Aspirante optimiste!Felicitari ama22!(554)
Raspunsuri - Pagina 18
bb_yasmi spune:
eu zic sa nu te mai stresezi si sa faci testul!! la asa Tb si simptome....
diseara cand intru vreau sa iti vad numele la titlu, k??? 

mamica fericita de
2+ si
13+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
lorena_86 spune:
yasmi sa de-a Dumnezeu
acum m-a sunat sotul
vine acasa
si mergem putin in oras si la plimbare si eu profit de ocazie sa-mi iau si test
am asa emotii si ma mai simt si groaznic
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
anda15 spune:
Buna, fetele
Roxy_s,
, ce buburuza frumoasa

Lorena, cred ca urmeaza un test pozitiv la ce stari descrii tu
Luiza77, bine ai venit si sa ne vedem cat mai curand pe la odisee
.E bine ca ti-ai rezolvat problemele de sanatate iar de acum o sarcina poate veni oricand, numai sa "lucrati" cu drag si spor![]()
Referitor la naturiste,eu am luat branca ursului ca am ovulatie lenesa si nu stiu daca a fost coincidenta sau chiar a avut efect dar am ramas de 2 ori insarcinata dupa cate o cura cu tinctura(din pacate nu a fost sa fie
)
Fetele, va mai stresez o data cu o intrebare legata de vitamine
si gata. Scuze, dar mie nu-mi place sa iau medicamente dupa ureche, dar acum chiar nu am incotro daca vreau ca la ciclu din octombrie sa ma apuc de treaba
, asa ca va stresez pe voi cu intrebari
. Mi-am luat de la farmacie un complex de vitamine si minerale numit Prenatal Forte si are printre altele 800mcg de acid folic. Nu o fi prea mult, se elimina excesul singur? Eu n-as vrea sa ma fac mai
decat sunt ca si asa sunt cam "pufoasa"![]()
Va 
camcris spune:
anda15
i-mi pare rau dar nu stiu sa-ti raspund dar banuiesc ca nu are ce sa-ti faca rau, despre acidul folic si eu stiam ca daca este prea mult se elimina

neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 acum lasand la o parte toate inchipuirile mele eu nu mai pot de rau am asa o stare imi este ffffffff frica sa ma ridic de pe scaun sa nu lesin cred ca am si atac de panica dar asa imi vine sa dau la boboci si ameteala exact simptomele unei toxiinfectii alimentare doar ca nu am probleme cu burtica(de mers la baie) vai si mai e o ora pana vine sotul imi simt venele la cap cum pulseaza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Cand am ramas gravi anul trecut am avut 2probabil la nidare"aceleasi stari.m-am ridicat de dimi si in loc sa merg spre usa nu nimeream clanta usii sa o deschid,aveam ameteli,insotite de stare de voma si accentuate de durere de stomac.Am luat un metreoclopramid pentru voma si durere si un paracetamol,pana seara am fost bine la loc.Apoi peste cateva zile mi-a facut si testul
Bebe yasmy,atac de panica de la ce?restul stiu cum e...
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008
didi32 spune:
Buna dragutelor, ce-mi place cand vad activitate!
Felicitari Ama pt bebe, sarcina usoara si la termen!
Felicitari Anca pt job! Inseamna ca esti chiar tare daca ti-ai gasit in vremurile astea si mai bine platit!
Pupici Mariei!
Lore scumpa, nu te mai necaji te rog, ai trecut prin multe si le-ai depasit. A venit unul din cele mai frumoase momente din viata ta si n-ai voie sa fii suparata. Si eu zic ca e bebe si te rog sa nu-l stresezi

Te-asteptam cu liniutele 

Pupici pt toate gravidutele si burticile lor 

Ralu, te rog sa te linistesti, nu mai lasa pe nimeni sa te supere, da? 
Bun venit noilor fete si sedere cat mai scurta!
De Nico mai stie cineva ceva?
in devenire
gabyv spune:
Lorena ai grija de tine! si sper sincer sa fie de la
, plus ca sunt convinsa ca o sa fii o mama minunata. Hai ca poate mai pe seara ne dai o veste buna.
Luiza, bine ai venit!! Si eu sunt din Galati, acum daca ai rezolvat cu tiroida, gata o sa fie ok. Dupa ce imi zici tu de vagin, nu cumva esti la Statescu? (o sa-ti explic de ce zic asta) Oricum succes!! Si iti doresc sa te muti repede la odisee.
in rest 

P.s. A venit soarele si la mine, 28 gr si un vant care adie usor
, maine la un gratarel, poate 
didi32 spune:
Gabi cred c-a-nceput chiulangeala de week-end si numa' noi mai suntem pe-aici. Bine ca s-a mai incalzit vremea si la voi, noi speram sa vina niste frig din partea aia, dar degeaba. Dupa ce-a fost vreo 2 zile cat de cat mai bine, iar s-a incalzit
in devenire
gabyv spune:
da, ai dreptate, Didi, vine weekend si fetele hop la plimbare. Noi am pus azi o mocheta pe hol si facem o pauza
, poate deseara o sa mergem si noi la un film.
Parintii mei spun ca se topesc de cald ... eu nu am mai fost verile in Ro din 2008, dar am fost iarna trecuta si am murit de frig. (plus ca am vrut neaparat sa stau la mine acasa, unde suntem debransati hihi)
tu cum mai esti cu planurile? in ce zi esti?
didi32 spune:
Eu sunt in Z10, am inceput deja prestarile ca stiu multe fete, chiar si de-aici de pe forum care au ramas in primele zile. Mai incercam vreo 2-3 luni natural c-am facut de curand histeroscopie si mi-a scos niste polipi cah! Daca nu ne iese figura, la FIV cu noi. Chiar ii ziceam sotului intr-o seara ca mai demult cand citeam pe forum de fetele care fac FIV ziceam Doane da sa nu trec prin asa ceva! Si ma linisteam singura spunandu-mi ca suntem amandoi ok, n-avem de ce s-ajungem la FIV

Nici nu concepeam...
in devenire