Praline belgiene 46

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Rorutz iti doresc mult guraj, si poate ca intradevar este of idee buna sa mai ceri si parerea altui doctor; te pup dulce si iti doresc multa bafta!

Anaaaaaaa waaaaawwwww ce veste super!!!!Ne bucuram tare mult pentru voi! Sa fie intr-un ceas bun si iti doresc sarcina usoara ;

Bun venit inca odata noilor pralinutze !

la Woluwe nu poci, am mai spus :( ; la dans vreau, dar pe 3-4 nu, adica WE asta, caci ma internez eu miercuri-vineri si nu prea ma vada in stare de zbantuit peste WE; poate pe 11-12, daca se mai strang fete.

O sa sun la Cosmopolitan, poate reusim sa ne vedem atunci.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

carmenstefi,cand ai timp te rog spune-mi si mie cum faci borsul si unde gasesti ingredientele.Eu sunt de foarte putin timp aici si n-am reusit sa ma dezmeticesc cu ce anume si unde gasesc aici,iar acusi imi aduc baiatul si el nu traieste fara borsTrebuie sa vizitez si un magazin romanesc,dar n-am apucat pana acum.

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

pretty esti in bruxelles?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Din pacate nu,emanouela,stau in Dendermonde

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Uf, imi vajaie capul de durere, sper sa nu scriu tampenii.

Rorutz, imi pare rau de necazul tau si te inteleg ca esti trista si nelinistita.
Am trecut si eu prin clipe grele cu sarcinile si principalul punct de sprijin pt mine a fost sa stiu ca fac tot ce depinde de mine sa fie bine, sa nu am de ce sa zic mai tarziu "daca faceam asa sau daca nu faceam asa". Pentru ca, din pacate, uneori apar lucruri complet in afara controlului nostru. Acum, probl mele au fost de alta natura decat ale tale si oricum la sfaturi pe linie medicala nu m-as baga.
Nu pot decat sa-ti zic: fa tot ce simti tu ca te linisteste si bineinteles ce zice dr. O alta opinie medicala nu are ce sa strice, go for it, bafta multa si pupici.

Ana, vad ca nu ai stat degeaba in vacanta. Felicitari pentru bebe2, sa ai sarcina usoara si copil sanatos.

Mady, ma bucur ca citesc vesti despre voi. Sa va fie de bine vacantele si sa aveti spor la renovare. E grea perioada de santier, dar se merita efortul.
Imi pare rau sa nu te vedem pe 7 sept dar am propus marti tocmai stiind ca miercurea e zi scurta de scoala si m-am gandit ca multe fete iau devreme piticii de la scoala. Nu poate Marie sa chiuleasca o zi de la scoala?

Miha, , ce mai faci? De ce te internezi?

In legatura cu celelalte activitati din calendarul pralinelor.

- Cosmopolitan: pe 12 sept nu pot , uitasem dar avem gratar organizat la noi in Clos, cu ocazia a 10 ani de la construirea lui. Daca se face pe 11 sept pot.
- Karaoke: dintre datele propuse de Bepii , tot we cu 11 sept e cel mai bine pt mine. 17-18 sept sunt in Romania (plec singura pt 6 zile) . Iar in cel cu 3-4 lucrez, dimineti si daca vin sau cat stau depinde de oboseala acumulata pana atunci. Insa daca voi preferati atunci, faceti asa si vad eu cum ma descurc. Rezumat: 3-4 maybe, 10-11 yes-yes si 17-18 no-no.
- Gratar - 3 oct - da, dar mai tarziu un pic, lucru de dimineata in ziua aceea.

pupaturi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ano.. Doamne e veste buna.. ce ma bucur pt voi ... o sarcina usoara-ti doresc.. sa vezi veselie cand s-o lua de manuta cu bb de robertina.. ca-s d-o sama .. si profa le e mariuca hi hi

miha; am inteles eu ca te internezi sau nu stiu a citi bine?

emanouela bine-ai venit la cutiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

prettysunshine,bors momentan mi-au adus niste preteni din romania de la ai mei,saptamana aceasta,dar mi-a promis mami ca o sa-mi trimita ingredientele de facut mai in iarna si ca provizii am ceva pachetele de bors de la knor;am auzit ca sunt magazine romanesti si poate pt unele chesti trebuie vizitate.
e soareeeee
iesim cu bicicletele,poate ne inscriem la vreun maraton la cat mergem

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

pretty acreste cu lamaie....eu asa fac cand raman in pana de bors
sarumana ardeiash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Mai fete, asistam virtual la un baby praline boom :)

Anamana, ma bucur bnespus pt tine. Maria va fi foarte incantata sa fie sora mai mare. Iti doresc sa ai o sarcina usoara, un baby sanatos si toata atentia necesara a celor din jur.
Rortje, nu fii trist, ca totul va fi bine. Pt linistea ta sufleteasca, mergi si la un alt medic!

Bun venit fetelor noi!

Bepii, si pt mine ar fi 11 sept potrivit sau chiar 10, ca vinerea e mai accesibil si drumul si odihna. Intai sa siu o data si o pot anunta si pe Nele, ca si ea e amatoare.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

seara buna dragute praline,
vreau sa urez pt maine,o zi cat mai frumoasa pt un nou an scolar.......ce rapid
noi suntem ff emotionati,stefi abia asteapta dar reactiile le vom vedea maine
va imbratisam
carmen si stefi

Mergi la inceput