Praline belgiene 46
Raspunsuri - Pagina 16
carmenstefi spune:
saluti dragute pralinute,
ma bucur fff mult pt voi va va-ti distrat asa de minune,dansuri cu hartiaa,botez pralinesc,pansamente data jos.....,imi imaginez ca a fost super,acum intreb si eu,cum pot sa vad si eu vreo doua poze cu voi??poate asa va voi cunoaste din descrieri(daca e posibil)sau poate imi puteti trimite pe mail cateva aici carmenpavel74@yahoo.com
eu si stef suntem nitel racite dar tot va imbratisam de la distanta,iar ca sa ne iasa raceala mergem la un bowling usor
carmen si stefii
ror spune:
Dragutelor, nebunicilor se pare ca iar v-ati simtit bine si ati explodat de energie. Imi pare bine ca Morgane v-a avut alaturi si ca v-ati simtit minunat impreuna.
Am vazut pozele si v-am gelozit un pic. Insa doar un pic
Cat pe ce era sa ma incumet si eu, insa sambata dimineata aveam deja programata o intalnire de gradul 3 cu seful. In concluzie, n-am rezolvat nimic concret in urma convorbirii si a ramas asa cum am stabilit In fine, nu ma asteptam la miracole...
Miha, sanatate multa, multa si sper ca in curand sa te simti mai bine. Si coralul ala era bun de stat la gat, nu in rinichiut.
Pup la pralinute
Ror + 15
ninaM spune:
Neata fete!
Lucicutz dragutz,am pus pozicile de la kara pe contul nostru si pe FB !
Bai ce-am mai dansat,ce ne-am mai destrabalat...distractie maxima ca de obicei!
Miha,sa stii ca ne-ai lipsit la dans...si unde pui ca m-am pricopsit cu admiratoru` tau(unu mai grasunel care se tinea dupa tine pe ring) de nu mai scapam de el.Da nu l-am incurajat deloc,parol!Sanatate multa si ai grija de tine!
Virginia,nebuno!Pai io ma tot uit la pozele tale(de-aia am sarit in sus cand te-am vazut,ca te stiam) si cum ti-am spus,ma asteptam sa vina o alta fata,Lai...de aici confuzia!Da ti-am facut-o pe primire....eram asa de zapacita ca nici n-am bagat de seama ca io iti vb in engleza si tu-mi raspundeai in romaneste
Gata tre sa o tai ca am treaba....va pup pe toate fara exceptie si va doresc o saptamana frumoasa,frumoasa,frumoasa!
paaaaaaaaa
PS:Lucic,noi nu mergem la Guns`n roses ca io una nu ma dau asa in vant dupa ei si Reiji zice ca melodiile lor noi su-s asa bune...stii cumva daca au si piesele vechi in repertoriu???
emanouela spune:
buna pralinute
sa va fie de bine destrabalarea
imi exprim si eu dorinta de a va vedea, virtual deocamdata
morgane spune:
Nina, habar n-am, sper insa sa cante si din cele vechi, ca doar alea i-au consacrat. Am ascultat si eu pe youtube din cele noi si nu le-am auzit in viata mea ...
Oricum, pacat, ca aveam un motiv sa iesim iar impreuna.
Mercici pt pozici.
Pupici la toata cutia,
ardeiash spune:
lucica: noi mergem. .de fapt vreau sa-i fac o surpriza lui cristi de ziua lui.. cum facem sa cumparam bilete impreuna?
morgane spune:
Oeps, Ardeiash, le-am cumparat deja in seara asta. Iti trimit pe mail ce locuri sunt si poti telefona sa ceri langa. Ok?
Imi pare rau, n-am stiut ... am tot tipat pe FB si pana la urma le-am cumparat.
Pupici,
emanouela spune:
neata praline
sa aveti o zi frumoasa si usoara
v-am vizionat ...sunt si eu geloasa, un pic acolo, oricum sunteti niste frumoase si zuze