Albinutze de Mai-Iunie 2009(86)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Anaela,, merci! traseul e pe 30 septembrie

Miruta, abia am juma de permis...de baut dau cand e intreg
poti sa trimiti poza, nu e tarziu!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

miru, ar fi trebuit sa pun explicatii la poze, ele sunt dintr-o gradina zoo, apoi de la un acvariu si la urma de la gradina botanica. deci nu-s toate in acelasi loc dar toate obiectivele au fost minunate. printre ele mai sunt poze din dallas, de la locul asasinarii lui kennedy etc. si sa stii ca si eu ma invidiez cate o data pt programul nostru , dar uite, acum cand suntem aici in altus si nu e nimic, dar nimic de facut imi tot vine sa ma duuuuuc pe campii. e f mic si la tara si plictisitor aici :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

se vede ca a fost weekend,dar acum a inceput saptamana,asa ca apareti sa faceti prezenta la o s ceva tutun

miruta nunta e pe 11 sept.si am niste emotii mai mari decat mireasasi fi-mea face numai tampeniimomentan e in pat la savurat un biberon,dar ieri de dimineata a luat tubul de crema a lu tasu cu care se da pe maini si cu juma a dat luciu la gresia din holtoata casa mirosea a cocos si aloe

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Buna, stup.
Maine am fost chemata la doctor pt ROR, am mari indoieli dar am zis sa il fac totusi. Din albinutele care l-au facut a avut vreuna efecte adverse?

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Nu prea vreau sa imi amintesc momentul ptr ca m-am suparat foarte rau. Dr. nici nu mi-a spus ca il face, am fost la vaccinul de un an si ma trezesc ca il inteapa si a doua oara, cand am intrebat de ce a zis ca ptr ROR, ca il aveau si peste 2-3 luni cand ar fi trebuit sa mai venim poate nu il mai primeau

Dupa cateva zile a inceput sa faca febra si au aparut niste umbre de iritatii, nu stiu cum sa zic, foarte vag. Putea fi o spuzeala de la febra sau de la ror. Dr. a zis ca de la ROR.

Poate fac din tantar armasar, dar nu mi-a palcut situatia deloc.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Of, Dici, imi pare tare rau ca s-a intamplat asa. Cred ca ti-a fost tare greu. Acum Theo e bine? Alte efecte nu au fost, nu?
Pe mine m-a speriat cel mai mult ca in unele cazuri a fost asociat cu aparitia autismului. De aceea vroiam parerea celor care l-au facut. Multumesc mult pt raspuns.

Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

Andata ai mei copii au facut ror-ul si nu au avut nimic. Totusi unele vaccinuri sunt utile, parerea mea, pana la urma tu faci cum crezi ca e mai bine

Alynta....nastere usoara, asta ca nu stiu cand mai am timp sa intru si poate nasti.

Cris...distractie la nunta. Lasa fata ca asa ii sta bine unui copil

Phillip...sanatate, sotzul meu a descoperit la 35 ani ca are tiroida hashimoto parca ii zice. Ia cate o pastiluta in fiecare zi, a facut analize dar sincer parca as vrea sa il vada si alt medic, asta e cam tufa.

Ioana...ce ascunzi in burtica?

Sarcina usoara si celorlaltor fete, ma duc la datorie. Trebuie sa culc agitatzii.

stupul

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Andata, eu n-am facut ror-ul la fete. De acord cu Adriana, unele vaccinuri sunt utile, dar pentru ror nu vad beneficiul adus copilului.
Dici, n-ai schimbat dr. dupa ce a vaccinat copilul fara sa te intrebe inainte?
Otilia, tot vreau sa te intreb, ai gasit homeopatele pana la urma?

Eu am rezolvat cu saritul Larisei din pat... intr-un fel. Am taiat plasa de la patut intr-o parte si i-am aratat sa se urce si sa coboare pe acolo. Am stat cu emotii sa nu cada noaptea prin gaura dar e ok. Toate bune si frumoase, numai ca ea se trezeste inaintea Sabinei, se da jos din pat si in loc sa vina la noi, se urca in patutul Sabinei si incepe sa o traga de par sa se trezeasca! Toate astea dimineata la 6-7 .

Mergi la inceput

Sori, bine ca ai instincte bune de soferita. Din pacate sunt multi tampiti pe strazi.
Carla, wow, gradinita. Cand ma gandesc la Saby automat imi aduc aminte la cat de dulce era in filmuletul ala cand recita poezia...
mh, foarte faine pozicile. Ceva mai recent ai?
Ioana, sa va traiasca finutul, sa creasca frumos si sanatos. Fericit sigur va fi cu cel putin 2 nasicute dragalase in jur.
Andreea, mamica harnicuta si voluntara... Suna bine tiramisu, ai vreo reteta mai usoara? Am admirat pozele. Toate sunt superbe si baietii vostri cred ca sunt fericiti. Sunteti o familie frumoasa si unita, faceti o gramada de lucruri impreuna, felicitari. Mi-a ramas inima la poza asta http://apha.shutterfly.com/16767#16770 . Zic si de poza aia sexoasa de cand conduceai "barcuta"? . Kilogramele tale unde-s?
Ana, sper si eu sa se fi terminat cu vestile rele. Va doresc vreme superba si odihna/distractie placuta la mare
cris, interesanta si simpla reteta, multam de idee
Otilia, poate cris are dreptate cu dintisorii. De obicei noaptea dor mai tare si daca saracutul nu se odihneste bine noaptea, normal ca mai doarme dimineata. Si a mea e cam scancita in ultimele nopti. Si sotul mai sforaie, dar s-a obisnuit saracul sa primeasca un ghiont si stie ca trebuie sa se intoarca pe o parte, ca asa nu mai sforaie
LauraO, spor la gasit oferte de sejur
cris, spor la alergaturi, sa fie cu folos. Abia astept sa vad poze cu mamica si albinica aranjate de nunta
anaela, ma bucur sa citesc vesti despre voi, imi pare rau insa ca ati trecut prin clipe grele. ici lui Darius din partea Ioanei
Alic, nu am nici o scuza, nu am trimis nici poza, nu am raspuns, nesimtirea e in floare la mine. Sorry . Felicitari pt examen, sigur traseul o sa ti se para simplu. Mie mai grea mi s-a parut legislatia decat condusul. Bafta multa, tin pumnii
Mirela, frumoase pozele, frumoasa familie.
cris, acum ca ai scris si data nuntii ( e de ziua lui fiu-meu) si am mai mult (un pic mai mult) timp la dispozitie o sa astept cu si mai multa nerabdare pozele.
Adriana, multumesc mult pt raspuns
Carla, multumesc mult pt raspuns. Stiu cum e cu trasul de par, si Ioana se duce dimineata la sora-sa. Uneori cara cu ea si biberonul cu apa si lasa sa picure pe fata sora-sii... Ora ei de trezire e tot intre 6 si 7

Va pup pe toate, ma duc sa prestez ceva munci gospodaresti, ca azi mi-am facut de cap.

Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Imi paree rau ca v-am lasat in asteptare cu vestile, dar a domit cel mic in camera cu calculatorul si nu l-am deranjat!
Noutati: Fetita are 3500g, colul e scurt si gros, penetrabil la index pe tot traseul! Nu prea vrea sa vina! Mi-a pus un plasture pe burtica pentru a-mi induce contractiile! AM mai "experimentat" asta de doua ori si nu a fost de folos! Placenta are grad 2 de maturatie! Luni din nou la control!

Alina-Mirela 39+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput