inselata si eu ??
Raspunsuri - Pagina 14
Luna1 spune:
Escu usor de zis greu de facut... sa se distanteze sexual si sa fie iar o femeie apetisanta...
Stii cum e? In momentele alea nu iti mai pasa, doresti doar sa vegetezi, nu vrei sa te speli pe cap, nu iti pasa de cum arati vrei doar sa stii adevarul. Asa cum e el dureros, vrei doar sa stii de unde sa te apuci sa repari...daca a inselat sa te hotarasti incotro mergi iar daca nu sa poti pune iar capul pe perna fericita si sa uiti acest cosmar.
Sa il lase sa-si consume adventura...eu n-as putea, n-as putea sa tac, sa zambesc, sa ii pun farfuria pe masa si nu in cap, stiind ca omul e indragostit de alta si ma minte cu nerusinare. Sa il castige definitiv insa intrebarea e: merita? ce fel de om castigi definitiv? Un om care e lipsit de scrupule?
Da sunt de acord, in viata te poti indragosti chiar casatorit fiind, insa chiar asa greu e sa spui un adevar? SI daca aventura nu se consuma? Ci continua? O viata intreaga... Am avut un coleg de generala si mama s-a intalnit cu mama lui de curand. A aflat ca, atunci cand colegul meu avea 18 ani a descuperit ca sotul ei avea o a doua familie. Cu copil, cu casa, cu tot ce le trebuie. Copil de varsta apropiata cu colegul meu.
buli spune:
mie mi se pare de-a dreptul pur si simplu ca domnul sa umble pe acoperisuri si doamna sa caute sa redevina apetisanta si sa faca ce scrie la carte.
eu as face exact ce m-ar taia capul si zau daca as avea vreo remuscare, indiferent ce s-ar intimpla.
in fond nu are decit sa se gindeasca el la consecinte.
dar poate ca nu se gindeste pentru ca stie ca tot el va fi cel ocrotit.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
escu spune:
Nu-l poate tine cu forta, nu-l poate urmari o viata intreaga. Daca nu e X e Y si tot asa.
Insa respectul de sine se recastiga cel mai greu. Daca isi pune acum poalele-n cap, va trece mult timp pana sa se reechilibreze.
Raman la parerea mea. Cauza trebuie tratata si nu efectul.
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Xio, e atat de usor sa spui "trebuie sa fac asta, asta si asta, nu mai reactionez asa, nu mai zis aia, de azi sunt cool si zen". Dar cand sufletul ti-e sfasiat de durere, de incertitudine, de nesigurnata, cand urla inima in tine de durere, cand te simti inselat, tradat, nu stiu ce fel de supra-om trebuie sa fii ca sa porti 'ca la carte'. Eu sigur nu as putea sa fac decat ceea ce simt. Daca simt ca imi vine sa ii scot ochii, sa urlu, sa plang,sa ii pun un milion de trebari, sa ii arunc telefonul in buda sau sa ma dau/sa il dau cu capul de pereti, asta fac. Poate sunt si oameni care stiu si reusesc sa raspunda 'standard' la actiuni de astea. Dar sunt si oameni care sufera profund si enorm si care nu isi pot ascunde sentimentele si durerea in spatele unui zambet larg. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Laura, de acord, dar daca el nu e vinovat? Ce faci? Il toci marunt pe om pana innebuneste?
La inceputurile relatiei cu prietenul meu, cand el avea vreo 18-19 ani si eu 15-16 am mers la o colega de lucru de-al tatalui sau pt. a lasa niste pui de pisica, ii ducea femeia la sat. Am ajuns acolo, am sunat la usa, ne-a deschis fiica femeii, o fata de vreo 20 si ceva de ani. A vazut ca suntem impreuna, ca a si zis prietenul cine sunt cand ne-am prezentat. Si din a doua zi primeste telefon de la fata aia. Ca i-a placut de el si daca nu vrea sa se intaneasca. El termina liceul, fata la facultate. Ii spune ca nu, are prietena i nu il intereseaza, o refuza frumos. cred ca vreo 2 saptamani a primit telefoane ZILNIC. Nu exagerez, erau si cate 10 pe zi in conditiile in care nu il cunostea, doar l-a vazut o data. El o tot refuza si ea continua cu telefoanele si sms-urile. Ba intr-unul i-a scris ca il mananca daca nu se intalnesc. Am vrut sa ii spun eu ceva, dar mi-era mie jena de situatie si de tatal lui care lucra cu mama ei. Bine, dupa aproape o luna (cred) de inistente si telefoane enervante am ajuns la concluzia ca mai bine se intaalnesc. S-a dus la intalnire, ba pardon, eu l-am condus pana acolo, m-am invartit prin magazine si dupa aceea nu l-a mai cautat.
Acum ce era daca i tocam eu pe el ca precis are o relatie, ca cine e atat de nebun sa sune. mai ales ca respectiva ii oferea diverse pe care eu nu le puteam oferi.
De-asta spun ca inteleg ca sufera Sieulafel, dar trebuie sa ia in considerare si varianta ca el nu a inselat-o, mai ales pt. ca nu are vreo dovada.
Si mie respectivul de care spuneam imi tot trimitea mesaje, ma invita in diverse locuri, l-am refuzat frumos de fiecare data spunandu-i ca vrea sa fim doar amici/prieteni.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
Luna1 spune:
Pai asta e si parerea mea, ca nu il poate tine o viata intreaga cu forta. Dar asta nu inseamna sa fie ea apetisanta si superba si fara lacrimi si suferinta. Ca il recastiga pe domnu' pana la urmatoarea X care e MAI apetisanta si MAI...
Normal ca nu trebuie sa-si puna poalele in cap, insa parerea mea e ca trebuie sa afle datele problemei: el a inselat sau nu, a facut-o ca s-a saturat de ciorba si vroia si o friptura (in cazul asta langa mine personal nu mai are ce cauta ca eu merg doar intr-o directie cu varsta deci prospaturi pamantul plin), sau s-a indragostit pur si simplu datorita faptului ca s-a simtit neglijat acasa (discutabil).
Numai stiind toate datele problemei aflii cam ce iti doresti sa faci mai departe.
De acord cu Buli aici.
sieulafel spune:
citat din mesajul lui XIO Sieulafel, te rog sa te linistesti. Doin cate vad sotul tau nu o vrea pe X, te vrea pe tine. Calmeaza-te, nu poti acuza un om de niste presupuneri pt. care nu ai vreo dovada. gandeste-te putin cum te-ai simti tu daca ar fi invers situatia. Sa te agreseze sotul zilnic cu presupunerile lui ca il inseli, fara sa iti poata demonstra ceva. Nu ai ajunge la capatul puterilor si nu te-ai satura sa te tot scuzi? E ca si cu credinta in Dumnezeu, in afara de a spune ca tu crezi cand te intreaba cineva, nu ai cum sa demonstrezi. Sau faci cum spune Luna, o intrebi, desi daca e ceva si ea poate sa nege. Dar cand faci ceva nu uita ca se poate ca ea sa fie indragostita de el si el sa nu fi facut nimic. Cu tact e face totul . ***Fur is for petting** http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1 http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro www.accesoriisihaine.blogspot.com |
la cate apeluri am vazut eu in listigul lui si la ce ore au fost date.... nu cred ca as mai avea nevoie de dovezi....
asta incerc sa fac... sa ma linistesc.
dar este asa de greu.... si raspunsurile de aici, fiecare mesaj ma ajuta enorm!!!!! va multumesc pentru asta, pentru faptul ca va rapiti din timpul vostru sa va aplecati asupra durerii mele
am mai spus si mai sus... nu m-as umili in veci sa fac scandal... sa tip, sa ma duc sa vorbesc cu aia sau sotul ei.
ok. as vorbi cu aia daca el mi-ar recunoaste si as vrea sa avem o discutie in 3 sa stabilim pentru viitor. daca poate fi un "viitor"...
cata vreme nu recunoaste... nu ma face decat sa ma "adanceasca mai tare in nedumerire, presupuneri, intrebari...
cum spunea si psihiatra aceea la care am fost... o certitudine - indiferent care este aia - este mai buna decat o incertitudine!!!
Luna1 spune:
Xio dar prietenul tau o suna pe fata? de 24 ori pe zi?
Ca din cate am inteles cele 24 apeluri/sms erau DATE nu primite.
sieulafel spune:
citat din mesajul lui Luna1 Eu m-as intalni cu X fara scandal si mai stiu eu ce, as apela la ea ca si femeie sa-mi spuna adevarul, i-as arata dovezile mele si, daca ar refuza i-as spune ca ori imi spune adevarul ori merg la sotul ei cu desfasuratorul telefonului sa-mi explice el de ce sotia lui imi suna sotul asa des. O data aflat adevarul poti actiona in consecinta, daca ai puterea treci peste si mergi mai departe, daca nu, nu. Nu mi se pare normal sa te simti tu paranoica, nu, nu e normal sa dai si sa primesti 24 apeluri/sms-uri intr-o zi. Asta ar insemna unul pe ora daca nu doarme deloc. Iar daca doarme unul la 30 min app. Pai scuza-ma, poate daca arde spitalul sa aiba nevoie sa vorbeasca atat. Eu personal sunt adepta adevarului, iar dupa ce aflu adevarul reusesc sa traiesc cumva cu situatia data. Urasc minciuna, urasc sa fiu tot eu cea "paranoica". Primul meu iubit m-a mintit timp de 4 luni ca nu a avut nimic de a face cu o tipa. Desi aveam dovezi. Pana cand, cand am simtit ca nu mai pot, fumam nonstop, ajunsasem o stafie, am mers si am discutat frumos cu tipa, fara scandal. Mi-a zis tot, ca el i-a dat nr de tel, ca se conversau frecvent, ca nu putea sa se desparta de mine ca abia murise tatal meu (asta ii zicea ei), ca mergeau impreuna la bazin la inot cand eu credeam ca reamenajeaza casa cu tatal lui...In fine, cand am aflat adevarul i-am pus fata in fata (tipa a acceptat) si el a recunoscut insa s-a tarat ca melcul sa aiba iertarea mea. L-am iertat dar n-a mai durat mult. |
asta ma simt si eu... o stafie!!!
"norocul" meu ca ai mei colegi de serviciu cred ca sunt in starea asta doar datorita mortii tatalui meu....
sieulafel spune:
citat din mesajul lui Laura25 Xio, e atat de usor sa spui "trebuie sa fac asta, asta si asta, nu mai reactionez asa, nu mai zis aia, de azi sunt cool si zen". Dar cand sufletul ti-e sfasiat de durere, de incertitudine, de nesigurnata, cand urla inima in tine de durere, cand te simti inselat, tradat, nu stiu ce fel de supra-om trebuie sa fii ca sa porti 'ca la carte'. Eu sigur nu as putea sa fac decat ceea ce simt. Daca simt ca imi vine sa ii scot ochii, sa urlu, sa plang,sa ii pun un milion de trebari, sa ii arunc telefonul in buda sau sa ma dau/sa il dau cu capul de pereti, asta fac. Poate sunt si oameni care stiu si reusesc sa raspunda 'standard' la actiuni de astea. Dar sunt si oameni care sufera profund si enorm si care nu isi pot ascunde sentimentele si durerea in spatele unui zambet larg. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
probabil daca nu l-as fi iubit, daca nu as fi simtit 16 ani ca ma iubeste, daca nu as fi avut incredere in el tot acest timp.... nu as fi suferit asa acum...
sieulafel spune:
citat din mesajul lui escu A te razbuna pe doamna X este ca un fel de razbunare ca magarul pe sat. Cauza se afla in relatia ta cu sotul tau. Sa te cobori la un nivel atat de jos acum, te va indeparta si mai mult de el.Definitiv. Si nu in ultima instanta ii va apropia mai tare pe ei. Ii va da lui confirmarea ca este o victima, ca are dreptate sa incerce sa se elibereze din starea de "control si privare de libertate" in care se afla. Incearca sa vezi viata din punctul lui de vedere. Se spune ca nu poti judeca un om pana nu mergi un kilometru in pantofii lui. Daca in momentul asta sensibil tu il vei intelege, daca acum te vei comporta ca un prieten si nu ca un dusman, ai toate sansele sa-l castigi pentru totdeauna. Lasa-l sa-si consume aventura. Desprinde-te de el sexual si incearca sa-ti revii la starea ta de femeie frumoasa, fermecatoare, pe care ar dori-o oricine dar nu o poate avea pe deplin in orice conditii. Atunci ar intelege ce are de pierdut si abia atunci ar incepe sa aprecieze omul de langa el. Pana la urma casnicia nu este decat o relatie liber consimtita in fiecare zi, nu o lasa sa se transforme intr-una de "un leu intrarea - o suta scaparea". Referitor la intrebarea ta, cat dureaza durerea? Dureaza atata timp cat o lasi tu sa te cuprinda. Incearca sa vezi partea plina a paharului. Nu te mai gandi la tine ca la o victima. Nu esti o victima. Viata ti-a dat o sansa, aceea de a intelege la timp pe cine ai si pe cine doresti sa ai in dreapta ta. |
multumesc. tare frumos ai scris.
asta imi reproseaza cumva si el acum... ca nu sunt langa el...
pai cum mama-ma-sii sa fiu langa el cand eu insami sunt intr-un ocean de durere...
da. as fi langa el daca mi-ar recunoaste. da. as fi langa el daca ar inceta telefoanele. da, as fi langa el daca ar renunta la telefonul cu cartela...
vreau din tot sufletul sa trecem mai departe.
cred ca orice om merita o a doua sansa in viata... i-as da-o si lui... dar nu recunoaste nimic!!!! iar ce se intampla dincolo de vorbele lui frumoase nu ma linisteste nicidecum...