Aspirante cu vechime "medie" (57)
Raspunsuri - Pagina 9
claudela spune:
Neatza!Va servesc obisnuita cafeluta si va doresc o saptamana usoara!
POVESTEA MIRUNEI
RAMONELLA spune:
Clau
multumim de cafeluta!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
RAMONELLA spune:
Io nu stiu ce fac aspirantele astea...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudela Ramonella !Sigur fac ele ceva...speram constructiv...POVESTEA MIRUNEI |
Macar sa aiba un motiv bun de chiuleala.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
vrmoana spune:
Neatza,
Va las 

. S-o beti cu placere.
ARIANNA 

!!!
SA FII SANATOASA, IUBITA, FERICITA SI SA AI PARTE NUMAI DE BINE!!!!

oana
"Where there's a will, there's a way."
vrmoana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui RAMONELLA
Macar sa aiba un motiv bun de chiuleala. Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!" |
Eu vin cu scutire.
Va pup
Sa aveti un weekend frumos!
oana
"Where there's a will, there's a way."
claudela spune:
Neatza si de la mine!Oana, multumim de cafeluta...buuunaaa rau!
Si lasa ca iti intri tu in ritm...e mai greu inceputul!![]()
Arianna LA MULTI SI FERICITI ANI si din partea mea!O zi luminoasa iti doresc!

POVESTEA MIRUNEI