Prietene la bine si la greu - 44

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

LA MULTI ANI RALUCI!
SA FII FERICITA ALATURI DE BUBU SI SOATZA, SI SA VINA CAT MAI REPEDE BEBE2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

LA MULTI ANI RALUCI!!

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Raluci! Sa ne traiesti si sa infloresti si asteptam vestea despre fratiorul si apoi surioara lui Bubu! (sau amandoi deodata? )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ma infiintez si io sa urez Ralucai:

MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, LAAA MUUULTII ANIIIIIIII!!! Sa ne traiesti mai dijei, sa infloresti, si sa vii repede sa deschizi o noua lista la inceput de capitol: bebei de 2011

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna dimieata!
Va dau o si o madelina si, va zic week-end placut!!!!!!!!
Si va mai rugam sa nu uitati sa ne votati

SI AZI ,VA RUGAM SA NE VOTATI!!!!!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

oooooooo LA MULTI ANI CUSCRA RALUSa fii sanatoasa si iubita!!!!!!
Astazi iei drumul spre Germanica?? sau ai plecat deja?

SI AZI ,VA RUGAM SA NE VOTATI!!!!!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata. Raluci draga mea La minunati ani (nu-mi place sa urez "multi", ca pot fi multi si prosti), sa fii iubita, sanatoasa, sa ti se implineasca visele si iti multumesc ca existi si ai ajutat-o cu pachete pe Chiara de atatea ori, esti un om tare bun! Te pupam, drum bun si petrecere frumoasa! Licurici Nu-ti fa griji, gasesc o varianta. Iti inteleg perfect motivatia. Smara Ne-am apucat de paste de ieri, din mai multe motive. Am vrut sa trec peste hopul "gluten" de care mi-a fost teama, apoi am realizat ca am ajuns o cititoare constipata de etichete, jumatate din zi nu fac altceva decat sa citesc, sa ma informez si oricum as citi, perfect tot nu ar fi. O chestie are zahar, alta are sare, alta are gluten, cumpar legume de la un nene care spune ca le cultiva el, eu ii atrag atentia ca e pentru bebe, sa nu-mi dea balarii, le gatesc si lingurita mi-e rosie de la coloranti, etc. Chiara face 9 luni si printre parintii din cercul de prieteni de aici sunt singura contipata cu parabeni, biosfenol, sare,zahar, etc., asa ca am decis sa ma relaxez in privinta asta. Cu siguranta voi cauta ce e mai sanatos, dar vreau sa o si traiesc pe copila asta. Ii voi da paste o data pe saptamana, ca doar e facuta in tara pastelor. Monis Vorbeam despre caciulile tip cagula ca sa impusc 2 ierpuri de-o data, caciula de iarna si fular, nu prea reusesc altfel sa tin pe capul copilei altele. Nu mai stiu ce am citit, va urez week end usor si va pup. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

La multi ani Raluci!!!
Multa sanatate si fericire iar bebe nr. 2 sa vina cat mai repede!!!

Many, concediu relaxant si tie. Ar fi tare sa ne vedem pe acolo din intamplare.

Raluci, krelia concediu placut si voua.

Am uitat sa va spun ca noi avem avionul mai pe seara...nu am rezistat sa nu mai arunc un ochi pe aici.

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

va pup cu drag din frumoasa Germanie, unde am ajuns ieri, bubu fu tare cuminte in avion, a dormit jumatate de drum.

va las aici o bere buna direct de la mama ei si covrigei cu rosmarin, inghetat, ceva croisante cu unt si multe imbratisari

concediu placut tuturor

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

va pup cu drag din frumoasa Germanie, unde am ajuns ieri, bubu fu tare cuminte in avion, a dormit jumatate de drum.

va las aici o bere buna direct de la mama ei si covrigei cu rosmarin, inghetat, ceva croisante cu unt si multe imbratisari

concediu placut tuturor

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

Bine ati ajuns Raluci. Cat stati? Noi ne intoarcem pe 28. Daca vreti sa ne vizitati va asteptam cu drag.

ps: deci voi ati venit cu soarele de ieri este mai frumos afara...in ultimele saptamani a plouat in continuu.

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput