Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (443)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

stela, nu a racit din cauza AC-ului...noi nu aveam AC decat in masina, si pe ala il folosit rar si cand e chair absolut necesar( pentru ca papa si benzina destula) dar suntem toti 3 raciti: muci, tuse, nas infundat, gat uscat...fara nici un AC! inclin sa cred ca e un virus, sau e din cauza temperaturilor ridciate. si eu in ultimul timp chiar nu i-am dat Dacianei inghetata sa pape, pentru ca tuseste de ceva timp. azi dimineata m-am trezit cu un gat uscat si abia puteam inghitii, sotul de cand am venit de la mare se chinuie cu secretiile...daci la fel...

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudia+21 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI, DRAGA ZOZELO, SA FII SANATOASA SI FERICITA SI MEREU CU ZAMBETUL PE BUZE!PUUUUPIIIICI!!

IN ALTA ORDINE DE IDEI.. diseara, la ora 22, oprim luminile in memoria bebelusilor plecati in Cer...

olgule ai zis iar ce simt si eu in legatura cu ce s-a intamplat acolo.. nu are nicio scuza personalul, indiferent de cat de omenosi si profi au fost in alte situatii, scurt pe doi!! pur si simplu, eu simt ca trebuie sa plateasca cu puscaria toti cei implicati, iar daca eram una dintre mamele alea, nu ma lasam pana nu faceam dreptate, intr-un fel sau altul!!da, sunt cu capu', dar om normal nu as mai fi fost oricum, in veci!..sunt ff furioasa, am toata mass-media in fata, efectiv sunt nevoita sa citesc, si ma ascund cu ochii bulbucati de lacrimi, sa nu cad in penibil ca ma umfla plansul

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI, DRAGA ZOZELO, SA FII SANATOASA SI FERICITA SI MEREU CU ZAMBETUL PE BUZE!PUUUUPIIIICI!!

IN ALTA ORDINE DE IDEI.. diseara, la ora 22, oprim luminile in memoria bebelusilor plecati in Cer...

olgule ai zis iar ce simt si eu in legatura cu ce s-a intamplat acolo.. nu are nicio scuza personalul, indiferent de cat de omenosi si profi au fost in alte situatii, scurt pe doi!! pur si simplu, eu simt ca trebuie sa plateasca cu puscaria toti cei implicati, iar daca eram una dintre mamele alea, nu ma lasam pana nu faceam dreptate, intr-un fel sau altul!!da, sunt cu capu', dar om normal nu as mai fi fost oricum, in veci!..sunt ff furioasa, am toata mass-media in fata, efectiv sunt nevoita sa citesc, si ma ascund cu ochii bulbucati de lacrimi, sa nu cad in penibil ca ma umfla plansul

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

LA MULTI ANI ZOZELICI DRAGA, SA FII MEREU VESELA, SANATOASA, FERICITA SI FRUMOASA! SI MARIA SA VINA PE LUME USOR SI FRUMOS. .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Nu mai pot urmari nimic din tragedia de la Giulesti, ma deprim ingrozitor , ma vad copiii plangand si normal, ca nu le pot povesti asa ceva. Trebuie sa ma detasez cumva ca o iau razna...

Olgutza, abia astept sa vad pozele de la munte.

Multa sanatate puilor raciti, sa se faca repede bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

LA MULTI ANI, ZOZELICI!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Nu mai pot urmari nimic din tragedia de la Giulesti, ma deprim ingrozitor , ma vad copiii plangand si normal, ca nu le pot povesti asa ceva. Trebuie sa ma detasez cumva ca o iau razna...

Nici eu nu mai pot. Inchid televizorul, fug de stiri, de orice... Aseara am vazut imaginile cu salonul ars, si mi s-a strans inima, mi s-a facut pielea gaina, mi s-a pus un nod in stomac... de toate.
Dumnezeu sa ne ajute pe toti!

Iar cu biserica si cu nebotezati... offf Doamne. Sa-mi fie iertat daca vorbesc cu pacat, dar eu in biserica nu cred. Bunicul meu a fost preot, cat am fost mica am crescut pe langa parohia lui, a fost un om plin de har, si cu toate astea nu pot sa cred in regulile lumesti ale bisericii. Cred cu tarie in Dumnezeu, simt pacea sufleteasca si ma reculeg intr-un loc spiritual (biserica, manastire, troita, cruce in munti, altar pe malul marii, whatever). Dar in rest...

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155266
Eu nu mai imi revin...nu pot intelege cum s-a ajuns aici,cum a ajuns acea camera in care s-a investit atat o gaura de iad...

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

LA MULTI ANI, ELA!Sa fiti fericiti toti 4!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Olgule, eu nu am luat apararea nimanui. Am spus exact ce simt si ce reprezinta pentru mine locul acela si, in particular, persoana aceea. Nu poate exista nici scuza si nici vreun cuvant de alinare, care sa indulceasca in vreun fel tragedia petrecuta. Iar culpabilizarile, cautarea de vinovati si pedepsirea lor are sens numai daca e facuta in lumina adevarului si daca aduce vreun beneficiu, daca se invata ceva din asta, daca se corecteaza ceva din ce e gresit sau ignorat.
Dar iar mi-au fost intelese gresit cuvintele si, cum mi-am invatat deja lectia, ca sa nu ma mai amarasc de pomana o sa tac.

Mergi la inceput