Praline belgiene 46
Raspunsuri - Pagina 20
carmenstefi spune:
seara buna pralinute dragute,
bine ai venit prixi
vad ca va pregatiti intens de intalnirea ca mare,supeeer iar NinaM,jos palaria pt organizare,noi o sa zicem pas si de aceasta data,sapt.viitoare ne vom muta si avem ceva treabadar abia asteptam,stefi e binee,mai usor cu plansul iar de maine incepem ziua sa stam pana la 15.30 la gradii ca acum a fost pana la 12 si speram la tot mai binee.
chiar imi doresc sa va cunosc dar va fi timp,noi sa fim sanatoase,pana acu pana in Antwerpen ajung cu mici rataciri cand sunt cu bicileta si caut malai!!!!!naa,am o problema
ce mai fetele cu burtica???adica cu bebe
va imbratisam si mai revenim
carmen si stefi
ardeiash spune:
miha: bine+ai revenit acasa...
buna ideea sa aducem fiecare ce-si doreste... insa propun un singur lucru impreuna: sampanie
pralinute noi: bine-ati venit
ninaM spune:
`Neata!
Miha,deacord cu tine!Atunci asa facem....bautura aduce fiecare ce vrea si cat vrea(fiecare stie cat si ce bea).Eu am sa aduc in plus o licoare d-aia japo(cu caisa sau ce-o fi aia),pt noi fetele
De mancare,in afara de carnea pt gratar am sa mai iau si ceva branza si kaizer,ceva legume, sa avem o gustare pana e gata gratarul...
Ardeiash,daca stii tu o patiserie buna atunci ia tu vre-o 2-3 tarte(te orientezi tu dupa marime).A,sa stii ca nu am uitat sa te pun pe listuta,te-am omis intentionat pt ca tu erai deja parte din ``organizare``deci se intelege ca vi!
Rorutz,nici o problema!cat despre transport,sunt sigura ca se gaseste un loc si pt tine la fetele din Antw,nu fete?sper sa te simti in forma si sa vi si tu!sanatate multa si mai tine-ne la curent cu burtik.
Anto s-a notat!Deci vi,dar mai tarziu...nu-i nimic,noi suntem acolo pana seara la 6-7.startul e la ora 11.
Dia_tm,locuri sunt!Avem destul spatiu!Sunteti bine-veniti si asa ne putem cunoaste mai bine...nu doar virtual
Gata,sper ca n-am uitat nimic...sunt cam ametita zilele astea
Va pup si ne mai auzim!
miri_mik spune:
salutare!
se anima urbea, se semneaza prezente:) bine ati venit pralinelor trufandale printre noi:)
virginia (trebuia sa-mi zica cineva la kara ca esti numita Ninia) la multi ani cu sanatate! cu voie buna, geaca misto de piele, cu sufletul fericit si cu zambet pe buze! sa ne traiesti fata draga!
miha, welcome back! n-am mai dat semne din motive de scoala de strengari. greu mama cu ei; cu sacha cel mai greu, dar nu la scoala ci acasa...bon, lasand jelania la o parte... incetuc cu sportul ca te mushc! abia te-ai pus pe picioare si o dai iar la extreme. potoleste-te, ca ai vazut ce rau e sa fii mic si neputincios! pe de alta parte, tu stii ca io te iumbesc:)
nina, vesnica si adanca recunostinta... io aduc 3 checuri d-alea de la ... nu mai stiu cine le face... daca vreti,d au comanda de un tort matadi (d-ala traditional cu cioco) si scriem si chestii pe el, asa aniversar. in rest.... sarumana tare ca te ocupi, si sincer, nu sar la inghesuiala cu ajutorul, ca stiu ca nu-s in stare... ma iertati, dar nah, stiu eu bine ce am in ograda:)
ror si ana, sa va fie rushinica la nas ca nu ne mai spuneti cum evolueaza burticile!:p
danielana, si tie un shlap cat china, te vede omul din an in paste, pe mess la fel. ia sa pui mana sa mazgalesti!
madi, sper ca esti bine, si ca se termina lucrarile la acoperis. cum e marie? ramane la program lung? inca un piculet si face 3 ani!!!!! dumnezeule mare! ca repede mai trece vremea!!!!!!
bepi... inca o saptamana pe degete. tin pumnii si ma gandesc la tine. n-am sa vin in vizita la spital (stii tu principiile mele) dar sigur vin sa te incurajez dupa (umbrela dupa ploaie care foloseste pe post de baston) acasa cand o sa fii in stare sa razi:)
oana.... esti rea rea rea! mai scrie mama si p-aci ca mi-e dor si doare!
antoooooooooo, beton de beton magazinul ala. culmea e ca pe net toate sunt epuizate. tre sa merg la fata locului. cu invitatia suntem in parlamentari. pe 7 e ziua lui silvian, si ne gandeam ca poate tragem o fuga la paris pt ca pe 8 copiii sunt liberi... sa vedem, anuntam saptamana viitoare ce si cum, ok?
scumpi, cam liniste pe frontul ala.... ia pune mana si zi si fa!
morganescule, tu ma nerfesi... dai neshte texte pe fb ca-mi vine sa mor in propriul sepuku:d pai nu poate sta omu linistit fara sa gandeasca? ce mi-ar place sa fiu si io o arielle dombasle (pt cine o stie) sa zic si io ca aia: la ce bun sa te introspectezi?
nora, esti absent nemotivat! te-ai mai scos cu prezenta la bbQ, ca altfel... oai ce te muscam. apropos, terapia mea continua si sa moara mortu' de nu se destelenesc neshte sisteme...
simo, tu esti o zgarcita fara margini! nu zici nik, nu tu tel, nu tu mess... sunteti bine? e bine la scoala? e bine iannis? luca? dar mogaldeata care acushi face un an???
carmen, aveti actele? (fa-mi o placere, cauta machiaju' prin cutii si pune-l la loc:)
ardeiash, subscriu, sampanie! o gura shea pt mine:) nu os ticla mah! ia vezic a citesti aiurea:))) kikikiki
emanouela, rombel bad bad bad! noi? cool cool cool:p
si ma duc la spital sa-mi fac poza la inima. pe curand:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ninaM spune:
Hai ca mi-am amintit ceva...nu stiu nimic de Danyelana!Fatoo,vi??Parca ai zis tu ceva dar am uitat...deh,batranetile maica!
Taniuk,tu ai zis ca nu poti veni,dar eu tot sper ca te vei simti bine si vei veni macar pt 1 ora 2...
Gata,acum chiar plec!
MadyG spune:
Deci,asadar si prin urmare,pe noi ne-ati dat uitarii...
Ninut,trece-ne si pe noi pe lista,please.Si cu ce putem ajuta ,poate putem cumpara noi ceva ,te descurci singura cu toate,vorba lui Miha?
Mihutule,ma bucur mult ca esti bine si iti doresc sa nu mai ai niciodata neplaceri de genul asta!Te pup tare!
Ninia ,La multi ani cu sanatate si bucurii!
emanouela spune:
neata
carmen malai gasesti la carrefour, cora la produse din alte tari, mai gasesti si la alte raioane, ca astia le schimba des....vezi ca e si la 2 euro si ceva si la 1 euro punga...sa nu iei plasa cu ala de 2 euro
prixi welcome...pacat ca stai in partea cealalta a orasului, fata de mine ca poate ne vedeam la plimbat pitici teroristi
miri n-am eu treaba cu rombelul, nina zicea....ea s-a exprimat ca vrea la BBQ si a cert dealii...nu stiu daca le-a primit
miha sa-ti reintri in forma cat mai repede
carmenstefi spune:
noi am revenit cu niste pozici din wek.trecut;geitestoet din wilrijk
http://family.webshots.com/photo/2925027640101502053rHAHDj
iar la cat povestiti voi pt viitoare intalniree deja,oaaa
miri-mik ,sanatate multa si de ce iti faci poza la inimoara?
o zi frumoasa sa aveti si un wek mumos,noi o sa fugim un pic in olanda la cumatrii de casa noua
va imbratisam mult
carmen si stefi
carmenstefi spune:
emanouela,mersic de pont,o sa caut si pe acolo,dar de unde a plecat cu malaiul,cumparam de obicei intro zi pe sapt pui la rotisor si costita de porc iar domnul care ne vinde ne tot spunea "pofta buna",iar ieri naa ca ne zice la sf."merge cu mamaliga"ne-a bufnit rasul si i-am zis ca nu gasesc si apoi am aflat si cum se zice in flamanda,asa ca iau bici si sa vad pe unde ma ratacesc
carmen si stefii
emanouela spune:
scuze, nu nina ci dia tm isi exprimase dorinta de a veni la BBQ...ma scuzi dia si nina ca v=am incurcat
carmen naspa cu flamanda asta