vindeca. Eu ma gandeam mai mult la faptul ca sistemul ei digestiv este insuficient dezvoltat pt a digera fara probleme respectivele cereale. Acum aflu de la Corina si ca alea sunt special pt burtici cu diaree, deci cu atat mai mult e foarte posibil alea sa fie cauza.
Ai putea sa incepi cu faina de orez, simpla, fara nimic altceva. Dar si eu zic ca e prea mica pt diversificare si mai bine mai astepti putin. Nu e nici o graba, are toata viata inainte sa manance de toate. Nu are nici un rost sa te grabesti. Asteapt-o sa fie si ea preagatita.
Si da, cauta repede alt medic. Sanatate multa si sper sa va linistiti repede

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

ca s-o "deconstipi" foloseste humana milchzucker, e lactoza naturala, recomandata in cazul constipatiei; se adauga in lapte,conform instructiunilor de pe cutie

pete rosii pe cerul gurii apar, de exemplu, in cazul herpanginei sau sunt primele manifestari ale aftelor bucale...ma gandeam ca asta ar mai putea fi o explicatie, daca problemele nu sunt de la burtica...

cu dintisorii e cam devreme sa te ingrijorezi, cam pe la 5-6 luni incep primele dureri de gingii, chiar daca nu se vede/simte nimic in gurita bb-lusului...

Mergi la inceput