Dovlecei in sarbatoare *184* LMA Andreea&Stefan!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Dragelor, daca intreaba cineva de mine, am plecat sa tai unghiile copilululului.. Da nu cred ca intreaba
Ah, am uitat sa dau "trimite"
Copilul lemn, eu - pamant de flori... am pus un servetel sub manuta sa colectez unghiile si cand sa plec l-am rasturnat in pat
Evacueaza copilu, aspira patul, scutura copilul... in continuare lemn
Deci, a intrebat cineva de mine?

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

..eu cred ca inventezi .

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Buna seara dragilor.

Asa cum am promis, am revenit.

Ce dixtractie pe capul vostru aseara, m-am distrat si eu, chiar daca cu intarziere. Am inteles ca Raluk ar avea nevoie de remorca mea, pai sa stiti ca o dau cu bani grei, nu asa, pe degeaba. Cat depre liste, nu cred ca m-ai depasit mamis, eu sunt maniaca cu asa ceva.

imi pare rau ca de 3 zile scriu cu pixul pe foile tiparite, nu mai updatez fisierul ca altfel l-as fi trimis pe mail spre distractia folosul tuturor. Dar oricum, are 9 pagini, si e notat inclusiv ce trebuie sa fac maine si sambata dimineata .

Zile frumoase acolo!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

dragelor, ma duc la somnel. va pupacesc. vin si maine. hai, mai scrieti ceva frumos si vesel, sa ma distrez si eu maine.

noapte buna!

---

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Raluk cate genti aveti ?

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Nu sunt gata inca . Tot astept sa ma epilez maine, sa fiu proaspata si am impresia ca multe le pot face abia dupa . La bagaje ma refer .

o daa!!mai ales dupå ce plecati te poti apuca de ele.

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Mai Uka....trebuia sa folosesti o batista dinaceea din carpa ...nu servetel

Hepilica e mortal bunicu' .....o mai iubeste pe Maia ? ce-i spune ?
Si zici ca zavoranca alapteaza? nu am stiut

Alex noapte bunicica si dimineata sa iesi la 5-6 la aerosoli sau ce sunt aia de dimineata ? raze UV ? UHT ?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Buna seara dragilor.

Ce dixtractie pe capul vostru aseara, m-am distrat si eu, chiar daca cu intarziere. Am inteles ca Raluk ar avea nevoie de remorca mea, pai sa stiti ca o dau cu bani grei, nu asa, pe degeaba. Cat depre liste, nu cred ca m-ai depasit mamis, eu sunt maniaca cu asa ceva.

imi pare rau ca de 3 zile scriu cu pixul pe foile tiparite, nu mai updatez fisierul ca altfel l-as fi trimis pe mail spre distractia folosul tuturor. Dar oricum, are 9 pagini, si e notat inclusiv ce trebuie sa fac maine si sambata dimineata .

Zile frumoase acolo!

nu te cred. si tu inventezi.

---

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Alex ma bucur ca totul e bine si va distrati.Asteptåm si pozicile cand va intoarceti.Pupå bebelina dulce de la mine.

Manga hai mami nu sunt gata desfacute bagajele? sunt curioasa cum a fost.Cumnata-mea a ajuns ieri din aceeasi locatie si a fost dezamagita la maxim.A spus ca mai bine mergea in Romania ca era la fel.Mizerie ,galagie si muuuulti turisti.

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:

Citat:

Buna seara dragilor.

Zile frumoase acolo!

nu te cred. si tu inventezi.

---

Multumesc lui DD.

Prima sectiune se numeste tzitzi! Nu, nu am scris asta ca sa nu le uit acasa , ci sa stiu ca pentru alaptat trebuie sa-mi duc niste prosopele si sutiene.

Si tare ma distreaza cand recitesc sa bifez ce am pus, ca dau de "Tzitzi" si zic "bun, astea le am la mine"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Dragelor, daca intreaba cineva de mine, am plecat sa tai unghiile copilululului.. Da nu cred ca intreaba
Ah, am uitat sa dau "trimite"
Copilul lemn, eu - pamant de flori... am pus un servetel sub manuta sa colectez unghiile si cand sa plec l-am rasturnat in pat
Evacueaza copilu, aspira patul, scutura copilul... in continuare lemn
Deci, a intrebat cineva de mine?

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

..eu cred ca inventezi .

---

Multumesc lui DD.

Asa este. Ma gandeam sa fiu funny..N-o sa se repete

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Mai Uka....trebuia sa folosesti o batista dinaceea din carpa ...nu servetel

Hepilica e mortal bunicu' .....o mai iubeste pe Maia ? ce-i spune ?
Si zici ca zavoranca alapteaza? nu am stiut

Alex noapte bunicica si dimineata sa iesi la 5-6 la aerosoli sau ce sunt aia de dimineata ? raze UV ? UHT ?

...ca sa raman in aceeasi nota ca bunicu' "dracu stie" daca alapteaza. doar ca se tot minuneaza de sanii ei. si de picioarele ei si de frumusetea ei si de goliciunea ei si de intelepciunea care i se citeste pe fatza. ce mai, cred ca e preferata!

le critica pe toate alea care apar dezbracate, dar ii sticlesc okiiiii...
e la curent cu toate combinatiile. vaneaza si anticipeaza care cu care si-o pune... . asa e la pensie, na.

---

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput