menajera

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

ai mei sunt in vouliagmeni

eee... ma insel eu, sau vouliagmeni e zona rezidentiala a atenei? un fel de pipera noastra, dar cu mult mai mult bun gust si cu peisaj supeeeerb? daca nu confund, am fost acolo la un congres (primul meu congres international ) si tare nu m-as mai fi intors acasa

acolo mi se pare normal ca pretul sa fie mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxi2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

am cautat,dar daca nu cunosti pe nimeni care sa aibe nevoie de cineva care sa faca curat,macar sambata si duminica ar fi foarte ok pentru mine,astept sa ma mai ajutati,o zi placuta

Buna ziua,

in ce zona ati fi dispusa sa faceti curat? as avea nevoie de cineva de 2 ori pe luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Rahova,unirii,piata sudului mai multe zone daca vreti va las id meu alina_satena_2006 si vorbim mai multe pe messenger.O seara placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxi2003 spune:

Citat:

Rahova,unirii,piata sudului mai multe zone daca vreti va las id meu alina_satena_2006 si vorbim mai multe pe messenger.O seara placuta.

Buna ziua,

multumesc frumos pentru raspuns. Am gasit deja pe cineva: in zona Sos. Chitilei

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

o idee: de ce nu iei de calcat la tine acasa? asa stai si cu copilul si cistigi si banuti... calculezi cit te-ar costa curentul in plus, faci pretul in functie de asta, lipesti anunturi in zona ta si-ti vine lumea cu rufele acasa, in panier... tu le dai la loc, tot asa, dar calcate. Aici se poarta calcatul "la kil", e 5€ kilu. Pai daca ai pus doi blugi e gata kilu.

Mergi la inceput