Aspirante cu vechime "medie" (57)
Raspunsuri - Pagina 17
vrmoana spune:
A fost buna seara, a fost buna dimineatza, hai sa fie si buna ziua.
Cafea n-ati baut. Un capuccino vreti? Peste o ora zbor la aerobic. 

Din iulie, de cand m-am apucat, si pana acum chiar am dat jos ceva sunculite. Si sunt foarte mandra de mine. ![]()
Mai intru si diseara sa va urez noapte buna.
Pupici
oana
"Where there's a will, there's a way."
claudela spune:
Oana, ma bag eu la un capucino, asta pentru ca sunt tintuita la servici pana diseara...pe la 9...
Si eu vreau sa reincep aerobicul...m-am cam lasat de orice fel de sport si nu ma simt bine...imi trebuie din nou putina miscare...![]()
Zilele astea am lipsit...Mirunica mea a fost racita si am facut de garda pe langa ea.Acum e mai bine, desi suntem mai grijulii sa nu recidiveze...Am incercat sa ocolim anbioticul, am stat doar pe antitermice. Trebuie sa se mai lupte si organismul...plus ca eu nu am parere f buna despre antibiotice.
E si vremea asta de tota jena. Cald, frig nu se mai stie.. 
POVESTEA MIRUNEI
claudela spune:
Baby, am vizualizat pozele cu Printesele!Sunt doua dragalase, pline de veselie!Cu ale lor codite...sunt dulci foc!

POVESTEA MIRUNEI
RAMONELLA spune:
Neata!!!
Clau
multumim de cafeluta!!!Foarte buna!!!
Roxi m-am uitat la pozele cu Bianca,Doamne ce mare si frumoasa s-a facut!Si ce s-a schimbat!!!
Pupici la toate!!!Si va astept la odisee ca mai sunt locuri!!!![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
7+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
claudela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RAMONELLA Neata!!! Clau multumim de cafeluta!!!Foarte buna!!!Roxi m-am uitat la pozele cu Bianca,Doamne ce mare si frumoasa s-a facut!Si ce s-a schimbat!!! ![]() Pupici la toate!!!Si va astept la odisee ca mai sunt locuri!!! Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 7+2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4 In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!" |
Ramo! Deja 7 saptamani...creste repede samburelul!
POVESTEA MIRUNEI
RAMONELLA spune:
Daaa,creste repede.De abia astept sa-l vad iarasi miercuri.L-am vazut luni si era ok.Daca ar fi dupa mine,m-as duce la eco zilnic,nu sapamanal,doar ca sa fiu linistita ca e bine.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
7+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
claudela spune:
Stai linistita...nu are de ce sa nu fie bine!Doar sa ai grija de el ...sa il tii la caldurica si sa ii dai papa bun!![]()
POVESTEA MIRUNEI
kitzy spune:
Neata!
La Cluj e un soare frumossssss
cu dinti, da frumos ![]()
Ma bag si eu la o cafeluta mica ca mi se cam inchid ochii.
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
29+ cu 
claudela spune:
Kitzy, esti servita cu mare drag!
Si la noi a inceput sa se arate soarele...doar ca este inca foarte frig...
POVESTEA MIRUNEI