inselata si eu ??
Raspunsuri - Pagina 12
sieulafel spune:
de cand lucreaza la acel spital, in fiecare zi primea 2-3-5-10 telefoane in timp ce era acasa. nu mi s-a parut nicidecum nelalocul lui acest fapt.
ba mai mult, luam copiii din preajma sa-i fac liniste sa pot vorbi....
nici ieri nu mi- s-a parut ciudat ca a primit acele telefoane... pe moment nu am spus nimic. doar ca atunci cand am aflat de la cine le-a primit... adica de la persoana pe care eu o "suspectez" cel mai mult ca ar fi... apropiata prea tare de sotul meu sa-i zic...
abia atunci a inceput din nou sa lucreze gelozia...
apoi, am plecat la restaurant sa mancam si si-a lasat acasa acel telefon pe care-l sunase ea...
iarasi mi s-a parut ciudat pentru ca intotdeauna tine la el ambele telefoane... parea evident ca vrea sa ascunda telefonul de mine...
de aceea am vrut sa verific daca aia era de serviciu. si nu era...
de ce nu l-a sunat sambata cand a fost de serviciu si a verificat chestiile alea...
de fapt, sambata, el nici nu a fost cu mine la copii... a stat in bucuresti si putea chiar el sa o sune si sa afle...
in fine... mi s-a parut cusuta cu ata alba...
sau sunt paranoica si innebunesc.
imi doresc mult de tot sa nu ajung niciodata in situatia prietenilor tai xio.
de fapt, sunt sigura ca nu voi ajunge. ori voi capata incredere in el - ca nu ma inseala nu ca nu m-a inselat!
ori vom divorta.
nu pot o viata intreaga sa-l suspectez si sa fac pe detectivul
o voi mai face vreo 2 saptamani
va multumesc ca sunteti alaturi de mine si sa stiti ca pentru mine conteaza enorm orice propozitie imi scrieti, orice poveste, exemplu imi dati, chiar si "tras de urechi" daca considerati ca merit sa-mi aplicati....
babyblue spune:
un pic ciudat e, totusi cam prea multe telefoane.
e adevarat ca se intampla sa te mai suni cu colegii, cu asistentele, pt prb de pe sectie, dar nu e o chestie de rutina. desi dc e in provincie si e cam singurul dr. de pe sectie, mi se pare firesc sa prim telefoane si sa i se ceara parerea.
XIO are dreptate, ai grija sa nu devii penibila cu telefoane ciudate de control.
eu zic sa te calmezi si sa-l urmaresti din umbra. prefa te ca te ai calmat, adoarme i simturile si urmareste-l discret. lasa-i impresia ca e totul ok si ai depasit momentul. dc e ceva pe rol, se va da curand in stamba. dc stai cu joarda pe el, nu faci decat sa-l indarjesti si sa-l faci sa se ascunda mai bine!
in definitiv si dc vrea sa te insele, o va face si dc stai in cap! asta e. stiu ca e greu sa dai sfaturi in astfel de situatii si dupa lupta multi viteji se arata, nu vreau sa fac pe moralista, dar pana la urma resemnarea nu e cea mai rea solutie.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
buflea spune:
Mie totusi nu mi se pare normal sa suni un om in weekend - or fi medicii mai conectati cu meseria decat normal, dar intimitatea lor si asa putina, ar trebui respectata. Ce poate fi atat de urgent in niste retete de nu poate astepta pana a doua zi ? Si in spital, orice ar fi, exista medic de grada - nu stiu, mi se pare lipsa de respect sa suni pe cineva cand e cu nevasta / iubita / copiii ca ai tu nu stiu ce dilema medicala.
Ca sa nu mai spun XIO ca aia cu "imi era dor de doctorul X, pe care il admir si il respect, si mi-a venit sa-l sun" mi se pare de-a dreptul sarita peste cal.
De regula, adulterul nu se intampla intentionat, dar se intampla din cauza de prea mult timp petrecut impreuna si de prea multa atentie sau admiratie primita la serviciu versus ceea ce primeste acasa. Sigur ca pentru un adulter este nevoie de doi, dar mi-e clar ca dintre cei doi, unul intotdeauna are initiativa.
In cazul de fata, daca el este dispus sa-si dea demisia, atunci ar trebui sa fie dispus si sa nu mai raspunda la nici un telefon in timpul liber - in defnitiv, asta este ceva mult mai putin decat "demisia".
ruxij spune:
Totusi dc. era ceva nu il suna aia de fatza cu nevasta, ce naiba? Au timp sa se vorbeasca destul in timpul programului. Cred ca el nu are cum sa le opreasca sa sune, i-o fi rusine sa zica de problemele cu nevasta.
escu spune:
Eu zic asa, daca un om te iubeste, te iubeste si nu te inseala oricate tentatii ar avea. Daca nu te mai iubeste, te inseala si nu-l poti opri oricat de mult l-ai controla. Asa ca, nu poti decat sa stai calm si sa observi. Te mai iubeste sau nu? Faptele te vor convinge. Vorbele sunt doar echilibrare temporara.
Oricum n-are rost sa devi paranoica. Accepta ca si dragostea poate trece intr-o buna zi si nu este deloc sincron, adica nu se intampla in acelasi timp de ambele parti.
Im pare rau ca mesajul meu suna un pic cam cinic, dar am trecut pe acolo si incerc sa te fac sa intelegi ca timpul este pretios si numai de tine depinde ca el sa curga in favoarea ta.
sieulafel spune:
buna. pentru inceput o intrebare pentru fetele care au trecut prin asa ceva.... cat dureaza durerea asta imensa?? sunt aproape doua saptamani de cand nu mai sunt un om normal. de cand nu am mai zambit. de cand plang la fiecare ora sau ma abtin sa nu tip de durere si neputinta. de cand nu-mi simt mainile si picioarele. de cand ma simt moale ca o carpa...cand o sa treaca????
apoi,... nu mai am nicio indoiala. am luat factura de telefon. in zilele cand cel de-al doilea telefon - cu cartela!!!! _ era stricat sunt muuulte telefoane/ sms-uri catre una si aceeasi persoana. cea pe care am suspectat-o! cel putin m-am linistit ca nu sunt nebuna.
va spun sincer ca ascultandu-i juramintele si explicatiile ma intrebam daca nu cumva devin paranoica, daca nu cumva fac o mare greseala/pacat si acuz un om nevinovat...
va vine sa credeti ca ieri intr-una din pledoariile lui despre nevinovatia sa a indraznit sa-mi spuna ca "doamnele" pe care le banuiesc ( eu i-am spus ca am doua "suspecte" X si Y dar mai mult inclin spre X ) sunt niste femei de treaba, cu familii, cu copii si una dintre ele ne-a invitat alaturi de sotul ei acasa la ei ca stau la tara, la curte, sa alerge copiii la aer curat... l-am intrebat scurt si acru: "cine ne-a invitat? X?" "da" a raspuns el fara sa clipeasca.... "nici gand!!!" am replicat eu...
au urmat alte dizertatii pe lipsa mea de incredere...
picatura care a umplut paharul????!!!
multumesc lui Dumnezeu ca am reusit sa ma prefac aseara ca totul este in regula... desi am vorbit din nou ore in sir a ramas stabilit sa incercam in continuare ... eu sa ma conving ca el este nevinovat... el sa aiba rabdare si sa-mi suporte tristetea, depresia poate....
telefonul secund - ala cu cartela - l-a bagat in priza la incarcat in camera copiilor. mai mult,... in ultimele zile este dat pe "mute"... aseara pe la 22.30 eu am fumat o tigara la bucatarie si cand ma indreptam spre dormitoare am vazut ca el statea in camera copiilor si se uita la televizor.
ok. mi-am spus.... nu doarme cu mine! desi am dezbatut in discutiile noastre si acest aspect... ca dormim separat....
si cum stateam si ma uitam la televizor, eu cu usa deschisa, el cu usa deschisa.... ghiciti ???? suna telefonul. scurt. doar o data pentru ca dupa miscarea patului a sarit repede si probabil a respins apelul.
mi s-a facut instantaneu rau.... nu am spus nimic. ma gandeam sa ma duc la el si sa-i cer sa-mi arate telefonul.... era cu siguranta X.
care X este la mare impreuna cu sotul si copilul ei
dar suna pe "domnul doctor" la 22.40 noaptea...
am fost o doamna mi-am inchis usa de la camera sa aiba libertate totala sa se sms-uiasca cu "doamna"
am stat ca proasta, am plans si fumat pe balcon vreo 3 ore. m-am zarcolit apoi in pat pana pe la 2. la 4.30 l-am auzit pe el ca s-a trezit si m-am trezit si eu.
dimineata m-am prefacut ca dorm si am asteptat sa plece.
am luat la "puricat" factura si i-am vazut toate sms-urile si telefoanele date. acestea sunt grupate pe zile sa spun asa... sunt zile cand nu are format deloc numerele ei... si zile cand a sunat-o si i-a trimis sms - am numarat acum o zi - de 24 de ori !!!!
cred ca nu mai exista absolut nicio indoiala!!!!
escu... stii?1 este ciudat... cu toate ca am simtit si acum m-am convins ca are o relatie cu aceasta X.... am senzatia ca totusi ma iubeste. sau poate ma mint...
oricum, teoria lui este ca dragostea este una si sexul este altceva...
am la serviciu un coleg care si-a inselat nevasta - o bomboana de fata!- ani in sir.... i-a spus unei alte colege care incerca sa-l aduca cu picioarele pe pamant urmatoarele, intr-o exprimare extrem de plastica...
un om daca mananca in fiecare zi amandine, desi ameandinele sunt prajiturile lui preferate ... i se face pofta din cand in cand si de putina sare"
cred ca asa gandeste si el....
problema mea este ca eu nu pot accepta asta. 'oi fi limitata in gandire.... dar eu nu as putea face sex ci numai dragoste si numai cu omul pe care-l iubesc... si pe el l-am iubit 16 ani si il mai iubesc cu tot cu cele 100 de defecte pe care le are si acum...
problema este ca p'asta cu inselatu' ... nu voi putea trece!!!!
szivarvany spune:
Trebuie sa faci ceea ce simti ca poti face. Indiferent de cine ce spune, doar tu iti poti cunoaste limitele.
Imi pare foarte rau ca treci prin aceasta durere, este ingrozitor de greu si trist.
Eu nu am sfaturi, iti spun doar sa-ti urmezi sufletul, sa nu ai regrete pe viitor.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
CorinaDani spune:
imi pare tare rau ca ti s-au confirmat cumva cele mai negre temeri...
n-ai putea sa anulezi cartela telefonului buclucas ? dai telefon la relatii cu clientii si soliciti blocarea cartelei pe motivul pierderii/furtului telefonului.
eu, daca as fi in locul tau, as lasa si rusine si jena la o parte si as face mare scandal d-nei X, ba i-as anunta si sotul, sa stie si el ce poama are in casa...daca madame X ti-a stricat casnicia, stric-o si tu pe a ei, de ce sa suferi numai tu si copiii vostri ?!?
sau, dupa ce suspecta de serviciu se intoarce de la mare, da-i un sms de pe telefonul sotului tau, in care ii dai intalnire undeva, intr-un timp scurt, pe motiv de probleme importante si urgente si o rogi sa nu sune deloc, ca e "nevasta" acasa...iar cand veti ajunge fata in fata, sper ca vei avea taria sa-i spui tot ce ai de spus....
si, nu in ultimul rand, foloseste-ti relatiile influente pe care ai spus ca le ai si zboar-o pe madame X din spital...
iar lui da-i un termen-limita, de cateva zile, in care sa puna punct definitiv acestei relatii, ameninta-l ca te-ai convins pe deplin ca el inca tine legatura cu aceasta X (eventual baga faza cu detectivul particular, el nu are de unde sa stie daca a fost sau nu urmarit/inregistrat/fotografiat) si ca vei lua masurile necesare in cazul in care el nu rupe orice relatie/comunicare cu aceasta cucoana...arata-i ca nu mai esti dispusa sa accepti compromisuri si eterne explicatii care mai rau il incrimineaza; intreaba-l cat de proasta te crede el, incat chiar si cu factura pe masa (ca sa zic asa) continua sa nege fapte mai mult decat evidente...
spune-i sa fie barbat cu adevarat si sa aleaga ce doreste sa faca in continuare : ramane cu familia si termina orice relatie cu X sau ii faci frumusel bagajele, sa fie liber domnul sa-si traiasca a doua adolescenta...degeaba va secati in discutii interminabile, de ordinul orelor, daca faptele arata altceva...nici macar nu are un strop de respect si decenta pentru perioada de doliu prin care treci si suferinta din sufletul tau...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
szivarvany spune:
Corina, nu vad niciun sens sa se vada cu X sau sa i anunte sotul sau sa se razbune pe ea.
Aici vinovatul e sotul ei, el a tradat-o, probabil, nu EA.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Laura25 spune:
Imi pare tare, tare rau de sufetinta ta.
Daca e vorba "doar de sex", care nu are legatura cu iubirea, nu trimiti zeci de sms-uri si nu faci conversatie la ora 23. Tu stii ce ati vorbit si ce e intre voi. Eu i-as impune sa termine orice sms, telefon, discutii cu X sau sa plece. De fapt, eu cred ca as divorta. Atata durere si incertitudine, iti mananca sufletul.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me