inselata si eu ??
Raspunsuri - Pagina 17
sieulafel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ishulina Viitoare mamica 25+ |
nu trebuie sa o sun. pe doamna x am cunoscut-o, ne-am intalnit de doua ori la spital cand am mers in vizita la el.
ba chiar o apreciam pentru ca stiam ca-l ajuta pe sotul meu
szivarvany spune:
Offtopic si-mi cer scuze de la initiatoarea subiectului,
dar mi e deja lehamite sa citesc ca se divorteaza usor Cele care afirmati asta, ati divortat ???
Eu ma repet, merita sa faci tot ce simti tu absolut tot, pt tine, pt copii, pt familia ta, pt ca 16 ani nu se pot sterge cu buretele, important e sa vreti amandoi asta.
Oare nu ar vrea sa mergeti la terapie de cuplu ?
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
alina023 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui sieulafel
offfff. sincera sa fiu... ma mai gandesc la copilul cel mare. a simtit ca este ceva in neregula ba chiar m-a intrebat direct daca vrem sa divortam... l-am intrebat ce parere are si mi-a spus ca ar muri daca nu am mai sta toti 4 in aceeasi casa. |
Ca sa scazi putin din tensiunea pe care o traiesti zilele astea, incearca un exercitiu. Scoate-ti din minte posibilitatea divortului! Esti foarte speriata si panicata si la gandul ca veti divorta iar copiii vor suferi (mai ales cel mare ). Nu te mai gandi la divort ci gandeste-te ca indiferent de ceea ce veti face si tu si el va iubiti copiii mai presus de orice si veti actiona in asa fel incat ei sa nu sufere sau sa sufere cat mai putin.
Draga mea, totul este in plina desfasurare...toata nebunia asta... Fii increzatoare in tine mai ales si gandeste-te cat bine ai facut tu de-a lungul timpului. Ti se va intoarce tot binele asta! Veti fi bine! Haide...ai putina incredere!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!
sieulafel spune:
citat din mesajul lui CorinaDani [In opinia mea, asa ar trebui sa se comporte sau sa reactioneze un barbat adevarat, care e decis sa-si salveze relatia si casnicia. Insa asa vad eu lucrurile, desigur ca fiecare dintre noi poate avea o alta parere sau viziune... Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
corina, ai dat cuvant taman gandurilor mele!!!
mai putin chestia cu casa... are unde sa se duca dar dupa 15 septembrie.
si, la "teama" si problemele care implica o despartire intervine si durerea pe care ar provoca-o alor lui.
si mie mi-ar parea tare rau pentru ei. mai ales pentru socra-meu!
sieulafel spune:
citat din mesajul lui Zina [ Sieulafel, ti-am povestit asta, ca sa stii prin ce trec si altii, ca sa stii ce se poate intampla, tu te cunosti cel mai bine, fa ce simti (dar trebuie sa si poti), alta solutie nu este. Te pup, si-ti doresc sa-ti gasesti linistea. |
si-ti multumesc
CorinaDani spune:
Xio, de la flirt la aventura e doar un mic pas.
Uneori, pasul nu este facut imediat deoarece amorezii gasesc mai greu un cuibusor secret de nebunii (hotel, motel, casa unuia dintre ei in lipsa partenerului si a copiilor, o garsoniera "de imprumut", etc.), unde sa-si faca de cap, fara sa fie pusi in pericolul de a fi zariti de cineva cunoscut, la venire sau la plecare.
In cazul de fata, conditiile exista chiar la nasul lor (cabinetul lui sau camera de garda), asa ca pasul respectiv ar fi putut fi facut cu usurinta...
Si nu, nu mi se pare normal un flirt intre doi oameni casatoriti (cu casnicii cu vechime, cu copii acasa), cu atat mai mult cu cat sunt sef si subalterna, in acest caz particular. Da, poti sa faci si sa accepti un compliment-doua, insa esti perfect capabil, ca adult, sa distingi acea limita fina intre complimentul in sine si flirt. Oricate ore ar petrece niste oameni casatoriti la un job, oricat de bine s-ar intelege pe plan personal si profesional, trebuie sa fie capabili sa impuna anumite limite - pana aici e viata mea particulara, de aici incolo e viata la job, nu amesteci afacerile cu placerea sau placutul cu utilul...daca esti un om cu principii, cu caracter, dedicat familiei si copiilor...
Faptul ca cei doi lucreaza in sistemul sanitar si ca "se practica" deseori acest gen de relatii, nu este scuza pentru nici unul dintre ei - sotul si asistenta X. Daca isi vedea fiecare de jobul lui si de viata particulara, lucrurile nu ajungeau in acest punct. Ea (X) si-a permis/a indraznit prea mult, el a acceptat, motivele reale doar el le stie, lucrurile au derapat si s-a ajuns in acest punct mort. Din pacate, doar sotia sufera in acest moment, el parca n-are nici-o apasare, singura lui grija este cum sa-si ascunda/camufleze apelurile si sms-urile suspecte, sa gaseasca explicatii puerile sau inconsistente...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
alina023 spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Offtopic si-mi cer scuze de la initiatoarea subiectului, dar mi e deja lehamite sa citesc ca se divorteaza usor Cele care afirmati asta, ati divortat ??? Eu ma repet, merita sa faci tot ce simti tu absolut tot, pt tine, pt copii, pt familia ta, pt ca 16 ani nu se pot sterge cu buretele, important e sa vreti amandoi asta. Oare nu ar vrea sa mergeti la terapie de cuplu ? Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Mamagiuliei, am sa-ti raspund pentru ca ma simt direct vizata de acest care nu prea isi are locul...dar ma rog...
Cand am spus ca se divorteaza usor m-am referit strict la formalitati, nu la ceea ce le este dat sa traiasca celor care trec prin asta! In plus, tinand cont de natura meseriei initiatoarei subiectului, se simplifica si mai mult aceste formalitati care pentru unii sunt complicate.
Imi inchipui ca este subiect sensibil pentru tine, dar nu cred ca este cazul sa arunci detonatoare de genul la subiectul asta! Multumesc!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!
Androix spune:
In conditiile in care un partaj poate sa dureze si cate 3 ani nici dpdv al formalitatilor nu e usor deloc, iar cand sunt si copii la mijloc nici divortul nu se face de azi pe maine.
La subiect: cred ca te torturezi singura. Eu nu m-as chinui asa in locul tau. Ori e laie ori balaie. Nu sunt genul care sa ma strofoc pentru apeluri si sms-uri ce se vor secrete. Ar fi greu desigur si pentru mine, si pentru copii, dar si sa ma vada zilnic desfigurata de plans si de nesiguranta nu cred ca ar fi cu mult mai bine.
Concret: daca as fi in situatia ta mi-as lua o vacanta de una singura in varf de munte si as sta sa ma gandesc daca il mai iubesc, daca merita eforturi ca sa recladesc casnicia, cum as putea sa fac asta etc. Si la intoarcere as veni cu o listuta de cerinte. Ca efortul trebuie sa fie reciproc, ce conteaza ca de fapt doar el a calcat in strachini.
Asta pentru copii in primul rand, pentru ca eu sunt cam de parerea ca daca a facut-o o data o va mai face doar se va pazi mai bine. Dar pentru copii simti nevoia sa incerci totul pana in panzele albe. Sau asa cum a facut o cunostinta, i-as plati cu aceeasi moneda si apoi m-as gandi la reconciliere daca mai e loc.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!