Aspirante optimiste!Felicitari ama22!(554)
Raspunsuri - Pagina 20
cos_minutza spune:
Acum am papat si lenevesc

Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
ama22 spune:
mi-am schimbat semnatura 
multumesc mult dragelor!

vroiam sa va mai zic ceva. eu l-am pus pe doctor sa se uite bine la uter daca e totul ok, daca e bine prinsa sarcina etc, stresata fiind ca am ramas prea repede dupa chiuretajul sarcinii pierdute.
ma rog, era totul ok, dar idee e ca mi-a zis doctorul ca s-au facut de curand studii si s-a aratat ca femeile care raman gravide la 6 luni dupa un chiuretaj au sanse mai mari sa duca la bun sfarsit o sarcina sanatoasa decat media.
+5
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
camcris spune:
ama super semnatura 

cosmi si eu am papat placinte moldovenesti cu branza
prune si struguri
roxy_s spune:
ama ma bucur ca l-ai vazut pe bebe si este bine. 

fetelor ce mai faceti? eu am fost la plimbare si la cumparaturi si acum asa obosita sunt si imi este si rau ca am mancat ca haplea dupa masa. 

toate fetele.
S-a intamplat minunea mult asteptata
13+
luiza77 spune:
Gaby si in cazul meu este adevarat in ceea ce priveste uterul micutz...nu este singurul medic care mi-a spus lucrul acesta....si mie imi place mult de ea...este asa de devotata in tot ceea ce face si chiar isi da silinta sa gaseasca solutii si daca nu este competenta de ceva te trimite in alta parte...dar la mine nu a fost cazul inca...
Va multumesc din suflet inca odata de primire...sunteti tare dragutze...abia astept sa impartasim din emotiile de viitoare mamici....
Ama chiar daca sunt noua si nu iti cunosc povestea vreau si eu sa te felicit, sa creasca bibitza mare si sanatoasa si sa te bucuri de sarcina.....Pupici pentru toate fetele si o seara frumoasa va doresc.....
bb_yasmi spune:
ama ma bucur din suflet ca e totul bine!! te asteptam la odisee!! sau deschizi odisee noua?? 
LORENAAAAAAA NU NE MAI TINE IN SUSPANS!!!!!! sarbatoresti singurica????
mamica fericita de
2+ si
13+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
kitty-27 spune:
buna seara fetele!!!!
cosmi ti-am dat buzz...dar nu mai esti...eu numai asa tarziu intru.

katy 

draguta,camcris,cixinica,angi,roxy,

lorena...hai cu liniutele!!!

ama felicitari pt samburel!!!!
ama22 spune:
am venit si la odisee :) nu, prind inca odiseea de aprilie :)
5+
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/