Aspirante cu vechime "medie" (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ramo esti cu gura pana la urechi nu? Ai si motive. Nicio grija ca o cafeluta nu strica. Eu cat am fost insarcinata am baut ca aveam si asa tensiunea prea mica. Dar in primul trimestru cu greturi nu m-am putut apropia de ea.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Ramo esti cu gura pana la urechi nu? Ai si motive. Nicio grija ca o cafeluta nu strica. Eu cat am fost insarcinata am baut ca aveam si asa tensiunea prea mica. Dar in primul trimestru cu greturi nu m-am putut apropia de ea.

bujo mami de Filip

Sunt si nu sunt...beta mi-a iesit luni 2027 iar miercuri 3508.Nu s-a dublat cum trebuie.Sper sa fie ok....

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 4+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Ma bag si eu la o cafeluta aici cu voi!Sa ma trezesc si sa ma inviorez!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Buna dimi,

Va las cafea cu parfum de weekend.
Eu am reusit sa racesc. La scoala e frig pt ca nu vrea directoarea sa dea drumul la caldura. Cica facem economie. O idioata. Copiii sunt si ei raciti si venim toti infofoliti la scoala mai ceva ca iarna.

V-am pupat

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

Neatza!Oana, grozava cafeluta de...weekend!
Si pe mine m-a prins o raceala ieri..m-am bagat pe ceaiuri si paracetamoale..Si la noi la servici se face economie la caldura..
Acum sunt de servici si stau cu aerul conditionat dat drumul..Baga el ceva aer cald, doar ca ma termina de cap!Sper sa rezist pana la doua..Mi-e dor de patutul meu!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Eu ma retrag incetisor...Nu am avut cu cine sa ma conversez pe ziua de astazi. Sunteti niste lenese!
Oricum, va doresc un weekend ... calduros!Sa ne revedem cu bine, luni la cafeluta!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Intr-adevar cam liniste pe aici.
Ramo esti bine? Erai cam ingrijorata de valoarea HCG.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Neata!
Deocamdata sunt ok,sa vedem miercuri cand ma duc la eco...nu stiu ce s-ar intampla daca as mai pierde si a 3-a sarcina...poate nu mai fac copii...inseamna ca asa mi-a fost dat,sa am o singura fetita...cum o vrea Dumnezeu...

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

FELICITARII!!!!!!!!!
NE RUGAM SA FIE TOTUL BINE PANA LA CAPAT!!!!!!!!!
asteptam vesti bune.....si te pupam amandoua!!!!!!
toate fetele!!!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea
poze noi!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby_r7

FELICITARII!!!!!!!!!
NE RUGAM SA FIE TOTUL BINE PANA LA CAPAT!!!!!!!!!
asteptam vesti bune.....si te pupam amandoua!!!!!!
toate fetele!!!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea
poze noi!!!!!

Multumim!!!!Te astept si pe tine cu o astfel de veste!
V-am pupat!!!

tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

Mergi la inceput