Nasterea la Medlife (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns E_Alexa spune:

Merci pt inf. , Bebelui tau i-au iesit bine testele,Cami?

Pt toate mamicile: Imi pare tare rau ca nu va dorm bebeii.Stiu ca e greu dar sper din tot sufletul sa puteti ramane calme ( cica simte puiu si face si mai rau) si cu zambetul pe buze.Succes!!! si...o sa treaca

-----------------------------------------
Alexandra 30+ cu bebe Sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Alexa,
Am sunat ieri la Medlife sa vad daca au rezultatul testelor si mi-a zis ca dureaza cam 3 saptamani de cand a fost recoltat. Deci mai am de asteptat cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

buna tuturor. Am citit cat de greu este cu colicii bebeilor. Nici nu vreau sa ma gandesc. Fiti puternice si sanatate prichindeilor.

Noi suntem bine, tot in formula 2 in 1 si sper sa ramanem asa macar pana pe 7 cand se intoarce doctorita din concediu. Am terminat de calcat si de aranjat hainele in dulapiorul ei. Ma enerveaza rau faptul ca inca miroase mobila. E instalata de o saptamana si am curatat-o si cu pronto si cu carpa uda. Tin toate sertarele deschise usa si geamul pt aer dar tot degeaba. Nu stiu ce sa fac altceva.

In rest camera a iesit tare draguta. Pun poze cand despachetez laptopul. Va pup

Cori 37+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns E_Alexa spune:

Mai am o intrebare (scuze ca va stresez atat).Cum ramane cu firele de la incizie?Se resorb sau mergem ulterior la scos?

-----------------------------------------
Alexandra 30+ cu bebe Sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

depinde ce fel de fire alege medicul tau
la mine au fost scoase la o saptamana de la nastere (nu doare deloc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

La mine au fost din cele care se resorb. Asa e, cum a spus Ana, depinde de medicul tau, ce fire alege el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Fetele..... cum au fost primele 2-3 zile acasa cu bebe (pentru prima data)? Ma gandesc: oare o sa stiu ce sa-i fac?
Cum ati fost fizic dupa operatie?
Noi implinim 33 de saptamani, suntem in continuare mai mari si inca mai am emotii cu ajunsul la 35 de saptamani sa fim siguri de Medlife .
Parca mai ieri o sustineam pe e_cami in stresul ei.... si acum scrie pe forum cu bebe in brate.

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (32+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Mie mi-au pus fire care se resorb..pe care eu le recomand pt ca am scapat de un drum la Medlife.Acum poate ca depinde de doctor.

mai fetelor a venit frigul..si fimu deja e mucios..imi puteti recomanda un pediatru la medlife la care mergeti..exceptand Doamna marcu...
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyorgi spune:

pt iubu77

Giosanu Constantin - Pediatru Medlife. Are rabdare, explica exact ce trebuie sa faci, sta de vorba si este foarte atent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciadic spune:

Buna fetelor!
Cori, ma bucur mult ca esti bine si ca mutarea a fost motivul absentei tale. Cum te mai simti? Mai avem putin si in curand ne vom tine si noi bebelusii in brate. Eu abia astept.
Eu vroiam sa va spun ca pe 30 august am fost la medic si bebele meu avea 2800 gr, ceea ce pt noi este bine, asta pt ca eram stresata la un mom dat ca nu ia ok in greutate. Cu 2 sapt si 3 zile inainte de ultima eco avea 2100, ceea ce insemana ca a luat f bine in ultima perioada.
Acum asteptam sa treaca zilele si sa vina ziua de 15. Am dureri destul de urate in partea de jos atunci cand bebe misca puternic, iar oasele ma dor ingrozitor de parca mi s-ar rupe in doua. Noaptea ma intorc f greu de pe o parte pe alta si ma trezesc cam de 4 ori.
Pt fetele cu bebei, imi pare rau pt problemele cu colicii si sper sa va linistiti cat mai repede. E trist daca nimic nu-si face efectul.

Mergi la inceput