Aspirante cu vechime "medie" (57)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

A fost buna seara, a fost buna dimineatza, hai sa fie si buna ziua.

Cafea n-ati baut. Un capuccino vreti? Peste o ora zbor la aerobic.
Din iulie, de cand m-am apucat, si pana acum chiar am dat jos ceva sunculite. Si sunt foarte mandra de mine.

Mai intru si diseara sa va urez noapte buna.

Pupici

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Oana, ma bag eu la un capucino, asta pentru ca sunt tintuita la servici pana diseara...pe la 9...
Si eu vreau sa reincep aerobicul...m-am cam lasat de orice fel de sport si nu ma simt bine...imi trebuie din nou putina miscare...
Zilele astea am lipsit...Mirunica mea a fost racita si am facut de garda pe langa ea.Acum e mai bine, desi suntem mai grijulii sa nu recidiveze...Am incercat sa ocolim anbioticul, am stat doar pe antitermice. Trebuie sa se mai lupte si organismul...plus ca eu nu am parere f buna despre antibiotice.
E si vremea asta de tota jena. Cald, frig nu se mai stie..

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Baby, am vizualizat pozele cu Printesele!Sunt doua dragalase, pline de veselie!Cu ale lor codite...sunt dulci foc!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Buna dimineata!Poftiti la o delicioasa cafeluta!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!!!

Clau multumim de cafeluta!!!Foarte buna!!!

Roxi m-am uitat la pozele cu Bianca,Doamne ce mare si frumoasa s-a facut!Si ce s-a schimbat!!!

Pupici la toate!!!Si va astept la odisee ca mai sunt locuri!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 7+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Neata!!!

Clau multumim de cafeluta!!!Foarte buna!!!

Roxi m-am uitat la pozele cu Bianca,Doamne ce mare si frumoasa s-a facut!Si ce s-a schimbat!!!

Pupici la toate!!!Si va astept la odisee ca mai sunt locuri!!!

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Ramo! Deja 7 saptamani...creste repede samburelul!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Daaa,creste repede.De abia astept sa-l vad iarasi miercuri.L-am vazut luni si era ok.Daca ar fi dupa mine,m-as duce la eco zilnic,nu sapamanal,doar ca sa fiu linistita ca e bine.

Mergi la inceput

Stai linistita...nu are de ce sa nu fie bine!Doar sa ai grija de el ...sa il tii la caldurica si sa ii dai papa bun!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
La Cluj e un soare frumossssss cu dinti, da frumos
Ma bag si eu la o cafeluta mica ca mi se cam inchid ochii.

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 29+ cu

Mergi la inceput

Kitzy, esti servita cu mare drag!
Si la noi a inceput sa se arate soarele...doar ca este inca foarte frig...

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput