Gasca de Constanta *120*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Asta m-a facut sa zambesc :
Un om de culoare vorbea cu un alb si spunea :
- Eu sunt negru. Cand m-am nascut eram negru. Cand sunt bolnav sunt negru. Cand fac plaja sunt negru. Cand sunt racit sunt negru. Cand mor, sunt tot negru.
Dar tu, cand te-ai nascut erai roz. Cand ai crescut ai devenit alb. Cand ti-e rau esti verde. Cand faci plaja esti rosu. Cand ti-e frig esti albastru. Cand vei muri o sa fii purpuriu…
si mai ai tupeul sa-mi spui mie ca sunt colorat?

brrrr...cam morbid , adevarat, dar infricoshator

p.s. acum citesc o carte despre reincarnare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Asta m-a facut sa zambesc :
Un om de culoare vorbea cu un alb si spunea :
- Eu sunt negru. Cand m-am nascut eram negru. Cand sunt bolnav sunt negru. Cand fac plaja sunt negru. Cand sunt racit sunt negru. Cand mor, sunt tot negru.
Dar tu, cand te-ai nascut erai roz. Cand ai crescut ai devenit alb. Cand ti-e rau esti verde. Cand faci plaja esti rosu. Cand ti-e frig esti albastru. Cand vei muri o sa fii purpuriu…
si mai ai tupeul sa-mi spui mie ca sunt colorat?

brrrr...cam morbid , adevarat, dar infricoshator

p.s. acum citesc o carte despre reincarnare

Aha,de aia te-a facut sa faci "brr",nu? Pe mine m-a surprins cat e de adevarat .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

asta e un banc rasist:))) in contra albilor...in realitate shi negrii ishi schimba nuantzele, doar nu crezi ca un negru viu arata ca un negru mort !!! brrrr.....

oare cum arata un negru bolnav de hepatita ???

hai ca fac o pauza mai lunga...ne auzim mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Bonjour, mesdames, si bine v-am regasit!
Apropos de gulioare... Am si eu cateva in frigider, am tot zis sa le fac salata sau sa le mananc ca atare - cica fac minuni la reumatism. Anyway, cum a iesit ciorba mai sus povestita?
Noi tocmai ne-am intors de la munte, am fost la Vila Bran - un loc unde mergem deja a treia oara si pe care vi-l recomand cu caldura.
Daca vorbiti despre bugetari, nu ma pot abtine sa nu fac fro doo mentiuni. Eu tocmai am iesit din sistem, dupa amar de vreme de functzionarit in administratia publica. Si sa stiti ca nu stateam deloc la birou, munceam de-mi sareau capacele, in conditii de stress, cu deadline-uri stranse, si pe bani din ce in ce mai putini. De luna viitoare, o sa incerc sa fac in privat ce faceam si inainte, sper sa fie Ok. Deci, treaba cu statul la stat nu e general valabila.
Fetelor, vreau si eu ceva referinte despre dra Ciufu, am de gand sa ma programez pentru un eco inside - luna asta mi-a venit de doua ori, la interval de zece zile, nu mi s-a mai intamplat niciodata si sunt cam panicata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

lisuca incantata de cunostinta . Ciorbitza a iesit buna-buna,avea nitel gust a supa de varza ( oricum mie mi se pare ca gulia are gust de cotor de varza ) ,dar a mancat si soatza mea doo portii,deci e buna. Mai stiti si alte retete?Ca eu chiar am multe gulii si nu le-as manca pe toate salata si ciorba . Ma gandeam sa imi pun si la borcan pentru iarna,salata gata facuta, poate chiar ardei umpluti cu gulie razuita in loc de ardei umpluti cu varza.
Cu cealalta problema nu te pot ajuta, nu stiu cine-i dra Ciufu .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

hei..ce vb voi aici..bancuri cu negri....brrr ...fara sa fiu rasista, ciorba de gulii...va zic si eu ca uneori fac dulceata de morcovi sau gognele..un deliciu...

lisuca, eu mergeam la madam Ciufu mereu la echo, o recomand.

fug acasa...si apoi pe Insula Ovidiu.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Saluti!

Lizuca, bine ai reveit printre noi! Si eu m-am retras din bugetari din 2006 si nu regret, n-am regretat nici atunci.

Lali, hmm, bune guliile crude! Soatza mea imi spune ca la magazin sunt produse de lux, se socase cand a vazut ca se vand la bucata! Eee, dar probabil veneau se peste mari si tari nu din gradinile Ro

Dana, si eu mut mobila doar ca de cand stau la casa mea am facut-o pe comanda si nu ma pot manifesta prea mult. Tot am mutat prin camera fetelor un dulap, un birou, mi-am schimbat locul de calcat....n-am stare!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

salut!!!
shi eu pe graba...plecam la Insula cu Cuscra
Camelia- nu am numarul tau, daca citesti, inca n-am plecat...in jur de 18,30 ajungem la ponton la cazino (suna-ma, iti las pm nr meu)
mi-a zis Adinutza ca v-ati intalnit aseara, mersic

Lizuca- bine ai revenit!!! speram sa devii activa cu noi, mai o barfa, mai ceva serios...suntem valabile toate
despre munca la stat vs privat e mult de discutat ...oricum succes in gasirea jobului pe care ti-l doresti (nu discut pe subiect, desi cunosc multi bugetari si stiu cum merg treburile din interior)...sa vezi "munca" si deadline-uri la privat
vila bran e super...cam inghesuit totul, dar pentru familiile cu copil e ok
dr. ciufu e ok...si eu am mers pt ecografiile morfologice de trimestru in ambele sarcini si de doua ori pentru cate un eco abdominal...explica mult, e draguta.
mai e un ecografist bun pe la gara, dar imi scapa numele...cand imi amintesc, iti spun...

meyyy, maine cumpar si eu gulii , imi plac crude cu sare multa ...fierte, nu ma inghesui daca zice lali ca au gust de cotor de varza fiert
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

Mergi la inceput

Lali..poate merg puse la borcan pe principiul sfeclei rosii
incearca...mi se par ca au aceiasi textura

semnat: gospodina priceputa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Gabi (Lizuca), eu ma tot gandesc la voi, mamicile de scolarei , care nu ne-ati mai scris de mult. Alisia ce mai face? Uau... maine -poimaine face 8 ani!

Crix, si Vladimir a trecut printr-o faza din asta cu musca . Era terorizat de ”ca-ca”. Acum s-a obisnuit cu ele si vrea sa le prinda.

Mergi la inceput