inselata si eu ??
Raspunsuri - Pagina 3
absoluta spune:
Parerea mea este ca mai mult ca sigur nu incepuse o adevarata relatie. Din informatiile pe care tu ni le-ai dat ca sigur flirta cu vreo colega. De asta si reactiile lui dupa ce si-a dat seama ca a fost descoperit.
Sunt sigura ca el acum la pierderea tatalui este alaturi de tine si o sa va apropiati iar unul de celalalt, mai ales ca sunteti singuri fara copii.
Nu ar fi rau daca el si-ar schimba locul de munca. Tu o sa ai mereu suspiciuni ca e acolo cu ea.
Ai o discutie serioasa cu el.....sunt sigura ca o sa fie bine pentru voi.
accept92 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Nimeni nu ne obliga sa gresim, iar daca am gresit nu vad de ce nu am recunoaste respectiv a suporta consecintele greselii noastre, ca sa nu merg mai departe ca ar trebui sa acceptam demni toate acestea. |
O consecinta a "greselii" acestui om ar fi ca el sa iasa din relatia actuala si sa fie mult mai fericit decat pana acum, ori singur, ori cu amanata actuala, ori cu altcineva. Ori tu privesti despartirea neaparat ca pe o pedeapsa...nu e neaparat asa.
CorinaDani spune:
off-topic : marius, multumesc pentru editare ! am vrut s-o fac eu, insa am avut probleme cu conexiunea la net ! scuze
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
accept92 spune:
citat din mesajul lui ilia_99 m-am saturat de discursurile despre cum trebuie femeia sa-si "tina" barbatul acasa. barbatl daca are nemultumiri si e matur si stie ca are o familie si niste obligatii fata de sotie si copii, vorbeste, isi exprima nemltumirirle, nu cauta un pat mai caldut. |
Femeia sa-si tina barbatul acasa doar daca il vrea. Daca nu...sa-l lase sa plece. Daca il vrea doar ca sa-i duca gunoiul si sa isi asume responsabilitati...mai bine nu. Caci in acest caz viata devine pentru barbat pedeapsa pentru greseala de a se fi insurat. O greseala e un fapt pe care il regreti tu, nu pe care nu il aproba restul.
marius spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
O consecinta a "greselii" acestui om ar fi ca el sa iasa din relatia actuala si sa fie mult mai fericit decat pana acum, ori singur, ori cu amanata actuala, ori cu altcineva. Ori tu privesti despartirea neaparat ca pe o pedeapsa...nu e neaparat asa. |
Subiectul era derapajul nu despartirea. Nue vorba de pedeapsa. Era vorba de asumarea responsabilitatii atunci cand gresesti. Nu discut nicaieri de pedeapsa. Nu suntem la gradinita. Discut insa de greseli, de asumarea responsabilitatii si de consecinte si asumarea consecintelor. Adica linie completa. Cartonasul rosu sau galben este o forma de exprimare care sa reflecte consecintele posibile care pot sa apara atunci cand nu joci corect.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
marius spune:
citat din mesajul lui CorinaDani off-topic : marius, multumesc pentru editare ! am vrut s-o fac eu, insa am avut probleme cu conexiunea la net ! scuze Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
E Ok.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
accept92 spune:
citat din mesajul lui absoluta Parerea mea este ca mai mult ca sigur nu incepuse o adevarata relatie. Din informatiile pe care tu ni le-ai dat ca sigur flirta cu vreo colega. |
Am mai flirtat si eu cu cate un coleg la munca, dar cand am avut concediu nu s-a lamentat la telefon ca-l las singur. Daca mama a auzit corect ce a auzit si daca la capatul celalalt al "firului" nu era o colega/un coleg care-i lasa omului pe cap toate garzile si toata treaba 4 zile...atunci e ceva foarte serios. Omul isi cam pierduse demnitatea ("minte-ma!"), asta se intampla cand esti foarte indragostit.
Rufus spune:
citat din mesajul lui sieulafel Dumnezeuleeeee am aflat ca a murit tatal meu cate mai pot duce Doamne ?????? |
Sincere condoleante!
Cred ca nu e cazul sa te intrebi cate mai poti duce...din ce vad, esti o tipa care duce multe...nu-ti mai trebuie surplusuri. La acest capitol, si eu zic ca ar trebui suspendata actiunea "sotul", pana cand te vei ocupa (efectiv si afectiv) de decesul tatalui tau.
Din ce inteleg eu, esti constienta ca in relatia cu sotul tau ai avut niste minusuri. E bine si ca realizezi care-s alea. Eu nu cred ca asta-i dadea sotului tau dreptul sa-si faca o amanta si, in general vorbind, nici nu se intampla asa ceva uzual; totusi, conditiile favorizante fiind indeplinite, greseala s-a produs (probabil).
Cred ca merita sa o socotesti greseala si, in cazul in care firea ta iti permite, sa incerci sa dai a doua sansa. Este inutil sa desfaci firul mai mult decat in patru.
Am retinut si faptul ca, incoltit fiind, iti reproseaza lucruri chiar de la inceputurile relatiei voastre. Asta inseamna doua lucruri: fie contraataca (sa-si fabrice o justificare), fie chiar are in cap un scenariu vechi care nu te avantajeaza. In cazul in care hotarati sa va dati o sansa, e musai sa vorbiti si despre acest aspect.
Nu vreau sa ma adancesc prea mult in discutii... ai alte treburi acum si astept sa revii, pentru a da cateva explicatii, pe baza carora sa mai discutam. Dar si eu as vrea sa stiu cat conteaza (a contat) problema banilor in viata voastra.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
emilia.m spune:
Da, dar uneori indragostelile de moment trec tot intr-un moment. Si familia si copiii vin pe primul loc. Probabil de aceea nu a vrut ca tu sa aflii. Fierbe-l ca sa inteleaga ca nu-i bine ce urma sa faca sau ce facuse deja si apoi incearca sa discuti cu el sa va salvati casnicia, sa re-inviati flacara iubirii dintre voi, daca asta o sa va doriti amandoi. Va fi mult de lucru din partea amandurora, dar sunt cazuri aici pe forum care au reusit sa treaca peste acest fel de situatii.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Bluel spune:
Sieulafel, In primul rand, CONDOLEANTE! se spune ca un necaz nu vine niciodata singur, ia-le pe rand, da-ti timp, plange-ti tatal acum, nu te mai gandi la sot...
Bun titlul topicului tau, mai ales semnele de intrebare, asa este, vedem/auzim tot timpul in jurul nostru astfel de povesti, dar niciodata nu ne gandim ca am putea fi chiar noi protagonsitii (cel care inseala sau cel care este inselat) intr-o buna zi! Nimic nou sub soare, din pacate, important este cum vei face fata tu acestei noi situatii din viata ta...Este foarte probabil ca el a incercat sau chiar te-a inselat, dar mie imi este foarte clar ca e la prima tentativa de acest gen si eu zic ca e vestea buna, e posibil sa va puteti impaca daca amandoi veti dori acest lucru; dupa ce te mai linistesti, incearca sa discuti foarte serios cu el, da-i clar de inteles ca tu nu tolerezi sa fii inselata, ca esti dispusa sa il asculti si sa il ierti daca si el isi doreste cu adevarat sa isi salveze casnicia, importanta este comunicarea in acest moment....daca fiecare intoarce spatele, pierdeti vremea doar cu scenarii si atat, plus suferinta de rigoare, asa ca e mai bine sa vorbiti, sa spuneti sincer fiecare ce isi doreste de la aceasta relatie si nu are, etc, insa eforturile vor trebui sa fie facute de catre amandoi; in caz ca doar unul trage, da, atunci, nu mai are rost nimic...dar veti decide la vremea potrivita, in niciun caz nu lua o decizie radicala acum!
Multa putere si intelepciune iti doresc!
Marius , pentru verticalitate, gandesti ca o femeie