Prietene la bine si la greu - 44

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Trebuie sa-i spun lui Andre ca e absolut geniala faza cu iaurtul in cereale - a mancat Iulia mea pe nerasuflate - si ma simteam vinovata ca ii mancasem o lingurita ca sa vad ce gust are ( pentru ca se termina canita si ea tot vroia ). Of ce fericire sublima am simtit vazand ca mananca copilul meu cu pofta ( si mult - 220 gr. )
Asa ca Andre saru'mana
Eu nu ii mai dau legume Iuliei asa ca dimi=mar, pranz=banana, 17-18=piersica SAU iaurt cu biscuiti si zeama de pepene galben, iar seara=cereale+san completare.
strumfy mami grijulie ca nu raceasca Andrutza
Krelia votez pentru Lars ( oricum a fost mereu preferatul meu din trupa )
Simina sorry, nu sunt avizata sa raspund ( eu sunt din categoria celor trimise inapoi acasa ca " nu nasti saptamana asta "). Si eu am nascut dupa termen - fara nici un soi travaliu - si era si cu capu' in ficatu' meu Nastere usoara surioarei!
lili vizionez mai tarziu ca miorlaie pisicuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Buna dimineata!

Lili - multumim de cafeluta Frumoasa toata printesa ta cum papa ea fructele

Dozz - multumesc frumos pentru paginile trimise, mi-au alungat piticul. Va doresc sa aveti cat mai repede rezultate bune!

Concediu placut Dana si Many si Raluci!

La multi ani Raluci ! Multa fericire!

Noi mancam mult borcanele Organix ii plac f tare, a mancat si vita si ton si curcan.

Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007

Mergi la inceput

Gata liluca am vizionat balerina papacioasa de fructe - e absolut incantatoare cum papa cu amandoua manutele - si pozici cu Capisoni. Adevarata interactiune.....

Mergi la inceput

Licuriciu mami sper ca esti bine. Ce mai face rechinasa, cum mai papa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ohhooo,cafea de la Liloasa,ce onoare! Am vazut-o pe junioara mancand fructe,e super tare,cu ce pofta trage din ele si cum le impinge in gurita cu amandoua mainile!
Si gata,are voie sa primeasca baieti in vizita,deci!

Kreliuta,vizionand filmuletul ala,oare ce mamica nu incepe sa viseze ca puiutul din dotare va deveni mare `vedeta`? Ce mai face albastrelul indian?

Many,Dana,Krelia,va doresc concediu placut!

Andre,nu-mi dai si mie reteta de paste pe care i-ai facut-o Chiarei?
Si eu m-am saturat de "perfectiune",mai ales ca ne chinuim atat de rau cu diversificarea. Vreau sa ma mai relaxez putin,poate se va relaxa si ea si va papa mai bine.

Eu cred ca pisicioasa mea are probleme cu textura mancarii,si nu cu gustul sau lingurita. Pepene galben-ii dau feliute,mananca,daca il pasez,nu mai are nici o valoare...bananana,la fel. Problema este ca si de feliute se satura repede,abia de mananca o feliuta cat un deget,apoi nu mai are chef. O iau rana cu copilul asta,pe bune

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Offf,ce-am pierdut

La multi ani,Raluci!

Scuze de intarziere....Iti doresc multa sanatate si fericire,si bb2 cat mai repede!

Ionela,ce mai faceti?

Lalu,nici un semn?

Miany,sunteti in vacanta? Ce mai face ginerica?

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare.
Maine plecam si noi la mare...dar nu mai am rabdare. Trebuie sa fac bagaje ...iar plec cu casa in spinare

Simina, eu am nascut la fix 41 de saptamani. Am incercat si eu tot ce zici ca a facut sora ta si degeaja. Am dat ture de parc, am fost la vot , mi-a dat dr calciu sa apara contractiile si ..iok. La 41 sapt am inceput sa pierd lichid putin cate putin , am plecat la spital si asta a fost.
Nastere usoara . Ii tinem pumnii.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lili, am vazut liloasa mica, ce gratios indesa ea fructele in gurita. O intrebare am, dupa ce a papat , ai bagat-o sub dus si ai schimbat-o din cap pana-n picioare??
Eu am o problema, dupa fiecare masa e musai sa o schimb de randu de haine de pe ea ca are macar o pata, daca nu 'nspe'. Mai ales ca acum daca refuza sa manance imi da peste lingurita, sau isi baga mana in lingurita plina, si refuza sa ii dea drumu, deci papa zboara peste tot. Nu mai spun de scaunul de masa care e mega extra patat peste tot..Ma gandesc sa il bag in cada la dus sa il spal..

Broscutzo, suntem cat de cat ok..Fiimea doar ce a halit acum 'ptiu ptiu' sa nu o deochi, o portie bunicica de dovlecel fiert amestecat cu o cupa de cereale si branzica facuta in casa. Sunt foooooooooarte incantata, cum esti tu de fii'ta cu cerealele in iaurt! Zici ca am descoperit America, asa fac prin casa.
Dar tu cum i-ai facut amestecatura? ai pus in iaurtul scos de la frigi direct cerealele alea cu banane,lapte si gris?S-au le-ai preparat separat cerealele, si pe urma ai pus o portie de iaurt si ai amestecat???
Nah...d'le ca trebe stiinta si aici, nu gluma

Floricik, abia astept sa ne vedem, nu de alta da tre sa o imbrac pe fiimea, si sa intalnim rechinoasa cu zburlita! Poate vine si madam Broscuta cu blonda ei, care sunt si asa scumpe la vedere...

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Lalu,nici un semn?

Aici sunt, proaspat aterizata de la munte.Am fost la Lacul Rosu, aseara am ajuns acasa.Cam racorica, dar a fost bine. M-a cam terminat Ari, e intr-o faza mataita iar eu vad ca stau din ce in ce mai prost cu rabdarea. Mi se trage de la somnul putin si agitat din ultima vreme, desi la munte a dormit bine mata.Dimineata am trimis-o cu tati la bunica, sa desfac bagaje si sa fac putina ordine cica....pana acum n-am facut nimic . Aveam nevoie de o pauza mica ca in rest sta lipita de mine, nu pot nici la baie sa ma duc ca plange de zici ca cine stie ce a patit.Pe drum mi-a facut parul cret, nu mai vrea in scoica si ......oooof, nu stiu ce o sa ma fac in cateva saptamani cand va trebui sa mergem pana la Cluj, ma apuca groaza cand ma gandesc.

Acum intrebare: stie cineva unde as putea sa las masina in Cluj pt 2 saptamani la un pret rezonabil? In aeroport cer vreo 4 milioane.

Spun si eu, cu intarziere, La multi ani Raluci!!!!!
si strumfitei cea mica si zambareata,Andra, la multe lunite!!!

Lalu, mami fericita de Ari (28.11.2009)

Mergi la inceput

Broscutzo,si eu ma gandeam la combinatia magica de cereale cu iaurt,poate ai timp sa intri sa ne spui "reteta",ca tare as vrea sa incerc la masa de la 6....

Hai ma,Lalu,ca nu imi vine sa cred,la cat de cuminte si zamvareata era Ari cand ne-am intalnit! O fi ajuns si ea la "pubertatea" bebelusilor,dar stai linistita,ca ii trece. Pe a mea nu a tinut-o mult.
Te inteleg si cu desfacutul bagajelor...in loc sa te odihnesti dupa drum....of,of,of,numai mama sa nu fii!
Cand profitam si noi de vremea asta faina?

Lauriciu,la noi cam asa e dupa asa zisa "masa"... dusuit copil,scaun spalat,adunat J-de-mii de obiecte de pe jos(pe care le arunca-ea nu stie,saracuta,ca Newton a studiat deja fenomenul),spalat pe jos in bucatarie,spalat obiectele folosite pt "stimulare" si...spalat una bucata mama de pisicioasa fitzoasa

Mahatma Ghandi

Mergi la inceput