dati-mi un sfat

dati-mi un sfat | Autor: cryss_cryss

Link direct la acest mesaj

Sunt casatorita de 2 ani si de un 1 an si jumatate am renunta la anticonceptionale.Nu am ramas inca insarcinata cu toate ca probleme medicale nu am.Pe sotul meu nu am reusit sa-l induplec sa-si faca o spermograma.Cum sa-l conving?Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marig spune:

of...vesnica problema,la barbatii astia ai nostri
cu munca multa ,de convingere reusesc sa faca - o simpla spermograma..
poate asta e problema voastra.daca tu esti ok,inseaman ca la el e pb
si noi am patit la fel..eu,dupa 2 ani de tartamente luate dupa ureche..am descoperit ca de fapt sotul era/e pb.
si de atunci a inceput lupta..

draga mea..chiar nu stiu cum l-ai putea convinge,tu il cunosti cel mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Propune-i sa-l "ajuti" tu. Nu glumesc! Incearca sa tranformi totul intr-un joc. Poate cine stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

Credeti-ma am incercat in fel si chip,dar din pacate fara sorti de izbanda....'Suntem prea tineri,ce vrei sa ma calugaresc?'Avem 31 de ani amandoi.Oare suntem chiar asa tineri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

vezi ca TIMPUL CURGE IN DEFAVOAREA VOASTRA

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Crys, se pare ca eu am inteles gresit. Am crezut ca ii este jena de procedura recoltarii in sine (cu toate ca in tinerete aveau bataturi in palma), dar se pare ca sotul tau nu-si doreste inca copii.

Asta e alta treaba. Barbatilor le e frica de responsabilitati, le e teama ca nu vor face fatza, ii sperie ideea. Ia-l cu binisorul si explica-i, nu cu vehementa, ca un copil nu inseamna pierderea tineretii. da-i exemple din grupul vostru de prieteni, dintre cunostinte.
Nu ii impune si nu te arata disperata. Asta il va speria si mai tare.

Gaseste momente potrivite si atunci cand el se simte cel mai bine, mai arunca-i cate o vorba. Se va obisnui incet, incet cu ideea.

Si ca sa te incurajez putin, iti spun ca dupa 2 ani de tratamente, la ecograf s-a vazut ceva ce putea fi o sarcina. Sotul meu isi dorea copii si cu toate astea, s-a inchis in dormitor si 2 ore n-a scos o vorba. L-am intrebat, dupa ce s-a linistit, de ce a reactionat asa. Mi-a explicat ca ii este teama ca nu va fi un tata bun, ca nu-i va putea oferi copilului tot ce-si doreste.

Offf...barbatii astia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

N-as putea sa dau exemple din anturajul nostru,ptr ca avem doar un copilut si acela este foarte nazdravan si l-ar speria si mai tare.Ms de sfaturi!

Mergi la inceput