Aspirante optimiste > 20 ani (553)
Raspunsuri - Pagina 12
bebelu86 spune:
cami si buchetele si lumanarile sunt din trandafirii.
lumanarile si buchetu ei sunt albe si buchetu meu rozaliu.
toate sunt in forma de glob.
sunt frumoase.
oricum o sa va arat poze sapt viitoare
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
20+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
didi32 spune:
Buna dragutelor, vad c-asteptam liniute pe-aici, ma-nscriu si eu in galerie!
Lore, Cixinica, Cami, tinem pumnii stransi tare!
Anca, daca poti gasi pe cont propriu e mult mai bine. Sa n-ai stresul sefilor e mare lucru. Tu ce-ai mai facut? Mai esti in pauza?
Cami, deocamdata nu mai merg la dr ca n-am motiv, a zis sa-ncercam vreo 2-3 luni natural si daca tot nu iese trecem la FIV. Oricum n-aveam bani acum
Culeg si niste pupici de molipsire ca vad ca azi a lasat mai multa lume decat de obicei![]()

ici si de la mine pt toata gasca de optimiste!
in devenire
anda15 spune:
Draguta, Katy82
multumesc de primire.
Camcris, simptomele de sarcina pot fi ciudate, uneori confundandu-se cu cele de ciclu. Eu la ambele sarcini am avut simptome de ciclu mai degraba decat de gravideala, la a 2a chiar am asteptat 2 saptamani pana sa fac testul de sarcina ca eu credeam ca s-a dereglat, luna anterioara venind cu 1 saptamana intarziere.Deci daca uratii intarzie atunci musai test de sarcina indiferent de simptome.
didi32 spune:
Anda, bine-ai venit pe la noi, o sa vezi ce usor trece timpul aici (pt mine au trecut 2 ani
), sa-ti spuna Paula care tot asa a avut de asteptat! Important este ca stii ca poti sa ramai, mai sunt aici fete care-au trecut prin ce treci tu, deci ai cu cine schimba impresii!
Ralu abia asteptam sa vedem pozele!
in devenire
bebelu86 spune:
fetelee poate sapt viitoare sau peste 2 sapt punem de o intalneala.
k e mai bine afara.
ce ziceti???
DIDI te bagi? ![]()

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
20+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
anda15 spune:
Didi32, mersi de primire
. ai dreptate, e bine sa ai cu cine schimba impresii, dar sper ca asteptarea sa fie cat mai scurta pentru fiecare.Eu abia astept sa intru iar in cursa
, sa vina septembrie sa fac restu de analize si daca o fi bine si am raspuns la intrebari, ne apucam de treaba cu drag si spor![]()
Intre timp vreau sa ma bucur cum o sa curga cu teste pozitive pe la fete aici
didi32 spune:
Racheel
, esti sigura? Poate suna prosteste, da' stii cum speram noi pana in ultima clipa
in devenire