Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (123)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Am pierdut un mesaj...pe care nu mai sunt in stare sa-l recompun...sorry...

Ma retrag...NB!

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

AMR 2 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

trimit link cu poze pe mail si maine la pranz sper ca am timp sa ma apuc de recuperat.

lorex- concediu placut in continuare, ce bombonica cuminte aveti

am vazut si eu treaba cu materniatea Giulesti, Doamne e incredibil

ratusca - sper ca ai luat ceva semnificativ de la billa ca parca prea ne enervezi cu AMR-ul ala

NB fetili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

n-am mai dat demult nici un semn de viata
dar acum ca mai incape sa iasa soarele si pe strada noastra mi-a mai revenit cheful de viata si de forum

daca va era dor de noi am mai pus ceva poze cu fetele la semnatura
iar asta e cu dedicatie pt Iuria si Maria Alexandra( de Ioana_fota)-prietenii stiu de ce

si concediu placut celor aflate in deplasare

Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

e si de la Mara de Miremia

e simpatica foc mirunica, ce dulce e!!!!!

dar daria de ce era supi in cada???

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

C a adormit la 21 si deja s-a trezit de 2 ori .
Dece you are not alone .

NB de data asta!

Mergi la inceput

Ioi, Luc deja foloseste paharelul de tuica

Dandana, lasa un nr de tel ceva sa te contactam. Unde esti?

Mandruta, wb! Si eu am crezut ca ne-ai parasit!

_

_

Mergi la inceput

Xela, deci mamaliga rules!

Am terminat de recuperat...sunteti amuzante, am ras de cateva ori la comentariile voastre!

Va sarut de noapte buna si pe pufi ii pap de colacei!
Si DA! Suntem niste norocoase pt ca-i avem langa noi!

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Lorex, bravo! Felicitari pentru seara linistita! Eu te invidiez

Dece, mersi de idee. Si apoi in ce le-ai pus?In pungi?Cat pentru o mancare?

Da, Lorex, si Luc si C folosesc paharelul de tuica precoci baietii in ziua de azi. Sa nu mai zic ca aseara am iesit cu Maia si un vecin de 1 an i-a pus mana pe piciurus din prima....mai pe la genunchi asa...beeei, ia stai nitelus...nu 40, da macar 18-20

Xela frumosilor! Sa va fie de bine plimbarica. faine tare pozicile

Ma bag la calcat un pic, ca-i racoare si apoi parchez.
NB

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Lorex, bravo! Felicitari pentru seara linistita! Eu te invidiez

Dece, mersi de idee. Si apoi in ce le-ai pus?In pungi?Cat pentru o mancare?

Da, Lorex, si Luc si C folosesc paharelul de tuica precoci baietii in ziua de azi. Sa nu mai zic ca aseara am iesit cu Maia si un vecin de 1 an i-a pus mana pe piciurus din prima....mai pe la genunchi asa...beeei, ia stai nitelus...nu 40, da macar 18-20

Xela frumosilor! Sa va fie de bine plimbarica. faine tare pozicile

Ma bag la calcat un pic, ca-i racoare si apoi parchez.
NB

de Maia Ilinca (29.01.10)

Batem noi (mai ales mami de Luc, ca Luc inca e legat de tzatza lui masa si nu poate) baiatul mare de 1 an care a atentat la piciorusul Maiei!!! Sa lase modelutza in pace, ca imediat dam o fuga pana in Romania!

Un si o pentru Maia si pt mamica ei!

LOREX - si eu te invidiez!!! La mine Buzz Lighter (nu stiu cine-i ala) se bate cu alien-ul in baie, iar Luc-Miorluc incearca sa doarma sub tipetele de asediu! Nu tu liniste, nu tu piscina, nu tu prunci dormind...Dar am laptop, na, sa fiu si eu ca tine! bobitza cuminte foc

Mami de +

Mergi la inceput

OANI, Haircut

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Buna seara fetele...

Imi pare rau ca n-am mai dat nici un semn in ultima vreme...nu prea mai reusesc sa intru pe net, mai ales de cand mi-a zburat laptopul de la balcon si acum tre' sa negociez cu barbat-meu sa-mi faca loc la al lui, iar cand am reusit sa intru abia ce am reusit sa va citesc...

...in ultima vreme nici chef de vorba n-am mai avut, mai ales acum cu tragedia de la Giulesti...sunt inmarmurita...cuvintele sunt inutile...:(((
Eu sunt convinsa ca noi oamenii ne traim raiul si iadul aici pe pamant...prin complexitatea si intensitatea gandurilor, a sentimentelor, prin bucuriile si durerile pe care le traim...

...nu ma simt ok acum sa dezvolt subiectul...sper ca bietii parinti sa aiba puterea sa-si traisca drama si sa mearga inainte...sunt foarte subiectiva acum si ma simt coplesita si eu de tot si de toate...dar incerc sa pretuiesc cu atat mai mult, daca se poate mai mult decat o fac deja, clipele si momentele petrecute cu zgubilicea mea mica...

...

...zgubilicea mea mica, iubirea mea...care e o dulce si o isteata si o frumoasa...e perfecta...si-i a mea!
Toata ziua mi-o petrec cu ea...acum e intr-o perioada mai de maraiala asa, dar ne descurcam...sper sa-i iasa dintisorii si apoi sa fie si la noi mai mult calm, dar deocamdata asta e, ne bucuram impreuna cu mofturici cu tot...

De papat papam fructe (azi am incercat reteta de la Simplicity ()cu mar, para si scortisoara - succes total) si piure din legumite si mai nou carnita de pui, o zi da, una nu...mai incolo incercam si vitel ca avem la congelator una bucata bio...apoi, si mai incolo, pe la 8 luni asa, incercam si oul si sper sa nu facem alergie ca am tot citit ca cine face alergie la LV e posibil sa faca si la ou...ramane de vazut...
In rest menu destul de monoton...tzitzi e pe prim plan si ca hrana si ca alint...
Inca mai adoarme 'mufata' seara (de fapt, numai asa adoarme...indiferent cat de obosita e), iar ziua adoarme in orice pozitie...de mai multe ori a adormit stand in fundulet in brate la tat-su asteptand tzitza...o dulceatza, nu va zic!

M-am uitat la pozicile noi puse...
XELA...superbe pozele tale, superbe...sunteti o familie tare frumoasa, iar pozele cu copilasii tai m-au topit...sunt frumosi foc! poza aia in care dorm ei amandoi e ...si toate celelalte cu ei doi, si cele cu tine, ce mai...toate sunt

DASTEFA...de asemenea...Mirunica e o dulceee!!! Si Dariuta la fel ...ai niste fete de care ai de ce sa fii mandra!....Tare ma bucur sa aud ca sunteti ok si ca esti mai optimista si consideri ca a rasarit soarele pentru voi. Imi pare rau ca n-am mai apucat sa-ti las nici un mesaj de cand ati plecat din zona...dar stii deja ca atunci cand mai aveti ocazia sa ajungeti la Neamt sper sa ne intalnim...va si sper ca ne povestesti mai multe despre voi...

...si pozele noi de pe contul comun...Dragos de DandanaG experimentand nisipul , Uca de Ioana la intalneala cu Tudor de Lucia si trebe neaparat s-o mentionez pe Maia de Haircut care mie-mi place tare de tot, e o dulcica ...si bineinteles ca toti pufuletii sunt superbi, dar am mentionat doar ultimele pozici pe care le-am admirat acum...

Fetele de la mare...si care mai sunteti in vacanta, in concediu...sa aveti vreme frumoasa, odihna placuta, sa va incarcati bateriile si sa ramaneti cu amintiri frumoase...

La Multe Lunite...pufuletilor sarbatoriti in ultima perioada pe care nu am apucat sa-i felicit...si mamicilor si taticilor de pufuleti care si-au aniversat zile de nastere sau onomastici...(la noi Sf. Maria se sarbatoreste pe 8 sept.)...sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti o viata frumoasa, plina de bucurii...si sa va fereasca Dumnezeu de toate primejdiile si nenorocirile...

Imi cer scuze ca nu va raspund din urma nominalizat...am citit toate mesajele voastre fetelor...dar in acest moment nu ma simt in stare pentru un mesaj mai complex...

va si sa aveti o noapte placuta!

Mergi la inceput